-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az kiderült, hogy a jelenlegi eventben melyik mód adja a legtöbb lelket? Melyik jàtèkmóddal èrdemes jàtszani, ès multi vagy WZ-ben?
-
-
Jól látom, hogy November 8.-án még lesz egy Season 6 Reloaded?
Ha igen, mit fog tartalmazni? -
-
válasz
laragirl83 #11301 üzenetére
Leengedték a csatornát.
-
-
Tudjuk,hogy ez a 24 Gigàs frissítès micsoda?
-
-
válasz
kill_switch #11214 üzenetére
És mikor jön ez a bundle? Csak azért kérdezem, mert sehol nem találom. Még azok között sincs, ami az Acti oldalán fent van, hogy a Season 6-al milyen bundlek jönnek.
-
-
válasz
markknight #11174 üzenetére
Nizony, ebbe az irányba ment el ez a játék. Szomorú, de ez van.
Amig megveszik és folyik be belőle a zsé, addig ez lesz. -
válasz
BioNiCMaN #11140 üzenetére
Ezt abszolút meg tudom erősíteni. CW-nél vettem észre, hogy egy haverom, akivel rendszeresen játszottunk, abszolút alattunk teljesített és jobban ment neki a BP és a Prestige szint. Azt hittük ennyi a duplaxp-je, meg hekkeli a rendszert, és egy élő videóban mutatta meg mennyit haladt neki a szintjei. Ez sajnos egy valós probléma, hogy nem mindenkinek egyformán számolja el.
Tegnapi nem érdekes fejleménye: Plunder haverokkal, és a közel 20 perces party után 2,5-3 szint prestige szint fejlődés. De 2 a minimum. Jelenleg jobban megéri játszani az ingyenes részével az MW2-nek, ha gyorsan akar fejlődni az ember.
Kérdés: Miért fizettem akkor a multi és társaiért? -
-
-
-
-
-
-
-
-
Gyerekek! Istenkirályság van. Ez olyan mint karácsony husvétkor.
-
DuplaXP van mindenre is.
-
válasz
kill_switch #11088 üzenetére
Basszus, irigyellek.
Jól jönne most egy pár Rank DuplaXp.
-
-
-
válasz
kill_switch #11029 üzenetére
hanem azt is, hogy ott akarok újraéledni.
Nem, hanem, hogy ott akarsz meghalni. -
Bocs, hogy ezt így leírom, de penetráns nagy ostobaságokat írsz le.
Rajtad múlik az eredmény? Tényleg? És amikor lespawnoltat az enemy elé egymás után többször és egyből halsz, vagy ahová dobták a gránátot és ahogy spawnolsz, már fel is robban és halsz, stb.? Ez is rajtad múlik? Mi vagy te superman?
Tudod, ezek alapján nekem az a véleményem, hogy te vagy nem játszol cod-al, vagy nem mondasz igazat vagy szándékosan akarod hergelni itt az embereket.
Szóval no comment. -
-
Relax van, csak nem értettem a gonoszkodásodat. Egyébként meg alig játszom vele. 2 hétig nem is voltam mert nyaraltunk. Esténként játszom vele 2 órát. Csak volt egy valag duplaxp-m és még van is.
Amúgy meg nincs túldramatizálva az sbmm, mert tényleg sokat szopatja az embert. Már megtanultam kezelni és nem baszom fel magam, de az kritikán alúli, hogy egyik meccsben mindenkit lelősz, után meg téged lő le mindenki, stb. De nem akarom fokozni, mert már kibeszéltük. -
-
Először is nem írttam olyat, hogy szar a játék. Valakivel összekeversz!
Kettő, azt írtam le, hogy tele van csalóval, az sbmm dönti el helyettem hogy jó lesz a meccs kimenetel vagy sem, stb.
Amúgy meg pláne nem értem, hogy miért álltál belém? Unatkozol, szar a hétfő?
Ha nem érted a problémáinkat, akkor nem szóltam, de én nem szaroztam le semmit. -
-
Azt tudjuk, hogy mi alapján osztogatja a diplaxp BP tokeneket? Tegnap ismét kaptam egy valagravalót. És nem a BP-ből farmoltam ki.
-
Ebből a Lachmann Shorudból lehet csinálni folyamatosan lővő és nem burstös fegyót?
-
-
-
A Lachman Shroudot csak úgy lehet feloldani ha a küldetèseket egymàs után megcsinàlom?
-
A profanity filter hol lehet kikapcsolni? Azaz a csunya szavakat is megjelenítse a csetben? Írtam egy magyar srácra és a nevét csúnya szónak itélte és kicsillagozta.
-
DuplaXP-ről van valakinek infója, hogy mikor várható?
-
-
Lenne egy statisztikai jellegű de fontos kérdésem:
Aki PC.-n játszik, kik azok akik Windows 11 és kik akik Windows 10-en játszanak ezzel a gémmel? Csak baromira érdekel, kiknek van vele több gondja e két operációs rendszer alatt. -
-
Mèg mindig nem làtni sehol, hogy mikor van vège a BP-nek.
-
-
válasz
ImpersonatoR #10747 üzenetére
Ez engem is èrdekel. Amugy azt hittem bonyolultabb event.
-
Sejtettem higy az új fegyver meg az event WZ-s lesz. Kapjak be.
-
válasz
kill_switch #10739 üzenetére
Pedig nem látom sehol sem a BP visszaszámlálót. Eddig minden alkalommal a bal felső sarokban ott volt.
Nekem is az a gyanúm, hogy akkor itt kakukk-hello. -
Srácok!
Ez az utolsó szezon? Csak mert sehol sem látom kiírva, hogy mikor van vége a BP-nek.
-
válasz
kill_switch #10645 üzenetére
MW2019-ben szerintem az volt, majd mikor megjött a CW, akkor jött be a resurgence és ott valóban az volt amit írtál, hogy kivették a Plundert időnként. Akkor én sem játszottam.
Akkor kezdték el ezt a variálást, amikor megjött a CW és Verdnansk-ben lett a 86-os pálya. -
-
-
válasz
nutella1 #10628 üzenetére
Èn még rosszabbul àllik mint Te.
Engem nem is nagyon èrdekel ez. Belèpek amikor van kedvem és a magam örömère jàtszom. Nem hagyom, hogy egy jàtèk a gèphez kössön. Nem èrdeIIkel màr, hogy mi hol tart. De azvtèny, hogy anno MW2019- nèl a 4 napos duplaxp alatt kihúztam a jàtèkot ès ès èlveztem azt a jàtèkot. -
-
válasz
Acheron #10600 üzenetére
Az a baj, hogy azt látom, hogy az esetek 99%-ban nem csak engem szívat az SBMM-nek nevezett szar, hanem az egész csapatot. En olyankor azért is végig csinálom, de megértem más megoldását is. De az a legszemetebb, amikor az ellen oldalán az első 3 70-80 killeket nyom, nálunk meg a legdurvább 23.
-
-
-
válasz
nutella1 #10587 üzenetére
Ja, ezen mindig fogom a fejem, hogy ha nem nyerésre áll a csapat, akkor hirtelen mindenki kilép. Volt olyan meccs a hétvégén, amit egyedül fejeztem be. Ez olyan mint a hisztis kislányok, ha nem úgy történik valami, ahogy akarják, akkor hisztiznek. El kell viselni a vereséget is.
-
válasz
inteltunder #10527 üzenetére
Megvolt a 3 nap alatt a BP? Tényleg? És hogy megvetted, mert hogy tiszta módszerrel Te 3 nap alatt nem húzod ki a BP-t az biztos.
-
válasz
kill_switch #10520 üzenetére
De megkérdezhetem, hogy kiírta neked azt, hogy én csak a Shipmenten abálom a jónépet és onnan akarok farmolni bármit is?
Vettem egy fizetős játékot, aminek a Multi része az alapja és a Multi része nem egyenlő csak a Shipmenttel. Ezért fizettem. A WZ és DMZ ingyenes. Ergo, nemtetszésemet nyilvánítottam ki, hogy az alap játék amiért pénzt adtam le van szarva a fejlesztő részéről. És ugye az nonszensz, hogy a Free játékban jobban lehet haladni. Ez van. -
-
-
válasz
BandiHUN #10512 üzenetére
Nem azért írtam, mert depressziós vagyok, hogy nem vagyok 850-en. Az egyik forumtárssal 3 hétig csak CW-ztem. Nem ültem annyit a játék elött.
És igen, igazad van, hogy ott el lett cseszve hogy kivették a 2400-as Cp+20 Tiert és 10-11k-ért kellene megvenni a Blackcellt. Gáz! -
-
-
-
válasz
lowzor #10480 üzenetére
Jól ki van ez talàlva. Az a lènyeg, hogy jöjjön a zsè.
Anno az MW2019-nèl ha gebasz volt azonnal bedobtak duplaxp-t meg kaptunk CP-t. Ott majdnem hetente volt duplaxp. Làtszik, hogy ezt a szèriàt nem az InfinityWard fejlesztette egyedül. Ha ez az ő jàtèkuk lenne, kicsit màs lenne az egèsz.
Attól tartok az MW3 sem lest jobb, főleg ismerve a Sledgehammer minősègèt. -
-
Gyerekek!
Este lesz duplaxp vagy cumi van?
-
válasz
markknight #10433 üzenetére
Vègre valaki aki nem fejbe, hanem seggbe kapja.
-
Én nem tudom, hogy mi a franc van de tegnap óta meg sem tudok mozdulni shipmenten. Alig tudok leloni valakit ed folyton az enemy pofajaba spawnoltat. Ugy jatszom mint egy kezdő.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Pickle Rick #10289 üzenetére
Köszi.
-
-
-
válasz
nutella1 #10253 üzenetére
Ezen úgy elgondolkodtam, hogy évről évre vesszük az újabb, erősebb videókártyákat, hogy több legyen az fps, szebb legyen a grafika, stb., de ennek ellenére például ebben a játékban nem lett szebb a garfika az MW2019-hez képest. Sőt! Viszont kevesebb az fps ugyan azzal a kártyával a korábbi részhez képest. Ergo, ha ezzel a frissítéssel el tudták cseszni az fps-t, akkor azt gondolom, simán lehetne jóval több fps is egy régebbi kártyával, vagy a jelenlegiekkel, mint amennyi van.
Szóval, a játék nem lett erőforrás igényesebb. -
-
-
-
Én ma beléptem ebbe a jószágba és nálam minden rendben volt. Nem volt se lagg, se fps csökkenés. Fura.
-
-
-
válasz
Pickle Rick #10196 üzenetére
De látod nincs az a pénz ami elég lenne nekik, hogy a user fontos legyen. Persze a The Boys-os karakterek, meg a tökös feka az kell. Tegnap agyfaszt kaptam en is. A CW-t is ecsesztek a heten. Jott egy frissites es jatszhatatlan a jatek. Laggol, 100-160-as pingek vannak. Sem èn sem a haverom nem tudunk jàtszani. No comment
-
válasz
markknight #10167 üzenetére
Mi a szar köze van a The Boys sorozatnak a COD-hoz?
Idiótàk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- MSI CYBORG 15 A13V
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest