Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Gyerekek, mi zajlik ebben a játékban? Most látom, hogy jön Skeletor, Ash Williams meg SPAWN! Sőt még a Diablóból az az ördög kislány is. Felnéztem a storeba és ilyen majom, cica, patkány, tigris fejű skineket találtam. Ez valami hihetetlen
-
markknight
veterán
Itt is van Nicky Minaj! Gondolom akkora hitbox lesz a segge mint a ház.
-
markknight
veterán
Íme az új COD logója: https://pbs.twimg.com/media/F10TJd9XoA8K6fV?format=jpg&name=large
-
markknight
veterán
Kis érdekesség:
Activision has confirmed that Modern Warfare 2 weapons, bundles, and operators will carry over into Call of Duty 2023, which is widely expected to be called Modern Warfare 3.
-
markknight
veterán
Azt olvastátok, hogy lesz Nicki Minaj operátor?
Hát ezen lefeküdtem. Meg jön valami 21 savage nevű rapper is. Ezek a cicafejű operátorok is, hát ne haragudjál. Nincs azzal baj ha jön Rambo vagy Arnold, de ilyeneket miért?! És miért nem tudom kikapcsolni, hogy lássam?
-
markknight
veterán
Fortnite, te vagy az? [link]
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Ez igaz? Ilyen szarokat minek tesznek bele? Kövér streamer gyerek mint operátor.. most meg valami NBA játékost promóznak, hogy vegyem meg. lol [link]
-
markknight
veterán
Ez, de igaz
[link]
-
markknight
veterán
válasz
KaitouP #9830 üzenetére
Én a mostani játékot már picit elengedtem, rém unalmas lett már számomra. Az új mappok rosszak, a régiek meg uncsik. Egy hónap shipment után, most kicsit lerakom, megpihenek. Gondolom ezt a játékot meg azért a Sledgehammer készíti, mert addig az Infinity Ward az MW 4-et fogja összerakni
Nem vágom minek rohannak ezek ennyire, (pénz, de mégis) amúgy meg amit ezzel a Warzone-nal művelnek az már tényleg röhej.
ƵøŁĭ: Ja, az is mekkora kamu volt a promó videókban, hogy majd jön a Warzone mobil és akkor a Battle Pass XP mindkét játékba számít és a többi és a többi. Röhej, hogy egy ekkora cég ilyen csúszásokkal képes leszállítani egy-egy címet, frissítést.
-
markknight
veterán
Ez az új kill indikátor szarabb helyen nem is lehetne, vmi mindig takarja.
-
markknight
veterán
válasz
laceszgamer #9793 üzenetére
Azokat én is rühellem, valamiért csak a killeket meg a headshotokat láttam, de van ilyen mounted szarság is.
-
markknight
veterán
válasz
laceszgamer #9788 üzenetére
Jó ez, ezek a legjobbak. Én az ilyen támaszkodós, fekvős, jógázós szaroktól már agybajt kapok.
Pont az ilyeneket vezetném át Fortnite-ba meg Apex-be is. Menj és ölj! Amúgy is összeszeded ezeket a free dolgokat, ha meg élvezed is közbe az hab a tortán. Nem ezek az elcsépelt ugorj le ide-meg oda típusú idődet ellopó trash küldetések.
-
markknight
veterán
válasz
laragirl83 #9708 üzenetére
Sokat úgysem fogsz vele játszani.. meg senki se
-
markknight
veterán
válasz
markknight #9695 üzenetére
Update: Kipróbáltam, nálam minden ok. Megvan a BP skip, az operátor skin, meg a zölz BR-is.
-
markknight
veterán
Szeretném megköszönni a topic tagjainak, hogy kipróbálták előttem az eventes beváltást, így én már nem fogom megszívni, mert megvárom a patcht. Hősök vagytok! This is the way!
-
markknight
veterán
válasz
Szellem. #9683 üzenetére
Jó, mondjuk van igazság abban amit mondasz. Engem a Cold War konkrétan sokkolt. Mintha 5 évet utaztam volna vissza. Botrány. Kéne ezeknek a címeknek megjelenés után 2-3 év, hogy tökéletesíteni tudják. Aztán max gyártanák a kozmetikumokat vagy a kampány kiegészítőket vagy tudja a tököm, amivel pénzt tudnak szerezni. De már megszokták, hogy évente sok-sok pénzt kapnak, ezért futószalagon gyártják a játékokat.
Ha idén tényleg jön új játék és a Sledgehammer csinálja, akkor biztosan nem fogom megvenni. Szóval addig búcsúzom is a COD topictól, míg az Infinity Ward nem hoz egy Modern Warfare 3-at. Az MW 2 utáni vágyakozásomat elmondtam annó a Cold War és a Vanguard topikban is.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Amúgy szerintem ti nem olyan COD-ot akartok mint amilyenek a régiek voltak, hanem konkrétan azt a gyerekkort/korszakot szeretnétek újra átélni a játék által. De nem fogjátok tudni.Ha csutkára ugyanazt a játékot hoznák új pályákkal, új fegyókkal, higyjétek el nem tetszene. Ami volt, elmúlt. Az idő pedig megszépítette a meccseket, a szituációkat amiket akkor átéltetek. Ezt fontos felismerni egyébként.
-
markknight
veterán
válasz
nutella1 #9654 üzenetére
Értem én ezt, viszont más technológiák vannak és sokkal bonyolultabb lett egy-egy játék lehozása mint régen volt. Illetve a szakemberek is szarok sajnos. Nem csak a villanyszerelők, festők, vízszerelők minősége lett rosszabb, hanem ennek van egy IT vonzata is.. és akkor ott vannak az anyagiak.
Én is fejlesztési oldalon dolgozom és bár a fejlesztő nem vagyok, de az látszik, hogy minden kb 2x annyiba kerül mint régen és dupla annyi hiba van benne.. ha nem tripla.
Bár tegyük hozzá, hogy itt azért jelentős hasznot visz haza a gyártó, tehát a pénz nem lehetne akadály, szóval jogos az elvárásotok.
-
markknight
veterán
válasz
nutella1 #9652 üzenetére
Ilyen katonai lövölde valóban nincs mint konkurencia, de azért aki lődözni akar az nagy merítésből választhat. A mostani online játékokat elnézve (Valorant, OW-OW2, Fortnite, Apex Legends, PUBG, Xdefiant, Siege meg még ki tudja milyen szutykot próbáltam az utóbbi években) magasan ez a mostani MW II a legjobb.
A Fortnite már tele van nyomva popkultúrális alakokkal, idebajt kapnátok tőle. Gunplay kb nincs is, lő a fegyó ahogy akar. Hiába van a célkeresztben az ellenfél, lehet a sorozatból csak 2 lövés kapja el, az is súrolja. RÖHEJ!
Apexben állandóan bugos a játék, unalmas, lack of content shit az egész tele LMBTQ karakterekkel, mert hát miért ne.. lootboxok természetesen vannak és főleg abból keresik a kenyerüket, hogy a skineket 77 millió színben újra eladják.
A többit nem fejtem ki, de ha eddig azt hittétek ez a szenvedés, akkor ajánlom nézzetek meg más lövöldéket isNyilván tökéletes soha nem lesz, de nekem klasszisokkal jobb mint a többi felsorolt név és vásárláskor lehet elégedetlen voltam (januárba) de azóta elég sok dolog változott és az Infinity Ward is megpróbálja már a kedvünkre tenni. A mostani állapottal már elégedett vagyok, megérte belerakni a pénzem.
-
markknight
veterán
válasz
kill_switch #9609 üzenetére
Szerintem is bug. Most mi öröme származik abból bárkinek, hogy nem látod a leaderboardot
-
markknight
veterán
válasz
nutella1 #9601 üzenetére
Csak jól ki kell találni. Ha konkrét dolgot veszel, az nem probléma. De az ilyen undorító Fifás meg mobiljátékos lootboxolást alapból betiltanám. Veszel drága pénzért egy pakkot, majd imádkozol hogy benne legyen a karakter amit szeretnél, aztán persze soha sincs csak az X-edik vásárlásra. A COD ebből a szempontból nagyon korrekt, mert hiába adnak a bundle-be sok lomot, de azt kapod amit fizetsz.
-
markknight
veterán
válasz
BandiHUN #9592 üzenetére
Ja, amúgy ez számomra is érthetetlen, hogy kell vagy 6 lövés a strelával a vtolba, de bezzeg 100-as tárral bármelyik LMG azonnal lekapja és még 30 lőszer marad is a tárba. Vicc.
Egyébként nekem is az RPG a kedvencem, mert gyors meg használható. Az a bajom a pilával meg a strelával is, hogy rá van búrva egy 3-4x es scope, aztán máshogy nem is lehet lőni vele, mindig ki kell várni azt a kva 2-3 másodpercet az ADS-hez.
Amúgy meg röhej, hogy verekedni kell a szaros Launcherrel.. Nem is tudom mit mondjak erre.
-
markknight
veterán
Unalomból kihúztam a maradték két rakétavetőt. Én is beálltam a barmok közé, hiszen úgy is megkapod az XP-t ha leütöd vele az ellent, nem szükséges rakétával lövöldözni. Szóval ütöttem aki tértem.. meg haltam is, elég sokat.. viszont hamar felkúszott 15-re mindkettő
A JOKR-rel is így kellett volna, bár aláírom nagyon nagy fun kilőni a rakétát majd 5-6 másodperc múlva látni a kill feeden, hogy 5 embert berántottál a túlvilágra.
-
markknight
veterán
válasz
nutella1 #9558 üzenetére
Pedig a mateknak elég nagy szerepe van ebben a játékban, nem értem miért nem tudják ezt 100%-ban megoldani! Fortnite-ban 4 év alatt kb egyszer, Apex Legendsben 4 év alatt kb kétszer vettem észre hasonlót. Itt minden hétre jut 2-4. Bezzeg a nevem miatt b@szogatni, azt tudnak.
-
markknight
veterán
válasz
Acheron #9554 üzenetére
Több dologtól is függ ám ez. Én ezt a sz@rt (JOKR) shipmenten húztam ki és általában dominationben haladtam sokat. Ha team deathmatch akkor persze, hogy nemt tudsz olyan effektív lenni, mivel mindenki rohangál össze-vissza.
Én most ezt a fegyver húzást nem értem, most is ugyanaz a jelenség mint pár napja. Van, hogy 6 lövés után 3 szintet lép a fegyver, máskor 60 kill után nullát vagy egyet. Ki érti ezt?
-
markknight
veterán
A 2019-esbe volt olyan, hogy tripla xp event
Vagy rosszul emlékszem? Lehetne itt is
-
markknight
veterán
A twitch droppokat mikor lehet begyűjteni? Ha jól láttam tegnap volt valami, meg ma is lenne.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #9536 üzenetére
Viszont azt is észrevettem, hogy a doboz az ott van fixen, de "táplálkozni" nem mindig tudsz ám belőle.
-
markknight
veterán
Javítottak egy nagyon fontos bugot, már a Battle Pass térkép vármegyéi nincsenek összenyomva:
Előtte:
Utána:
-
markknight
veterán
Bugos ez a double weapon xp token is. 60 killel 0 szintet lép a fegyver, majd következő meccsen 30 killel 5 szintet ment előre. Istenem..
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Azt tudni, hogy miért csak az első sniperhez van iron sight? Tegnap sikerült mindegyiket felhúznom arra a szintre, hogy rá tudjam rakni a 3x-as scope-ot, így már elég szépen lehet írtani velük az ellent.
-
markknight
veterán
Ez az új Sniper nagyon király, meg jól is néz ki
(legfontosabb) Öröm lövöldözni vele.
-
markknight
veterán
Nekem D-pad le
Egy hét alatt csak leesett, hogy lehet ilyet is.. köszi!
-
markknight
veterán
Lehet láma kérdés, de eddig is ki lehetett kapcsolni az új esti pályán a night visiont?
Most van egy tooltip, hogy kapcsoljam ki.
-
markknight
veterán
Grafika is sokkal jobb mint MW2 esetében
LOL [link]
Egyáltalán nem releváns a véleményed, mivel láthatóan fogalmad nincs a mostani COD-ról, csak jöttél téríteniCsatolok neked screenshotot a két játékról, szerintem külön nem kell kifejteni melyik melyik.
-
markknight
veterán
válasz
Tsebacsi #9436 üzenetére
Jaja, amúgy ez régi jelenség csak most volt olyan bolygó együttállás, hogy beszívtad. Hehe
Én meg olyan erős ellenfeleket kapok Season 3 óta, hogy csak szégyenkezek. A gránátot mindig beszopom, mert olyan jó a vizuális visszajelzés, hogy folyton rászaladok, claymore, akna, meg minden amit akarsz, repülök. Így is összerakom az első helyet általában a tabellán, de ilyen sokat még nem döglöttem soha. Kemény
-
markknight
veterán
válasz
Tsebacsi #9434 üzenetére
Itt ugye főleg az a baj, hogy kicsi a pálya és össze-vissza rohangál mindenki és mivel a játék okosan váltogatja a spawn pozikat, ezért néha megzavarodik. Egy tucat fury killem született úgy, hogy ledobott engem, majd abban a pillanatban elém vágott még egymás mellé 4-5 ellenfelet oldalról. Én meg csak annyit csináltam, hogy lőttem.. mindenki feküdt.
-
markknight
veterán
Ezt a baromságot Warzoneba, hogy pisztolyból kell 4-5 lövés, de ütésből elég kettő, hogy valaki feküdjön..
-
markknight
veterán
válasz
BandiHUN #9418 üzenetére
Ha nem játszol a kampánnyal, akkor persze, hogy nem kedveled Ghostot meg a többi karaktert
Jó, én nem vagyok különösebb rajongója a figuráknak, de jó, hogy vannak ilyen arcok a szériába, mert karakterek által kedvelünk meg dolgokat. Gaz, Soap, Farah. Nagyon örülök, hogy bekerültek a BP-be.
-
markknight
veterán
Közvetlenül nem kapcsolódik a topichoz, de kipróbáltam ezt az Xdefiantot. Most a csapból is ez a játék folyik, mondván majd lenyomja a COD-ot, meg új zsánert teremt, meg megoldja a világ problémáit. Hallottuk ezt már sok játékról a múltban, mind ment a kukába. Most az Ubisoft ismét gondolt egy merészet, hogy na majd most ők megmutatják
Összességében a gém egy Black Ops Copy, de abból is olyan mintha valami olcsó kínai fejlesztő gárda rakta volna össze. Egyediséget én abban a 20 percben nem láttam, konkrétan egy átskinezett COD-ról beszélünk. Mobilfronton ez nagy divat, pl: Critical Strike
vagy Free Fire, de konzolon ilyen pofátlan másolást én még nem láttam két nagy kiadó közt, az Activision helyében perelnék. Node, gunplay nincs, az animációk nagyon bénák, a hangok meg a UI körítés rendben van, szokásos Ubisoft minőség. Nem tudom mit láttak azok a táltos playerek akik istenítik, de 20 percnél többet nem tudtam belerakni, főleg úgy, hogy előtte MW 2-ztem.
Innen a topikból én senkinek nem ajánlom, de koca, multiplayert életében nem játszó embereknek még jó lehet ingyen.
-
markknight
veterán
Valami noob jelentett és most engem is kér a gém, hogy változtassak felhasználót. Nem fogok. Offensive az, hogy TheShikarit? Hagyjuk már.
-
markknight
veterán
Hogy miért kell minden egyes BP menüpont betöltéskor 2-5 másodpercig a fetching store info panelt bámulnom az rejtély. Komolyan, kezét törném annak projektvezetőnek aki szerint ez jó.
-
markknight
veterán
Az új event ingyen ad M13B blueprintet. Wow
-
markknight
veterán
válasz
LackoMester #9334 üzenetére
A TDM 100-ig megy, a többit nem figyeltem. De a 8 perc nem elég, hogy a végére érjünk a meccsnek, kb mindig az idő jár le előtt
-
markknight
veterán
Sokkal hosszabbak lettek a meccsek mint voltak, szerintem ez nem tett jót a játéknak.
-
markknight
veterán
válasz
KaitouP #9315 üzenetére
Miért, az M13B nem pay to win? Mármint, miben különbözik a kettő? Mert ezek amúgy úgy tudom feloldható dolgok, csak ha megveszed a cuccot, akkor nem kell vele szarakodni. Ez a CharlieIntel is már lassan olyan mint a Bors vagy a Story magazin.
Nyilván nem akarom tovább vinni a sztorit, hogy a 120hz-es tv akkor pay to win alkatrész-e és társai.
-
markknight
veterán
Ja, hát igen az elfordítás nekem se tetszik, de szokható
OW Zoly annó bugnak mondta a teszt videóba, merhogy multiba ilyet nem csinál a fegyó szerinte csak kampányba és nem tudja miért
Kis infó: BlackCell is the #3 best selling item on Steam Store.
Szóval erről ennyit. Oké, hogy fórumon nem, de veszik mint a cukrot és már én is elgondolkodtam rajta tegnap, az a vicc -
markknight
veterán
Vajon ennek az operátornak mirét csináltak ekkora melleket? Ezen a képen annyira nem látszik, de mintha.. nemtom, fura
-
markknight
veterán
Ez a két új pálya tényleg kaki, az éjszakain nem is tudom mi a pálya mikor kb egy üres placc az egész (érzetre)
Szokni kell, meglátjuk
Rankeden most pont láttam egy nyuszis skint, nem értem minek erőltetik ezt a témát. Nem vicces, nem jópofa, szimplán szar.
-
markknight
veterán
M13B adventures: Haver megvette az egyik pakkot, kidobta nekem DMZ-be, majd mivel neki a pakk változat volt meg, ezért visszamentünk egy újabb körre, ahol én dobtam ki neki az M13B-t majd ő is megkapta a base modelt
-
markknight
veterán
válasz
markknight #9261 üzenetére
Plusz jött még valami 2.24 gigás cucc. Vicc
Privacy policyt végig kell görgetni és el kell fogadni, vagy nincs játék. Valszeg majd nem fogadom el egy 30 ezerért vett játéknál. Bravó.
Meg akkor még játékon belül van playlist update meg egy kutyát nem érdekli átnyomhatatlan video.
Az előző szezon is ennyire tuskón kezdődött?
-
markknight
veterán
Én nem vágom, hogy mi a brének preload ha a végén mindig le kell húzni élesítéskor egy 2-4 gigás patcht külön. Röhej ez is.
-
markknight
veterán
Más: A szezon elején valaki "panaszkodott", hogy túl lassan adja a token-eket a játék. Na most, én casual játékos vagyok (only hétvége, ünnepnap és csak pár órák, nem egész napok) lvl 157-es szinten, de hétfőn meglett az összes szektor. Így valószínűleg változtattak a token-ek "sebességén", vagy ezt is balanszolja a rendszer, hogy mindenki happy legyen. (?)
Szerintem szó nincs erről. Haverom szintén koca gémer, neki pénteken lett meg napi 1-2 órával. Szar is lenne ha másfél hónap alatt nem lehetne kimaxolni a BP-t.
-
markknight
veterán
Közben megvan a level 450 és blueprint amit ad a party crusher, hát nem a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest