-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Battle Pass XP vajon egyenesen arányos a sima XP-vel? Vagy mi alapján számolják?
1250 meglett, van direkt XP farmolos build hozzá, trophy system, decoy stb, amivel jól jön az XP, csak kérdés van-e értelme ezekkel folytatni míg BP is meglesz, vagy lehet mással menni, mert nem az sima XP-vel arányos a dolog? -
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Lilith amúgy remek, a másikat még nem láttam, de Lilith az nagyon jó olyan szempontból, hogy kifejezetten könnyen észre lehet venni.
-
laceszgamer
addikt
Amúgy most mindenki annyira a bétát tolja, hogy még forumra felnézni sincs idő, vagy úgy van vele mint én, hogy annyira nem esett tőle hasra, hogy azért nem ír?
Jó, még hétvégén úgy is próbálgatom, de az azért, hogy így 3 kör után ott tartottam, hogy jó, irány vissza inkább MW2... de ezen valahogy nagyon érződik, hogy DLC akart lenni, mellé valahogy nem tudom miért, de amit annyira vártam nosztalgia faktor az meg pont nem érződik valamiért. Rendben ismerős pályák, de azért valahogy mégsem, lehet csak ez az alapvető " sötétebb " színhasználat teszi, de valahogy nem jön az a " de jó MW2 2009 " érzés.
-
laceszgamer
addikt
Mikor eljut oda ez a dolog, hogy ami fejlesztés a " rendes " részekre megy, azt pl átcsoportosítják, hogy Warzone/DMZ-vel foglalkozzon, mert várható bevételekben többet fog hozni a konyhára mint amennyit a teljes részekkel keresnek.
Vagy átfordítva: kevesebb munkával azonos vagy több bevétel. -
laceszgamer
addikt
Lassan amúgy szerintem teljesen f2p modellre fog váltani a CoD. Pár részt tippelek még, elvileg már most is úgymond másodlagos volt már az MW2, és a Warzone/DMZ volt az elsődleges, mert abból van a nagyobb bevétel. ( Én meg talán ha toltam őket 2 órát összesen a 600-ból amit beletettem eddig megjelenés óta ) A kampány valószínű simán teljesen eltűnik, vagy kihozzák egy teljesen külön sorozattá, aztán a klasszikus multiplayer részt meg valahogy beolvasztják a Warzone/DMZ mellé ingyenesként.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Acheron #11197 üzenetére
Nagy az esély rá, hogy CP-s lesz, én Lilith-el vagyok így, igazából nem vettem semit eddig, így ha minden igaz 2500CP-m lesz BP teljesítése után, abból lehet kijön Lilith, feltéve, hogy nem 2800-ba kerül.
Viszont az is lehet simán viszem tovább MW3-ra, bár Vault Edition van belőle, szóval elvileg ott is ugyanúgy Bp-vel meg mellé 1100CP-vel indul a dolog és ha ugyanez lesz a rendszer akkor ezzel minden szezon előre meg van oldva. -
laceszgamer
addikt
válasz
highness #11168 üzenetére
Csináld HC-n, én ott csináltam meg, igazából annyi a lényeg, hogy akár egyetlen golyó is elég, mert amúgy az benne a nehézség, hogy oké messze a célpont, de normál módokban azért kell pár találat, ha nem fejre megy.
Amúgy nekem nem is nagy map volt amin meglett javarészt, Showdown-on, egyik sarokba beköltöztem, aztán a két másik sarkot figyeltem, a táv megvolt bőven a longshot-hoz és ha egyszer találtam általában a kill is megvolt. Egy meccsen belül majdnem meglett mind, pár darab hiányzott, ami kövi körre maradt. -
laceszgamer
addikt
Csak nálam vannak mikrolaggok egész este? FPS nem zuhanik le, de ilyen icipici beakadások, főleg mikor másik játékos jelenik meg.
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #9790 üzenetére
Hát nálam pl a longshot-os dolgok kifejezetten utáltak mivel alapvetően jobb szeretem a kisebb mapokat, és a pörgős stílust, a távolról sniperkedés nem az én világom, na meg a szúrj le hátulról rész.... jó ez nyilván egyszerűbb kis mapokon, csak valahogy nekem nem adja a feelinget ez a késelősdi.
Bár alapvetően amit főként hiányolok az a fantázia, mármint, hogy legalább lennének mások mint először.
-
laceszgamer
addikt
Na megint " fantáziadús " challangeok jönnek majd a camokért....
Assault Rifles: Get 250 Operator Kills
Battle Rifles: Get 30 Headshot Operator Kills
SMGs: Get 3 Operator Kills Without Dying 30 times
Shotguns - Get 30 Hipfire Operator Kills
LMGs: Get 50 Operator Kills While Mounted
Marksman Rifles: Get 25 Longshot Operator Kills
Sniper Rifles - Get 30 Longshot Operator Kills
Sidearms: Get 50 Operator Kills
Launcher - Get 40 Operator Kills
Melee - Get 30 Operator Kills from Behind -
laceszgamer
addikt
A szerverek ma tényleg ennyira vacakoltak? Megjelenés ót nem láttam ennyi packet vurst feliratot mint ma.
A másik bug meg, végre örültem, hogy az utolso trophy-s cuccot, az 1000-rest is megvehetem, összejött a trophy, erre nézem, hogy a második adagból 3 le van zárva, egy loading screen, egy fegyo skin meg egy tier skip token... holott elvileg megvoltam, mert a 15 unlockos reward is meg van nyitva, az emg ugye nem elhetne 3 lezárttal, de most megint farmolhatok ki még 180 tokent asszem :S
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #9394 üzenetére
Én is kaptam pár napja, offensive language cuccal együtt, de végül is totál valószínű mikor nem is kommunikálok semmi úton, de arra azért van eszük, hogy bal felső sarokban a mikrofon ikon ott világítson, mintha nem tudnék róla hogy ki van kapcsolva.
-
laceszgamer
addikt
válasz
ImpersonatoR #9364 üzenetére
Na ez már viszont azért elég komoly korlát :S
-
laceszgamer
addikt
Hát ez a token dobűlós / unlockolós cucc sem túl fantáziadús, igaz, legalább egy picit kevésbé frusztráló mint az előzőben némelyik headshot challange.
Shipment bekerül újra önálló listbe aztán kb mindenkinek meglesz pikk-pakk. -
laceszgamer
addikt
válasz
Acheron #9217 üzenetére
Nekem a MW2019 és a Cold War kimaradt, bár ezeket tervezem bepótolni, legalábbis kampány tekintetében, viszont csak kampányért azért nagy pénzeket nem fogok kiadni, max a 20 euro, szóval majd egyszer ha ennyiért lehet őket kapni, illetve BO4-el sem játszottam, bár magam sem értem, hogy de az ott van Bnet fiókomon, lehet valamikor valahol volt ingyenes - bár ez elég emredek így belegondolva, fő sorozatbeli CoD ingyen - mert megvenni nem vettem emg arra emlékeznék, meg akkor játszottam volna vele ha már fizetek érte.
-
laceszgamer
addikt
Én is szeretek szöszölni a challangeokkal, de itt azért elég kevés van úgymond kalsszikus értelemben vett challange, a régi MW2-ben kismillió olyan volt, amik totál egyszerűek voltak pl hívj le X számú jet-et és hasonlók amikkel jó ideig el lehetett szórakozni, nem voltak bonyolultak de iszonyat sok volt, arról nem beszélve, hogy a 10 prestige ami ott volt, kb egy egész évre kitartott, ha nem tovább, itt meg szezon felénél már tömegesen voltak 450-esek az emberek.
Nem tudom miért nem lehetett mondjuk alapból beletenni pl 1000 vagy 1500 szintet, aztán hadd szóljon, nem hiszem, hogy túl nagy munka lett volna.
Más kérdés, hogy a legjobb az elnne, ha nem kéen úgymond ilyen kis " jutalmazási " rendszer, hogy ösztönözze az embert játékra, hanem simán annyira élvezné az ember, hogy csak a fun kedvéért is örömmel tolja.... Jó öreg CoD 2. -
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #8964 üzenetére
WWII után én amitt szünetetltettem úgy overall a sorozatot pont, mert ráuntam erre, hogy egy év és mindig váltanom kell, aztán Vanguard-al az IIVH miatt kivételt tettem, mondjuk a sok negatív kritikai ellenére azt a részt kifejezettens zerettem, nekem átjtt az a pörgős stílus, illetve a zombi móddal is sokat elszórakoztam.
Aztán mikor erről a részről kezdték plestkálni hogy 2 évre fog szólni akkor jött az, hogy oké, akkor elhet megérné ismét az új részt megvenni. Csak ugye ez emg azóta borult, hogy 2 évre szól.
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #8958 üzenetére
S3-ig én is szünetet tartok ismét, egyszerűen igazából a skinek annyira nem motiválnak, tényleg sokkal jobb lenne ha legalább " tartós " lenne a játék, megcsinálhatnák tényleg akár 3-4 évre is minimum aztán folyamatosan bővítgetni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
tomas9320 #8680 üzenetére
Gondolom hiányzott a fantázia, pedig még nem is kellett volna annyira megerőltetniük magukat. Sniperrel elhetett volna one shot kill, shotival hipfire kill, pistollal a poén kedvéért akimbo, assaulttal simán kill csak kicsit több és így tovább.
Sniperes meleltt tuti a késsel, ráadásul hátulról amit legjobban fogok még utélni, shipmenten azt is le lehetne azért pár kör alatt darálni de így.Azon gondolkodom még megpróbálni a nagy 64-es mapokon ahol vannak botok is, csak kérdés vajon a botokat számolja-e killként a challange-hoz.
-
laceszgamer
addikt
válasz
nutella1 #8664 üzenetére
Amúgy fegyverskinek még oké, bár hozzáteszem ott sem tudom mikor van az embernek ideje nézegetni játék közben, vagy legalábbis ha arra koncentrál akkor nem biztos, hogy sok sikerélménye lesz.
De a karakter skinek... kb csak a menüben látja az ember, azon kívül meg, jó tudom van 3rd wiev-es játékmód, de kétlem, hogy azt pár fun körnél tovább tolnák az emberek huzamosabban. -
laceszgamer
addikt
Új event challange-ok eltűnnek szezon végén vagy ezek megmaradnak? Mert így ebben az egy hónapban meg fogok őszülni az 50 sniper headshottal, amúgy is utálok sniperkedni, nemhogy még headshotokra gyúrni, shipmenten talán még okés lenne, de az meg ugye pont nincs msot fix playlist-ben.
-
-
laceszgamer
addikt
Score/minute hogy alakul? Nekem az 811-en áll jelenleg all time statisztikában.
Meg apró kis trükkök, pl decoy gránát is jól adja a pontot, a körzetében valakit ölnek abból fixen jön, de sokat használok mortal strike-ot is miközben benn vagyok zónán belül, szintn jól adja a pontot, aztán ha bejön akkor lehívok egy vtolt is. Legkisebbnek meg általában sima uav vagy ha olyan kedvem van akkor szeretetcsomagot, néha egész jó dolgokat ad, egyszer vagy kétszer nyitottam juggernautot is belőle, chopper gunner pl viszont elég gyakran kijön belőle. -
laceszgamer
addikt
válasz
bager13 #8603 üzenetére
Tudom voltak mindig is, de így érzésre azért tényleg kevesebb volt, lehetne amúgy úgy is ellensúlyozni, hogy a jutalmazási rendszert nem object based játékmódokban jobban a feladatok felé tolni, bár hozzá kell tenni, Linem-nek előbb írtam választ, gondolom azért érdeklődött, hogy miként lettem gyorsabban 450 mint BP teljesítve lenne, nos igazából itt is ennyi a titok, hogy a pontokat támadva / védve nagyon adja, átlag meccsen 7-8k is összejön, de ha picit aktívabb az ellenfél és páran szintén rámennek a győzelemre akkor ki lehet fogni ennél többet is, volt hogy már 16k-t sikerült egy körben összeszedegetni.
Amúgy a sok negatív kommentre szerintem annyi is lehet a magyarázat, hogy általában az ember azt írja ki magából ami nem tetszik, a pozitív oldalon meg csak élvezi a játékot.
-
laceszgamer
addikt
válasz
bager13 #8590 üzenetére
Mondjuk mert sok az olyan döntés amivel inkább kárt okoznak mint hasznot.... Személy szerint nekem pl hardpoint a kedvencem amióta létezik a játékmód, aztán domimation a tdm-et viszont nem kedvelem.
De... Ugye kitalálták ezt a csodás megoldást, hogy neked kell testre szabni, hogy quickplay alatt hova dobjon, de le merem fogadni, hogy az emberek döntő része tesz rá magasról, csak rányom, aztán hurrá lehet lövöldözni. A vége meg az, hogy a 6vs6 menetben 2-3 ember foglalkozik a feladattal jó esetben, a többi ész nélkül futkos körbe, hogy menjen a kill mintha csak tdm-ben lenne.
Régen legalább lehetett játékmódot választani közvetlen, aztán jobbára azért olyanok kerültek oda, akik tényleg azt akartak játszani, akik meg csak lőni azok mentek közvetlen tdm-re vagy free for all-ra.Vagy az egész menü rendszer, tény, hogy egy fokkal jobb mint elején, de még mindig a kelleténél jobban túl van bonyolítva, pl hogy camo challange-okat meglessem végig kell zongorázni mintha egy loadout-ot akarnék szerkeszteni, aztán gunsmith és ott rá camo részre, hogy csak meg tudjam nézni, mi a feladat, biztos nagy munka lett volna valami egyszerűbb megoldást behozni pl egy camo menüt, ahol simán fel lett volna sorolva az összes fegyver aztán simán ráhúzza az ember az egeret / kontrollert és írja mik vannak hozzá.
Vagy ott a calling card rész, bár nem nagyon izgat, az alap van még benn emblem meg card is, de ott is így ömlesztve az egész... már 10 éve képesek voltak rá, hogy külön pontokba szedjék pl a scorestreakekkel kapcsolatosakat, fegyverekkel kapcsolatosakat stb. Itt meg tényleg ömlesztve, bónuszként ha MW2-ből nézem ott a warzone/dmz dolgok is. Igen tuti azokra vagyok kíváncsi, és véletlen sem azt a játékrészt indítanám ha azt akarnám nézni.Aztán ott az izlések és pofonok rész, nyilván nem lehet ezt megfogni, hogy mi kell ahhoz, hogy egy map igazán eltalált legyen, de a sima 6v6 mapok közül pl valahogy egy sincs oylan amire azt mondanám, hogy húha, és erre még évek múlva is emlékezni fogunk. Ha most pl az eredeti mw2-re gondolok vissza ott kapásból 4 mapot tudok amit nem csak én de úgy overall a közösség a mai napig felemleget. De előtte és utána is voltak azért mapok amik úgymond közönségsikerek lettek, de itt az új " saját " mapjai közül azért eddig egy sem lett akkora durranás, a célnak megfelelnek de nem több.
De egy szó mint száz, én is beletettem már pár száz órát, de ez nem egyenlő azzal, hogy hibátlan a játék, elvagyok vele, kikapcsolódásnak jó, de inkább mondjuk úgy alternatíva sincs nagyon, na meg a vanguardon kívül az előző pár részt pl ki is hagytam, csak ugye jött mw2-nél hogy 2 évre tervezik, gondoltam akkor legalább ez tartósabb lesz, nem kell " kötelezően " költözni mert kiürül az új rész megjelenésével, de ugye azóta kiderült, hogy ez is a szokott menetrend szerint fog haladni.
-
laceszgamer
addikt
Crossbow-ra double kill tekintetében van valami ynerő taktika? Egyszerűen nem jön össze. Egyet sikerült valahogy véletlen, most robbanó nyíllal próbálkozok Shipmenten főleg, hátha ott sikerül véletlen elkapni pár double killt de nagyon nincs mákom.
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #8346 üzenetére
Annak van valami valentin napi kiadása is, pont ma néztem, hogy mi a túró, repkednek a szivecskék ahogy valakit megölnek, utána láttam, hogy valaki ilyen specko crossbow-al lövöldöz
-
laceszgamer
addikt
válasz
nanamii_o #8235 üzenetére
Belegondolva amúgy az EMP gránátot így picit hiányolom, azért az amúgy is kifejezetten hasznos lenne néhány helyzetben.
Mondjuk én mindig soloban megyek, jó lenne egy legalább 4 de inkább 6 fős csapat, lehetne jó meccseket tolni, de akkor már igazodni kéne a közösen emgbeszélt játékidőkhöz stb, ilyen tekintetben nekem macerás sajnos. -
laceszgamer
addikt
válasz
nanamii_o #8233 üzenetére
Csak úgy overall ezeknek a lerakható dolgoknak a kapcsán írtam, azért a Tiedre ment válaszként, gondoltam, hogy így a témához kapcsolódva.
Néha picit OP is, ha páran nem felejtik el letenni hardpoint esetében pl jóformán teljesen le lehet védeni az adott pontot a beszórt szeretetcsomagokkal szemben. -
laceszgamer
addikt
válasz
planbmokus #7923 üzenetére
30GB jön Steamen, valamit csak elsz benne.
-
laceszgamer
addikt
3080Ti-t használok, ezzel sima 6v6 multiban betonstabilan van 144FPS, egyedül a ground war meg invasion módban van néha beesés, olyankor 110-120 körülre esik. Elvileg van OC mód is 165Hz-el, de annyira nem szórakoztam vele, meg nem hiszem, hogy az már anynit számítana, hogy megérje vele " kínozni ".
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7867 üzenetére
Hát az nagyon ráférne a játékra, mármint egy új UI, meg remélem valami értelmes Farah skin jön, még ünnepkkor vettem valami felére árazott csomagot amiben volt egy adag elölthető akármi is, amiből lehet venni ezeket a pakkokat de eddig semmi olyan nem volt ami érdekelne, meg ugye BP-re is kelleni fog az 1000 vagy 1300, szóval angyon drágát nem is vehetek.
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7865 üzenetére
Hát ezek szerint akkor érezni tényleg erősen esetemben, elég szkeptikus voltam ezzel az egésszel, mármint amiket hallottam, hogy mennyire más világ főleg multi esetén a nagyobb képfrissítés, aztán simán csak monitort akartam amúgy is cserélni, gondoltam akkor már egye fene, legyen 144, mit veszíthetek.
Amúgy egy gyors kérdés: A fegyver camo oldalhoz hozzá elhet valami rövidebb úton is férni, hogy meglessem a challangeokat, mert ugye most úgy megyek végig, hogy mintha készíteni akarnék egy loadoutot, kiválasztom hozzá a fegyvert, aztán testreszabás felül át a customize, aztán bal alul elsőre nyomva utána jön be a camos-s lap ahol látom mik a feladatok. Elég körülményes ez így,.
-
laceszgamer
addikt
Idén most toltam először a játékot, gondoltam egy kis gyakorlás holnap S2 előtt, annyi apró változás volt a dolgokban hogy közben 60-ról 144Hz-re váltottam, hát nem tudom, hogy én felejtek gyorsan vagy csak az " újdonság " ereje, de mintha egy totálisan másik játékkal játszanék. Sosem tartottam magam tip-top játékosnak, de még magam is meglepődtem, hogy mennyire jól megy most úgy hogy majd 2 hónap kimaradt. Nem tudom most tényleg lehet-e a 144Hz számlájára írni, de ha ez a gyakorlatban ekkora előny tényleg, akkor kb legális cheat szinten mozog.
-
laceszgamer
addikt
Nem tuti, hogy teljesen új játék lesz, bár nem tudom, MWII esetében pont az volt az egyik érv, hogy megvettem, hogy most oké 2 évig lesz stabil multi lövölde elég játékossal, amúgy maradtam volna a Vanguardnál. Bár ha meg onnan nézem, hogy idén még nem is játszottam vele, ennyire szerintem még egyik aktuális CoD rész sem került le úgymond a napi játékok közül ilyen hamar.
-
laceszgamer
addikt
Ez is beszédes amúgy, nyilván nema teljes játékosállományt mutatja, de gondolom más platformokon is hasonló lehet a tendencia. Idén még én sem toltam, S2-t várom, hátha abban lesz valami értelmes tartalom, de ha ezt tervezik 2 évre, úgy hogy a battle royale dolog engem sem izgat különösebben, akkor elhet valami más multi lövöldét kell lesni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7611 üzenetére
Én sem értem benne a logikát amúgy, már ha egyszer MW2-t megvettük, akkor mi értelme hogy az ingyenes része felé akarnak terelni. Nekem is az az egy fegyó hiányzik, de ha egyszer ipari szinten nem érdekel ez a játékmód nem tudom miért kell erőltetni hogy abból szedjem ki a fegyót.
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7211 üzenetére
Közösségi élmény... Hát ha az MW2 esetében is első napokban nem azt keleltt volna itt is megérdeklődnöm hol elhet letiltani a hangkommunikációt, hogy ne kelljen minden meccset azzal ekzdeni hogy mute.... az itnernet elterjedtebb lett, a közösség is angyobb, és valahogy arányaiban több lett az olyan aki mondjuk úgy, nem épp emgfelelően vélekedik a közösségben való játékról.
-
-
laceszgamer
addikt
Hány óra fele várható a patch, este 7?
-
laceszgamer
addikt
válasz
nincsnév007 #5291 üzenetére
Sőt, néha még magyarul is szövegel multi meccs alatt, igaz 100 óra alatt pár napja hallottam én csak először egy " Vigyázz " beszólást
-
laceszgamer
addikt
Amúgy a Care Package-ból lehet még Juggernautot is nyitni, sikerült ma egy. Az volt a fura, hogy nem is kellett külön aktiválni hanem ahogy nyitottam a ládát azonnal rám is került az armor, meg a minigun.
Mondjuk annyira nem nagyon OP szerintem, de meglepetésnek jó volt.
Gunship viszont viszonylag gyakran jön, ha saccolni kéne olyan 25-30 nyitásonként egy van kb.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #4559 üzenetére
Megjelent a főmenüben a Warzone meg a DMZ része. Amúgy mindössze 10GB-al nőtt a telepítési mappája, ezek szerint csak cserélgetett fileokat.
-
laceszgamer
addikt
Steam most kezdett egy bő 30GB-os frissítést lekapni ami elvileg 50-et fog foglalni a lemezen.
-
laceszgamer
addikt
Összejön a gunship erre egy másodpercre rá DC, imádom az ilyen időzítést.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Pickle Rick #4440 üzenetére
Áh, köszi szépen.
-
laceszgamer
addikt
Amugy offensive chat.... Azt nem elhet beállítani hogy automatikusan mute-olva legyen mindenki Vanguard-ban menü-ben ranyomva úgy is maradt itt meg minden meccs elején azzal kell ekzdeni, mert szinte mindig van valaki aki vagy visszahangzik vagy simán végig kiabálni értelmetlenül.
-
laceszgamer
addikt
Magyarul hívjuk kiegészítőnek, de mehet teljes áron, akkor most kb ugyanott vagyunk mintha új rész jelenne emg szinte.
-
laceszgamer
addikt
Coop-ban a bázist védő küldiben megint milyen exploit van? Gondoltam megyek lazításként egy kis coopot, erre 5 játékból 5 esetében folyamatosan újraindítást nyomogatott a másik tag.
Persze válaszolni egyik sem volt képes hogy mit is csinál, de gondolom megint valami bugot használnak ki. -
laceszgamer
addikt
válasz
laragirl83 #3719 üzenetére
Oh tényleg, le voltam picit maradva a forum olvasásával.
Jó lesz akkor majd S1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest