Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• batai15

félisten

No röviden a véleményem a béta alapján. Hozzá teszem régóta várok egy friss aktuális modern fegyvereket használó multis / háborús fps-re ami az új battlefield csúfos bukása miatt nem váltott be , a halo meg más világ illetve az eléggé haldokló félben van sokáig már azzal sem leszek el.
    Szerintem a grafika rendben van , a TTK és a gunplay kifejezetten tetszik. A sörétes végre használható normálisan. A mozgás is valóban reálisabb , remélhetőleg ki fognak kopni a csúszkálva mászkáló emberek is. Ami viszont nem tetszik hogy a gránátokat túl messzire lehet dobni illetve a hangok is nagyon erősek, főleg a lépések. A hudot nem lehet sajnos testre szabni ,nekem nem kényelmes a minimap elhelyezés.
    A menüben nem működik normálisan az egér és billentyűzet nem érzékeli sokszor az adott menü elem hogy rá viszem a kurzort. Gunplay alatt viszont nagyon jó.
    soha nem vettem még cod játékot ez lesz az első , és minden hibája ellenére illetve a többi játék tekintetében (főleg bf) jó darabig meg lesz amivel fogok játszani.

Új hozzászólás Aktív témák