- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
lowzor #11241 üzenetére
Bétánál még refundod se kell kérni, csak visszamondani az előrendelést.
A CW nem az idő miatt volt rossz, hanem mert alapból rossz volt maga a koncepció.
A 2019-es MW után a CW-ban mozogni röhejes volt, pocsék volt a dinamikája a mozgásnak, a totál fölösleges életcsík az emberek feje fölött pedig csak hozzáadott a gagyiság érzéséhez. Ezen az idő nem segített volna.Az eladások azt mutatták, hogy az emberek akarták, hogy folytatódjon az 2019-es MW, csak más köntösben. Nem az lett.
-
Spizzi
tag
válasz
lowzor #11226 üzenetére
Ők legalább próbálkoznak. MW2019 után kiadni egy olyan játékot mint a Cold War... IW 8-ról egy IW 3... talán 4 játékot, ami már akkor egy 10 éves engine. Olyan volt az a játék mikor valaki a G Mergából visszaül egy Nivába kb. A Vanguard akármilyen színes-szagos hülyeség volt de legalább azon a technikai színvonalon volt mint az MW, én személy szerint jobban lenyelem a Godzilla vs. Kong vs. Snoop Dog normandiában mixelt cuccot mint azt, hogy koherens(ebb) az összkép de 10 éves lemaradásban van technikailag, de nemhogy mástól, hanem basszus saját maga egy évvel korábbi verziójához képest is.
Arról nem is beszélve, de most ez megint csak személyes preferencia kérdése, hogy a Treyarch jellemzően azt a tényt, hogy a cod egy árkád játék mondhatni vér komolyan is veszi. Tehát olyanok vannak a játékaiban, hogy 12 töltény van a revolverben de amúgy magán a modellen csak 6 slot van a forgótáron. Nekem jobban bejön az Infinity Ward féle tacti-cool megközelítés. Ajánlom Nemsk YT csatornáját és azon található MW vs BOCW comparison videókat, garantált a nevetés. De ugyanez megfigyelhető a pályáknál is, a Treyarch jellemzően ezt a tipikus "esport" mesterségesnek-ható bevilágítást alkalmazza, ráadásul a pályák is olyanok, hogy enni lehetne a földről sehol egy porszem, konkrétan semmi arra utaló jel nincs, hogy az egy aktív háborús zóna ahol éppen harcolunk, ellenben az MW (kivéve MWII de azért nyomokban az is tartalmaz) dohos, poros, koszos, sötét hangulatú, komoly hangvételű pályáival és hangulatával.
A Sledge-nek jelenleg annyi a feladata, hogy fogja az MW2019-et, kijavítja a gyenge pontjait, itt-ott minimálisan változtat rajta és dobozba vele. Nem egy megugorhatatlan feladat. Az eddig látottak alapján kb. ez is fog megtörténni, nekem legalábbis ez jött le eddig, pontosan ezért is vagyok bizakodó a játékkal kapcsolatban. Aztán jövőhéten meg már többet fogunk tudni, csütörtök NEXT rendezvény, pénteken meg már tele lesz a YT független PS beta gameplay-ekkel.
-
nutella1
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #10997 üzenetére
+1
Ez a kettő nekem sem jött be. De pont emiatt játékidő sincs bennük sok.
#11002Deck: Ezek pont nem toxikus dolgok - hol van leírva, hogy egyiket vagy másikat tilos alkalmazni? Miért várnánk el olyasmit, amit semmilyen írot vagy íratlan szabály nem tilt? Számtalan okból kempelhet valaki, lehet valódi mesterlövésznek képzeli magát a saját kis szerepjátékában, és ettől érzi jól magát (azok közismerten szintén nem rohangálnak töketlenül bevetés közben), de az is lehet, hoyg pontot véd, vagy épp valamely hason fekvős challenge -et teljesíti. Nem mellesleg kemperek jó részét a legkönnyebb levadászni - ha visszamész érte, szinte biztos, hogy ugyanott lesz
És miért ne léphetne ki? Pont te írtad fentebb: "Ha szar egy játék, nem játszok vele." Ez a lényeg. Ha egy játékban, vagy akár egy meccsben nagyon szarul érzi magát az ember, akkor nem játszik vele, ergo kilép. Pont. Jön a következő játék. Egyébként a kilépést bünteti a játék: bukja az összes XP -t, akár az extra küldetés pontokat is.
#11009Mr X: Ez is értékes megjegyzés, mert mindenkinél más - más stílus húzza ki a gyufát. Van aki a kempereket utálja, van aki a rusholókat, van, aki a pajzsos - késes száguldozókat, és megint van aki az ugrabugrálóktól kap agylobot, de a tüzes shoti is milyen már, nahát.... Melyik stílust kellene akkor kitiltani. Mindet?
#11014Mr X: Azért ez valóban döbbenet és botrány, hogy háborús - lövöldözős játékot az emberek többsége úgy szeret játszani, hogy a legtöbbször ő jön ki győztesen a tűzpárbajokból - ergo számít neki a K/D
#11012BioNiCMaN: Egyetértek, így is megy. Épp csak ha pontot foglalsz majd bevéded, hamar megkapod, hogy kemper vagy. Pedig mennyire más egy meccsen át egy helyben heverészni, vagy egy területet több oldalról bevédeni.
#11011Mr X: Pedig sniper != kemper
#11014Mr X: Van, akit pl a prestige level hajt, ahhoz meg kell az XP - lehet, hogy lenne hatása, nem rossz ötlet ez. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #10877 üzenetére
Fejessel játszom, abban kell szóljon a zene (már ha szól, én úgy szeretem, ha ingame csak diszkréten van jelen, pont a mozgások hangjai miatt)
Más: HC Shipmenten ma egész szürreális meccsem volt - akárhányszor az ellenfélre emeltem a fegyvert, 2 - 3, de néha négy csapattársam is úgy ugrott be elém, mintha fizetnék őket érte. Néha szinte berepültek. Én még életemben ennyi TK -t nem lőttem, mint most egy meccs alatt, szinte nem lehetett úgy elsütni a fegyvert, hogy valaki ne rohanjon / ugorjon / repüljön a tűzvonalba...Ellenben többször lőttek ki úgy, hogy nem tudtam lőni a saját csapattárstól. Csoda, hogy csak 2 kill mínuszban zártam.
Nem egy meccset lenyomtam már HC Shipmenten, de ilyen intenzív bemozgással még sosem találkoztam... Remélem egyhamar nem is fogok... -
-
válasz
lowzor #10480 üzenetére
Jól ki van ez talàlva. Az a lènyeg, hogy jöjjön a zsè.
Anno az MW2019-nèl ha gebasz volt azonnal bedobtak duplaxp-t meg kaptunk CP-t. Ott majdnem hetente volt duplaxp. Làtszik, hogy ezt a szèriàt nem az InfinityWard fejlesztette egyedül. Ha ez az ő jàtèkuk lenne, kicsit màs lenne az egèsz.
Attól tartok az MW3 sem lest jobb, főleg ismerve a Sledgehammer minősègèt. -
nutella1
őstag
válasz
lowzor #10480 üzenetére
Szerintem is. Èn tegnap elèrtem a 850-es szintet, majdnem hàrom terület mèg hiànyzik a BP-ból. Vègignèztem, èrdemes lenne-e beruhàzni a hiànyzò item-ekre. Hàt nem, nagy nulla. Nem mintha valami ordenárè jelentősège lett volna az eddigieknek is. Nem is èrtem ezt a BP-t, komolyan, nyugodtan ellenne az ember nèlkûle is. Persze, bevètel nekik. Node azon kìvül.. Ez a hogyan lehet eladni a nagy semmit nagyon nagy biznisz.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #10467 üzenetére
Sima multiban nem is nagyon lehet (Nem BP, hanem level 850) Alighanem át kellene kacsingatni Plunderre, de valahogy már hányok az WZ minden megjelenési formájától.
A fizetős multi sem garancia a minőségi játékosokra (sőt), de az ingyenes WZ igazi gyűjtőtégelye az összesodort szemétnek... -
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #10460 üzenetére
Szopjanak lovat, rövidebb a season 2 héttel, sz@r is volt jópár napig, erre se múlt héten, se most dupla, hát grindoljon a fene ezeknek, még 22 kellene, de az kb. 100 kör, mert a végére mindig becsökkentik még az alap fejlődést is...
Hát szopjanak lovat, ha én ezt mégegyszer megveszem...Ígyse függ semmitől a bp, csak a nyers játékidőtől, majd berakok valami scriptet kattintgatni éjszakára, bár akkor áram+hő
Tegnap is volt még shipmenten is majdnem mindig AFK, de valami okosság volt, mert nem dobódtak ki...
Ilyet se láttam még, HC
-
-
csibe1
addikt
Az legyen az ő bajuk.
A szokásos "az újabb mindig jobb" lózung után mennek.
Nálam a két legutóbbi rész kimaradt, mert nem jött be.
Napi szinten tolja friss vérpistike generáció, mert ez az új, menő, trendi meg blablabla.
Ennyi a lényeg, a minőség nem számít, mert egy újszülöttnek minden vicc új."A piacon sincs nagyon jobb jelenleg ennél."
Mihez képest? A többi kiadó játékához képest vagy a régebbi a CoD-okhoz képest?
Nemrég írtam egy hsz-t, abban kifejtettem kicsit bővebben a véleményem a mostani játékiparról.
Szerintem mennek a lejtőn, és nekem ez az irány nem igazán jön be.
Aztán miért is kellene meglepődni?
A szolgáltatók valamiért mindig az új belépőket támogatják; az nem számít, hogy valaki már 10 éve ügyfél. -
markknight
veterán
-
-
A helyzet az, hogy az SBMM dönti el helyetted, hogy épp sikeres vagy egy meccsben vagy sem. Tegnap ugyan ezt éltem át mint Te. 3 meccs alatt szétdaráltam mindenkit. Majd utána jött a szopóág és engem azonnal egy golyóval leterítettek smg-vel én meg belelöttem egy tárat és semmi pont eldobta az ellen a gránátot és pont a gránát elé spawnoltatott, pont a killstreak alá spawnoltat, stb..
Azt hiszem a számomra nem a csalók a probléma, hanem az, hogy egy SBMM-nek nevezett szar dönti el helyettem, hogy sikeres lehetek egy meccsben vagy éppen nem.
Röviden: Fizetünk egy játékért, ahol egy szoftver dönti el, hogy sikeresek leszünk egy meccsben vagy épp szopunk.
Azt hiszem én ezért több pénz nem adok. -
nutella1
őstag
Inkább, de a Tier 1 lett a HC. Tier 1 soha nem létezett, kitalált, kamu mód. Más: Combat Knife: "get 2 kills within 10 seconds of each other ten times with the combat knife", miért nem működik? Valaki tudja, próbálta? Kodachis kill-ek sem működnek hosszú idő óta. Erre valami megoldás?
-
nanorambo
őstag
redditen volt egy csávó, aki emiatt írt a supportnak. elég nevetséges volt, a supportos csávó elismerte, hogy igen tudnak róla hogy akkor is kaphat ilyen figyelmeztetéseket az ember, ha soha nem használta még sőt ki van kapcsolva a voice és text chat. Aztán megírta hogy a user reportálások a security meg mittom én milyen dedikált teamhez tartozik, akik viszont elérhetetlenek.
-
-
Acheron
őstag
A simán is lehet azért haladni. Mióta visszarakták, 2 launcher, 2 AR és egy SMG lett gold.
#9573markknight: Tényleg, leütésre is megadja a kill -t?No, ezt nem tudtam, én végiglövöldöztem velük a szükséges mennyiséget. (pedig vagy két fickót én is lecsaptam a harc hevében JOKER -el, de nem tűnt fel, hogy kill -t érne.)
-
BandiHUN
veterán
Nekem elég jól adta, platináztam az smg-ket, most a snipereket nyomom, full közöm nem volt hozzá, és 1 gold+az új snipert húzom szépen+pisztolyok.
Inkább az bosszant, hogy ez nem is duplának tűnik sokszor, hanem többnek/nagyon visszaveszik a weapon és a bp xp-t. Mintha érzésre 3 szint lenne, és dupla előtt egy "jobb" szinttel kezdenénk a bp-t, utána meg le van full fojtva, csak gürizik az ember, ha jól megy is.Legalább a ramom meggyógyult, csak a csatlakozót kellett kicsit megpolírozni 2000-es papírral
Mondjuk az tetszett, hogy milyen szépen viselte a 8 gigát is
Futkosósok vannak, persze, de nekem csak pár bosszantó volt, pl. ha kardozott. Mindig levágtak sniperrel
-
nanamii_o
tag
update: Kaptam most egy újabb értesítést,hogy a magatartásom sérti a kódexüket és ha legközelebb is elkövetem( a nagy semmit mert sosem chatelek) akkor intézkedni fognak.
Én sem fogom megváltoztatni a nevem. Beléptem meccs után a social menübe és reportoltam minden lehetséges opcióra a kis k*csögöket. Engem lassan k*basznak a semmiért más csalók meg játszanak tovább de jó..
-
Spizzi
tag
Pontosan. Nálam az MW2019 után kezdődött ez, hogy egyszerűen képtelen vagyok cod-on kívűl más shooter-el játszani. Az ott bemutatkozott mozgás, vagyis inkább annak súlya, érzed, hogy a karakterednek van tömege és a lépései valódi lépések, éppúgy mint maga a gunplay ami miatt főleg nem tudok más játékkal játszani mert egy suta, előző évezredi valaminek érződik minden az MW2019, Vanguard és MWII mellett.
Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy a realitása vagy megfelelő kibalanszolása, hanem csak szimplán maga az érzet, brutálisan eltalált játékmotor lett az IW 8.x, most az MWII alatt ketyegő IW 9.0-át egy picit visszalépésnek érzem, az MWII olyan "videojátékosabb" az MW2019-hez képest mind grafikailag mind érzetre de ettől függetlenül is minden más egyéb konkurens lövöldén felül áll.
-
-
nutella1
őstag
Valamelyik nap a józsefvárosi piacon, az egyik cipősbazár előtt sétálva látom, hogy az ipse vasalja rá a csukára a Nike pipát. Na, ez a szitu ugyanaz. Csak azon tudtam röhögni, ezen meg nem.
..nem véletlenül nem volt itt a szezon előtt érdemleges trailer, a semmit nem lehet, csak 20 másodperces teaserben bemutatni.
-
nutella1
őstag
Nekem eddig csalódás ez az MW2. Ha ugyanezeket a nagy semmiket fogják osztogatni a season 4-el majd.. Aminek valószínűsége sajnos 100%.. Ennél még a korábbi részek is élvezetesebbek voltak. Ott legalább én tudtam eldönteni, milyen módban szeretnék játszani. Itt meg gyakorlatilag rámkényszerítik mivel játszak. Az utóbbi néhány évben számomra ez a leginkább csalódást nyújtó fejezet. Jelenlegi formájában egy korhadt fabatkát nem ér. Hihetetlen. Komolyan, csak csóválom a fejem..
-
-
Acheron
őstag
Lehet benne valami, végső soron a "fekete arany" az olaj.
Itt pedig azt írják, hogy a Pelayo's Lighthouse részben az MW2 Estate pályára épül.
Ha ez így van, akkor lehet, hogy úgy kapunk vissza régi pályákat, hogy új elemeket is beleszőnek - kérdés, hogy feloldható -e ezzel a kecske - káposzta paradoxon.
A két új pálya egyébként várhatóan sötét játékmód lesz - én ezt annyira nem kedveltem a 2019 -ben, de meglátjuk, mindenképp adok neki esélyt. -
Acheron
őstag
Vannak hasonlóságok, a környezett legalábbis. de ebből a szögből nem tenném rá a nyakam, hogy az.
Valami bónusz csomagban kiadhatnák akár az összes MW2 pályát - arra még pénzt is áldoznék.
#9130KaitouP: Classic Ghost pack, már jöhet is...
De az a Nyúl Péter operátor "jelmez" remélem nem komoly
2 6v6 pálya - ezek így elsőre újnak tűnnek.
A Plundert kipróbálom, azon kevés módok egyike, amivel lehetett normálisan játszani a WZ -ban. Viszont ez csak in- season jön, tehát nem jövő hét szerdán kapjuk -
nutella1
őstag
Azt tudod, ugye, hogy az ilyen témának értelme nincs.? Belemehetnénk abba, például a Core mód mire jó? Mikor gyakorlatilag óvodás szint. De van akinek nem. Van akinek tetszik. Szóval, teljesen értelmetlen arról beszélgetni, kinek mi jelent élvezetet, kinek mi nem. Van aki Calling Card-okra megy rá, előfordul, hogy napi küldetésekre, megint más K/D-ra utazik. Nagyon nagy értelem és kihívás, semmilyen nincs ebben a gém-ben. Ugyanúgy egy csimpánz teljesít bármit, előbb-utóbb, ha sokáig nyomkodja a képernyő előtt, veszetten az egeret és billentyűzetet. Én majd az új Counter Strike Source-ra leszek kíváncsi, ha összejönne nekik, örökre elfelejteném ezt a bomló, évről-évre erőteljesebben roh@dó szemetet. És lehet szidni a következő részt is, előre látatlanban. Ez épp akkora hulladék, mint ami még meg sem jelent.
-
markknight
veterán
Vagy csak annyi legyen, hogy ölj 5 embert majd 10-et majd 20-at. Ennyi. Minek erőszakkal formálni a játékot? Még a játékélmény is javulna, mert nem találkoznánk ilyen barmokkal akik 20 percig ülnek a sarokba, mert az a challenge, hogy legyen longshot meg sniper kill fekve, meg támaszkodva ölés shotival stb.
-
Linem
senior tag
A Calling card challengek hozzá vannak kötve a prestigehez. Tehát például el kell érned a 450-es szintet, hogy a prestige 9 challengeket megoldhasd. 50 szintenként nyílnak meg. Szóval aki szereti az ilyen challengeket is (én ezeket is mindig próbálom megoldani), annak fontos, hogy elérje a 450-es szintet is.
Főleg így a szezon végén.
Saját véleményem, hogy a weapon xp a leghaszontalanabb xp lett ebben a részben. Nincs sok szabadidőm, de még így is kihúztam az első hónapban szinte mindent. Sokkal gyorsabban dobálja a kiegészítőket dupla xp nélkül is, mint az előző részekben, és ráadásul alacsonyabb szintűek is a fegyverek. A szezonokban bedobott 2-3 új fegyver pedig pár órás móka. Szóval inkább a sima xp-ből és a dupla xp-ből lenne jobb több is, hogy a challengek előbb elérhetőek legyenek még szezonon belül.
-
nutella1
őstag
Értem én, de ez az e-penis mutogatástól teljes mértékben független. Ezek szerint van akinek ez azt jelenti, számomra egyáltalán nem. Az életben nem érdekelt. Egyébként nem teljesen helytálló az állítás. Hiszen annak csak akkor volna értelme, ha nem volna limitálva a rang szám. Tehát ha 450 fölé is lehetne menni, például ebben a szezonban. De nem lehet. A 450 pedig amúgy is kényelmesen összehozható. Az régen volt úgy, amit te mondasz.
Hiszen ebben a játékban mindent egy pávián is megcsinál, nem? Vagy ehhez valamilyen különösebb végzettség kell? Csak idő kérdése. Az tud haladni, akinek van ideje és nincs egy dekagramm élete. Nekem időm nincs, hál'istennek. A másik stimmel.
-
nutella1
őstag
De, milyen e-penis? Én abszolút nem azért csinálom. Ezért nem is értem a választ. Mivel értelmes feladat nincs ebben a játékban, amit teljesíteni lehetne, haladok sorban, egyikről a másikra. Ebben mi az e-penis növelés?
A csak és kizárólag stat-ra hajtó játékosok hozzáállásával mi a helyzet? Annak van "haszna"? Minek van érdemi haszna egyáltalán ebben a játékban? Ez egy játék, nem a való élet. Az nem inkább magamutogatás akar lenni? Ráadásul céltalan szélmalomharc. Tekintve az SBMM-et és a csalókat. -
Ez jól hangzik, de most azt kell mondjam, ez lof@sz esti fény. Átemelnek egy másik játékból egy pályát amit átszkineznek. Jó lenne ha nem egyesével nyomnák a pályákat, mert már időnként unalmas ugyan azzal játszani. Plusz, elhangzottak ígéretek a Terminálra, stb. Lassan vége lesz az egy évnek, de sehol semmi.
-
Acheron
őstag
Nekem a pisztolyok, kés és pajzs viselték meg rendesen - mondjuk egyiket sem HC shipmenten húztam (és nincs is mind kész még, sajnos). No meg a longshotozás sem megy minden fegyverrel shipmenten.
De egye fene, majd javítom a KD -t, ha már minden kész. Akkor előpkerülnek a kedvencek, nem kell alkalmazkodni a fegyvertípushoz a stílussal, hanem játszhatom a nekem legjobban fekvőt - olyankor elég lineárisan kezd javulni. A 2019 -ben is így volt, miután kész lett a Damascus, ugrásszerűen javult a KD arány. -
nutella1
őstag
Szerintem tökmindegy hol húzod a fegyvereket, HC-n, vagy Normal módon. Vagy ettől függ bármi is, ha a K/D esetleg gyengül? Úgysem csak attól függ, mennyire vagy profi, vagy sem. Sokszor HC-n még nagyobb a katyvasz mint Core-on, ha csak a Shipmentet nézzük. Bár ahogy nézem, nálad a hardverek is szűk keresztmetszet, akármilyen felbontáson játszol. 1080p gondolom. Ez a AMD Radeon R9 Nano valós? [link] Itt olyan minimum FPS beesések lehetnek, hogy szétlaggolja magát a játék..
-
Acheron
őstag
Ne már... A múltkor írtátok, akkor kerestem (igaz, csak tessék - lássék), de nem találtam. No, mindjárt ránézek...
Banyek, és tényleg, csak tovább kellett volna görgetni
Köszi, este lesz hol ledaráltatni magam - de kihúzom azt a maradék pár nemszeretem fegyót (pár pisztoly és launcher), míg ki nem veszik megint.
Késre - pajzsra jó (jobb) lesz a Core mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest