Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS userek, az Oni operatort megkaptátok ti?
-
malystryx
senior tag
válasz
AsakuraDave #3390 üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam.
NEM az aim b*ziságon rugózok, hanem a mozgáson.. Ha az összes gombot megnyomom egyszerre, sincs ekkora sebességem. Meg az ugri-bugriról nem is beszélve.. De mindegy, 16-ig úgysem veszem elő, HC-n meg kapni fogják. Szárazon...
-
zozika84
őstag
válasz
Azt vágod, hogy MEGINT egy PC-n mutatják be mennyire erős a konzolos aim assist
Persze majd megmagyarázod nekünk, hogy ez miért van így (gondolom) -
Garsza
veterán
Helló! Erősen gondolkodom a játék megvételén. Viszont a betlnetes 70 uros ár elég húzós. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Fejezzük már be.
-
Phobion
őstag
PS5 platformon játszok most a megfizethetetlen PC árak miatt. CoD 1 és UO-val kezdtem a CoD "pályafutásomat". Sokan köpködtek itt a Vanguard-ra, hogy mérgezett egér effektusa van annyira gyorsak az ellenfelek, de MÉGIS olyan érdekes, hogy Vanguard MP alatt 2-3 meccsenként jöttek a multi killek, 5-6, simán jöttek szinte "folyamatosan" a double killek, de ami itt megy, az katasztrófa. Ölök, meghalok, megölnek 5x, ölök és repeat, hiába taktikusan próbálom levadászni a hipersebességű mp7es ellenfelet vagy a sarokban taktikusan figyelőt. Ez van, elkönyveltem magamban, hogy 3x felett -nekem- nincs már meg az a reakció mint régen.
Tegnap volt egy triple kill-em, hát el se hittem, gyorsan el is mentettem a felvételt az utókornak.
-
malystryx
senior tag
Alighanem 2 hét kényszerpihenő következik, ma teljesen padló... Ne haragudjatok konzolosok, nekem nincs ilyen aim assistos berögződésem, de ahogy ezek a külföldiek futnak cikk-cakkban bazzzeg és amilyen gyorsan, folyamatos tűz alatt nem tudom megölni, és itt előttem. Ez esélytelen, megint a fél tár nem elég beléjük...
Megvárom a hardcore-t, kitartás srácok. Ha meg látom a kill cam-et, leesett állal teszem. Több mint 20 éve fps-ezek, de ilyet nem láttam még. A 4000-es dpi ezekhez képest kutya füle.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Van arról valami infó, hogy a szovjetorosz gamer társadalom jelen van-e a multiban, vagy már teljesen leválasztotta őket a rendszerük a szabad világról? Van pár ismerősöm originen, anno jókat játszottunk, de nem látok náluk aktivitást, üzenetre sem válaszolnak.
-
KaitouP
nagyúr
Uff, kicsit távol vagyok betegség miatt, és elszabadulnak az indulatok.
(radi8tor , oriic köszi a figyelést a topikra!
)
Srácok, innentől kezdve ez a PC vs konzol, aim assist = aimbot téma legyen lezárva, és lehetőség szerint ne forduljon elő. Nem azért, mert bármi is tiltaná, hanem azért, mert soha nem egyeztek ki egymással, utána meg elfogynak az érvek, és átmentek személyeskedésbe. Itt minden játékos egyenlő, legyen PC-és vagy konzolos, szeretném, ha mindenki így kezelné egymást.
-
Laby
őstag
Egyébként [ezen a discord] szerveren elég jó létszámmal lehet csapatot találni. Warzone volt az alapja, de pörög az MW csatorna is.
(cicakaka néven megtaláltok engem is) -
Dave567
addikt
válasz
hitchins #3354 üzenetére
Nincs is meg tiltva, nem azt mondtam, csak patkányság mikor az a feladat.
Te meg szenvedsz egyedül a pontom, 5 enemyvel, melletted meg ott kempel, a csapattársad, egyet se szed le, még kempelve se, Te meg dög lesz, mert azt csinálod amit kell.
Ezért is jó a HC, mert lelőheted a nem Normálisakat. -
Drakkan
csendes újonc
series x-en lehet a játékot billentyű+egérrel játszani?
-
petymeg
addikt
És hogy lehet ugyanahhoz a játékhoz csatlakozni? Meg kell hívni egymást? Én még csak Squad-ban játszottam így szervezetten, de annál ki lehet választani a szervert.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Roland0224 #3371 üzenetére
Köszönöm felnéztem én is
-
válasz
Beléptem én is, de minden szoba üres még. Kéne valami általános chat szoba.
-
waT
csendes tag
válasz
Köszi! Beléptem én is, hátha néha 1-2 játékra be tudok csatlakozni!
-
Wans
aktív tag
válasz
zsír, köszi. fent vagyok. jó lett. várom akkor a csapattársakat.
-
Roland0224
senior tag
Rendben szívesen adok modit és akkor tudsz bele te is szerkesztni illetve az itteni modiknak igazából annyi a különbség a sima taghoz képest hogy szobákat tud csinálni meg tiltani embereket ha nagyon elfajul a dolog
Discord link
Fejlesztési ötleteket elfogadok szívesen
Szobát is létrehoztam ennekSzerk.: Ha valakinek probléma adódna a csatlakozással szóljon dobok új linket vagy kiszedem a csatlakozási szabályokat
-
válasz
Roland0224 #3364 üzenetére
Én azokat a módokat ki sem próbáltam, nagyon gagyi szerintem, ha járművezni akarok akkor arra ott a BF, de abba meg párszáz órát már bele kapkoltam szóval én amit most nagyon élek az a HQ, nagyon jó playeket megyünk rajta
-
Wans
aktív tag
válasz
Roland0224 #3367 üzenetére
nyomjuk a tiéden. sajnos nekem kb. 2hónap múlva egyéb okok miatt gyakorlatilag off lesz minden játék, úgy meg discorddal sem fogok tudni foglalkozni, meg nem is fogom tudni kezelni. ha dobsz linket már mennék is föl tolni.
-
Wans
aktív tag
válasz
Roland0224 #3362 üzenetére
ja, lemaradtam, bocsi. hogyan lehet oda beszállni?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Roland0224 #3362 üzenetére
Én továbbra is támogatom, hogy legyen egy PH MW2 Discort szeró. Be tudod linkelni? Vagy legyen meghívásos?
Uborka_Rick#8696 néven fel tudtok venni.
-
-
Hunner
senior tag
válasz
pRoject22 #3361 üzenetére
Két haverom tegnap M4 és AK-ra gyűjtötte a 20-20 lőjj hátba killeket. Én jómagam annyit láttam hogy vagy az egyik vagy a másik zöld pötty előttem van szóval "tiszta a terep" pusholtam az irányukba, majd irgalmatlanul pofánlőttek. Utána láttam hogy a doboz mögött kuksol vagy a szalmabálában fekszik...satöbbi. Csapattársként se volt fun, de ez most ilyen, a challanget egyébként kifejezetten rühellte mindkettő, inkább lőttek volna 100 longshotot AR-el.
Amit mondani akarok ezzel, hogy a játék nem csak, hogy elősegíti a
taktikus játékmódotf*szkempet de még motivál is rá. Hidd el egyikük sem szokott 15percen keresztül egy sarokban guggolva frageket szerezni, de tegnap délután mégis csak így játszottak.Ez most ilyen, alkalmazkodj te is, prefire minden tetves sarokba aztán kész, jobbat nem tehetsz
-
Roland0224
senior tag
Tegnap feltettem kérdésnek,hogy van egy ha mindenki úgy gondolja bedobom
Csináltam írogatós és voice szobákat, meg 2 botot
De aztán kirobbant a cheat vita így senki nem reagált
Modikat is kérdeztem áldásuk adják -e rá
Elvileg nincs így mehet szerintemSzerk.: Mondjuk nekem a link nem működik
-
válasz
hitchins #3354 üzenetére
A TDM kemp szerintem senkit nem érdekel , de pl területfoglalós-zászlós modoknál mikor nem megy be a pontra csak letartja az miért nem megy only tdm szerverekre ? Megmondom miért , mert tudod , hogy lesznek sokan akik a pontokra mennek és könnyű őket lelőni a széléről .
-
Kobe
veterán
Van valami felhivatalos PH disvord server vagy csoport ahova be lehet tobzodni alkalmankent?
-
Wans
aktív tag
Ha lennénk egy páran, akik a pontokra szoktunk menni, összetársulhatnánk. Ha már vagyunk 4en a csapatban, akkor 90%-ban nyerhetnénk a meccseket. Ph-nak nincsen discordja? Ha nem lenne, de volna rá igény, nekem van egy elfekvőben, azt át lehet alakítani. Ráadásul nem csak PC-sek tudnak oda fölmenni, hanem Xbox-osok ist az tuti, meg ha jól tudom, aki Ps-en játszik az is. Megkönnyítené szerentem kapcsolattartást. Pár napja adtam hozzá barátlistához innen 1-2 embert, de játék közben nem veszem észre, ha játszani kezd, de ha írnak, azt is múltkor valami másfél óra után vettem észre, amikor meg már offline volt az illető.
-
hitchins
őstag
válasz
Dave567 #3351 üzenetére
Mondjuk en ezt egyebkent sem ertettem soha. Mindenki ugy jatszik ahogy akar. Ha valaki TDM-ben kempel szive joga. Miert ne tehetne? Raadasul sok esetben csak megkonnyiti a tobbiek dolgat mert konnyebb megtalalni.
Hol van az eloirva hogy Usain Boltkent kell rohangalni a palyan?
-
piero86
aktív tag
válasz
Pickle Rick #3338 üzenetére
Teljesen felkúr a játék közben. Valami vagy a netemmel vagy a játékkal nem oké. Lövöm az enemy-t aki háttal áll és nem hal meg. Megfordul és én meg egy pillanat alatt.
SPR-el 1cm-ről mellkason lövöm, túléli. 40 méterről kézfejen lövöm hal... Olyan mintha random adná a sebzést. -
petymeg
addikt
Statisztikáimat hol tudom megnézni?
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Camo-grindereknek ajánlom a következő Google Spreadsheetet:
Modern Warfare II Camo Challenge Tracker TemplateFájl->Másolat készítése és indulhat a kitöltés
Bármilyen hibát vettek észre, szóljatok, javítom.
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #3325 üzenetére
Headquarters módban lehet ilyen. Ha a csapatod elfoglalja a HQ -t, akkor kill esetén addig nem respawn -olsz sem te, sem a csapatod bármelyik másik elhalálozott tagja, amíg a csapatod kezén van a pont (vagyis addig "repawn disabled" állapot van számotokra). Ha az utolsó védő is elesett, akkor az ellenfél "lerombolja a HQ -t, és újra indul a respawn. Értelemszerűen, ha az ellenfél foglalja el, akkor náluk történik ugyanez.
-
malystryx
senior tag
Hát azért találkoztam a 2-3 nap alatt pár olyan dologgal amire nem tudom a választ.
A vanguard-ból jól ismert "hátam mögé spawn"-olós történet, hogy ezzel még mindig nem tudnak mit csinálni. Direkt beálltam az autópályás részen a sarokba, és még úgy is sikerült neki.
A mai nap ugyanazzal a fegyverrel 4-5-öt lövünk bele, tegnap elég volt 2 is, főleg az EBR-14 fantasztikusságára hívnám fel a fegyelmet.
Az M16 pl. nálam is úgy működik, ahogy írtátok, átmegy a lőszerek fele az ellenfeleken, általában 2 burst, de ritkán 3 kell nekik.
A tolózárasok voltak mindig is a kedvenceim, és kb. 12 éve csak ilyenekkel játszom 95%-ban, nem is értem... Azokkal pl. ma 2 lövés, tegnap egész végig mindenkit 1 lövéssel hazaküldtem. Érdekes egy helyzet. (pl. SP-R 208)
Elvileg egy pisztollyal is elég 2 lövés, de hogy ezekkel a nagy fegyverekkel nem, az már elég durca és szánalmas, nem hasonlítható össze. De mégis hibás.
Mindegy, én még bizakodom, de egy kicsit ma paprikás lettem. -
Wans
aktív tag
Fölösleges átmenni én elhiszem neked, hogy ezt írták. Ha tényleg így van az gáz. Különösen, ha random csapattársként dob be egy csalóhoz és úgy bannolnak ártatlanul. Ettől függetlenül meg mindenki azt mond amit akar, nem hiszek el semmit, senkinek sem, csak azt, amit én látok. (Sajnos volt olyan akivel viszonylag mindig együtt játszottam és nem akartam elhinni, amikor lecsalózzák, de aztán csak bebizonyosodott wh-zik, amikor steam-en átírtam a nevemet és úgy csatlakoztam rá és bedobott ellenfélnek hozzá). Szóval lehet tényleg úgy van, lehet nem. Ahogy mondod, ha majd engem is bannolnak a semmiért akkor el is hiszem meg mást gondolok majd róla. Engem a 2019-es MW-ben nem bannoltak, pedig volt akkor két olyan játékostárs, akikhez szinte mindennap esténként betársultam (egy holland meg egy britt), akik nálam sokkal jobbak voltak. Ha netalán csalók lettek volna, ami nekem nem tűnt föl és ennek ellenére nem kaptam bant, akkor szerencsém van.
Ha random bedob mellém egy csalót, aki aimbotozik, akkor meg egyébként automatikusan ki szoktam lépni, majd dobok rá reportot. Ahol lehet bojkottálom őket, nem asszisztálok azzal, hogy benne maradok vele egy lobbyban játékosként."Be lehetett kapcsolni a CD kulcs ellenőrzést, és akkor akinek nem volt eredeti játéka az nem lépett fel a szerverre; főleg ha még jelszóval is levédték. A csalókat meg szépen ki lehetett bannolni, főleg ha volt olyan hülye, hogy eredeti játékkal csalt."
"Viszont volt egy szervered ami nem a kiadótól függött, ha lekapcsolták a hivatalos szervert még 5 évre rá is tudtál multizni, nem volt muszáj megvenned az újabb részt.
Ami persze nem tetszett a kiadóknak.
Saját szervereken mindig is voltak kiskirályok; de te is bérelhettél egyet a haverokkal, volt rá lehetőséged."Amiket írtál azokban van igazság. Valószínűleg neked több tapasztalatod is maradt meg ezekkel kapcsolatban, mert én akkor még nagyon fiatal voltam.
PC-n a régi MW2-ben most már 13 éve megy a lobbys rendszer és még játszanak rajta legalább TDM-et, meg talán még a DOM meg az FFA-is elindul. Az, hogy milyen hosthoz dob be és milyen pinged van az más kérdés. Nekem véletlenül 1 napja sikerült kifognom egy jót, amikor fölmérgeltem magamat, hogy az új nem fut normálisan. 5 évvel a megjelenés után még viszonylag voltak is még rendesen játékosok, pedig kiadtak jó pár részt akkorra már. Nemtom mikor akarják lekapcsolni. Tudtommal még egyik cod multit sem szüntették meg.
Amikor a szerveres rendszer volt, akkor meg a perselyemben volt kb. 500 forintom a boltban kapott 10-20 forintos visszajárókból.
A cod2, cod4, cod5 azok nekem akkor a virágboltból voltak meg.10-12 éves voltam akkor kb. Csak pár éve vettem meg őket utólag steamen. Állandó játékostársaim (haverok) akkor meg még nem igazán voltak, csak beléptem egy helyre aztán nyomtam. A klán, aminek apám is tagja volt, volt szervere cod1-ben, de hozzájuk akkor nem igazán mentem föl játszani. Főleg, hogy én inkább darálni szerettem TDM-en, meg DM-en és nem SD-ben bombákat pakolni meg tv-zni, ha kilőnek. Én "pub lama" voltam, (meg vagyok ma is).Ettől függetlenül a szervereknek menniük kellett szerintem, gyártói oldalt tekintve legalábbis biztos. Pontosan a pénz beszedés miatt.
A szervereknek meg a lobbys rendszereknek is megvan az előnye meg a hátránya ettől függetlenül. Amikor bejött a lobbys rendszer MW2-nél emlékszem, hogy hányszor bosszankodtunk amiatt itt ph-n is, hogy bedobott egy hackelt lobbyba és mindent szétbarmolt a stattól kezdve a challengekig, sőt olyan is volt, hogy automatikus megjelentek a képernyőn piros kockában az emberek (wh). Na amikor az utóbbit tapasztaltam, akkor úgy bef*stam, hogy nyomtam is a gépházon egy reset gombot.
Tök jó, hogy mára ilyen már tudtommal nincsen.
Cod1 után az MW2 volt az, amit megvettünk (apám megvette), pontosan azért, mert amikor kijött, akkor még nem volt híre tört verziónak, játszani meg akartam vele, meg apámnak is az pont megtetszett. Bele is toltunk ketten együtt valami 2800+ órát. Azóta van legalizálva nálam ez a történet.
Amit akartak elérték. Nem játszottunk többet cod-ot ingyen.
De ez szerintem így is normális. Az más kérdés, hogy aztán már a DLC-kkel meg a megvásárolható szir-sz*ar lootboxokkal túlzásokba estek.
-
Arról nem is beszélve , hogy nem is működött az anticheat a korábbi részben sem . Néha bedobtak ilyen hatalmas számokat hasra , hogy most 250K játékost bannoltunk ,de most őszintén ki hiszi ezt el ?
Aztán ott van a Warzone amit kiadtak anticheat nélkül 2019-ben
Most pedig elénk raknak egy félkész játékot teljes áron és azt várják legyünk türelmesek . A béta után azt mondtuk oké ez egy béta volt javítanak rajta , de mi a tejes árat leraktuk most a játékért , ez olyan mintha sajburger menü mellé nem kapnánk meg az üdítőt és a krumplit
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Időként kapok a multiban disable respawot. Miért és mikor adja?
-
Dave567
addikt
Piros felkiáltó jel nektek is van a Battlelogba?
Üzenet: We are currently investigating reports of login issues.
Apologies for any inconvenience caused. -
-
Viiktor1989
aktív tag
Mely fegyvereket érdemes jelenleg kihúzni? Assault és Sms fegyverekre gondolok.
-
zozika84
őstag
válasz
Németh Péter #3320 üzenetére
Bizony tényleg jók voltak
Remélem később jön még több is. -
Kipróbáltam a co-op-ot és tök jó volt mind a három küldetés. Azon gondolkodom, hogy visszamegyek inteleket keresni.
-
Az a baj, hogy a privát szerverekre nem tudnak skineket és másféle eladható dolgokat elpasszolni mert ott az adminok akár saját skineket és cuccokat gyártottak, így már sajnos sosem lesznek privát szerverek, pedig én örülnék neki, jó kis moderált magyar szerver de jó lenne pedig
-
Wans
aktív tag
válasz
bobby45 #3290 üzenetére
Nem létező aim assist? Napközben PC-n egér+bill, este Xbox-on nyomom controllerrel. Annyira nincsen aim assist, hogy már többször tapasztaltam, hogy még sehol semmi, de már magától kezd mozdulni valamelyik irányba a fegyverem és a ezzel együtt be is jön az ajtón/sarkon az enemy pont úgy, hogy a fegyverem már csípőből rajta van. (Más játéknél, bf-nél is egyébként, de ott nem volt crossplay).
Véleményem szerint nem a crossplayt kellene kiiktatni, ha csak xboxosokkal vagyok egy lobbyban, akkor is van aki egér+billel nyomja és pc-n ugyanez fordítva. Egyébként meg szerintem egyiknek sincsen akkora előnye a másikkal szemben, hogy az számottevő legyen. Controlerrel lehet van aim assist, de cserébe meg úgy fordulsz az embereddel, mint egy csuklós busz és azt is lassan. Ha hátad mögött van valaki és meg kellene fordulni 180 fokot, akkor ott szinte biztos, hogy halott vagy. Pc-n ezzel szemben meg még mindig precízen tudsz lőni és villámgyorsan tudsz reagálni a bejövő célpontokra. Nekem legalábbis ezek a személyes tapasztalataim.
Amit el tudnék képzelni az az, hogy azt lehessen bekapcsolni, ha valaki egér + billel játszik akkor csak olyan ellenfelet dobjon be, controllernél szintén ugyanez. Crossplayt kár lenne kinyírni sztem PC-s szempontból, mert lehet nem lenne annyi ellenfél egy idő után.Más:
Tegnap óta Ground War-oztam párat. Életem legegyszerűbb Chopper Gunnerjét sikerült összeszedni és nem cp-ből. Ha a scorestreak van beállítva és beülsz a nagy helibe és csak repkedsz mondjuk valamelyik pont felett, akkor ahogyan spawnolnak rád kapod a pontokat a scorestreakekre is. Nekem hardline van beállítva, kb. 3 percet ültem a heliben és lett is egy cruise missile-öm, egy vtol-om egy choppergunnerem a nagy büdös semmire.Az Ak-74U (kis ak) az meg nagyon op. Gyorsan lehet vele célozni és a sebzése kb. tök ugyanaz, mint a nagy ak-áknak.
csibe1 #3166
cod2-vel már kevesebbet játszottam, mint cod1-el, ott már nem emlékszem, hogy benne volt e ez a map, de jobb is, mert soha nem is szerettem igazán. -
kiezTe90
senior tag
Kicsit segítsetek mert kezdek nagyon elkeseredni. Nekem maga a játék tetszik, kikapcsoltam a crossplayt is de olyan gyatra meccseim vannak hogy hányok. (Valamint majdnem a controller bánja
)
Oké hogy nem régóta játszok Xbox-al, de azért nem egy krumplival egyenértékű a tudásom, még is rendszerint elpicsáznak. Mindig tudják hol vagyok(Ha nincs UAV akkor is), hamarabb meghalok mint ők, úgy céloznak mint az állat. Van az operátorok között különbség csak én nem tudom róla?
Ez idővel jobb lesz? Már az asszony átjött a szobába hogy engedjem el a játékot, de nem fogom. 😀 -
csibe1
addikt
"Ami a csalókat illeti, talán ez a jelenlegi a legjobb irány, amit most a kiadó folytat. Ha valakit tényleg bannolnak és nem csak accountot, hanem telefonszámot meg hardwert is, az valószínűleg azért jócskán megnehezíti az ilyen nyomorék embereknek azt, hogy újra a játék közelébe kerülhessenek."
Ez tök jól hangzik, ja nem is...
Fáradj át az MW2019-es topikba, olvasni pár érdekes dolgot ezzel a hiperszuper anticsít cuccal kapcsolatban, ami persze tévedhetetlen.
Aztán ha téged is kibannolnak, mert pár csalóval egy csapatban voltál; akkor talán másként látod majd a dolgokat."A régi codokban a szervereknek menniük kellett, pont amiatt, mert a crackelhetőek voltak. Ha én adnék ki játékot és azzal ingyen játszanának a legtöbben én sem örülnék neki. "
Be lehetett kapcsolni a CD kulcs ellenőrzést, és akkor akinek nem volt eredeti játéka az nem lépett fel a szerverre; főleg ha még jelszóval is levédték. A csalókat meg szépen ki lehetett bannolni, főleg ha volt olyan hülye, hogy eredeti játékkal csalt.Viszont volt egy szervered ami nem a kiadótól függött, ha lekapcsolták a hivatalos szervert még 5 évre rá is tudtál multizni, nem volt muszáj megvenned az újabb részt.
Ami persze nem tetszett a kiadóknak.
Saját szervereken mindig is voltak kiskirályok; de te is bérelhettél egyet a haverokkal, volt rá lehetőséged. -
MikeWazowski
veterán
Mik az eddigi tapasztalatok? Új cod megjelenés után mikor jött az első javítás?
Továbbá, ha volt nvidia driver hiba - mint most - akkor az mikor jött? -
nutella1
őstag
Visszaszívok mindent, amit a 526.47-es driverről mondtam. Valóban nem jó, lag ugyan nem, de random képhibák jelentkeztek. Visszatettem az 522.25-ös WHQL-t. Minden oké.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Invasion-on már 3x kifagyott a játék (crashel) ha LMG-vel sorozom a tankot, helit. (konkrétan első tár végénél fagy ki)
Más is találkozott ilyennel? -
Kobe
veterán
Folyamatosan crashel ez a xar, regebbi driver mellett is
utolso 4 meccsbol 4 kifagyott -
Roland0224
senior tag
Nem tudom mennyire igaz
De pont most néztem egy videót ahol szintén ezt mondják.
Sok embert bannoltak elvileg ok nélkül nem volt semmi cheatje még is
Nem tudom ezek milyen programok mennyire szükségesek. Lehet érdemes tiltani játék idejére
Tény,hogy elég gáz nem használhatsz 3ed party appokat a kiegészítőidhez mert azt hiszi csaló vagy közben a tényleges csalók meg nyomják tovább
Csak megoldják valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest