- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Gaming notebook topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ezzel spec nem multizom, de ez egy olyan törtnet ám, hogy ha full felbontással játszom mondjuk COD2-őt a gépem lazán bírja (2db 5770 CFX-ben), de a szerver valamiért nem (több szervert is próbáltam), megy normális sebességgel, az FPS megvan, de laggol, mint ha magas lenne a ping, ha viszont visszaveszem a felbontást akkor meg tökéletes. Eleinte én is agyon kerestem, hogy mi a fenétől van, de aztán kizártam a gépem, mert az nem létezik, hogy a COD4 ugyanúgy fullon van és ott nincs lagg.
Jó kis cucc ez, egyre jobban tetszik, kár hogy tele van buggal, elég sokszor beakadok és dühítő hogy újra kell kezdeni, amikor nemtok kimászni, de akkora a map, meg amúgy olyan jó kis játék, hogy el lehet nézni, hogy kicsit bugos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest