Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
aktív tag
Nálam most bukott le az AI!
Kértem a képbeazonositást:
Hibázott, de nem ezzel van problémám, hanem ezzel:
Persze hogy nincs is felirat a képen!
Hanem egy nyitott böngésző lapon van a felirat, amivel kapcsolatban nem kértem semmiféle elemzést!
Tehát baj esetén leskelődni kezd, érdemes vigyázni! -
anulu
félisten
amikor én kérek egy összefoglalót, és ha "szaglik rajta", hogy AI, instant dobom vissza, hogy "azt kértem, hogy TE írd meg!".
van egy általam írt script, nemrég poénból ráengedtem a claude-ot, hogy optimalizálja. a kb 300 sorból csinált 200-at, de a logika 70%-át kidobta.
linuxot nem használok, Windows-ra meg olyan ökörségeket tud mondani a Copilot is, hogy a fejem fogom. inkább gugli és jópár régi thread átnyálazása.
a hallucinációkon kívül a másik fő bajom az összes AI-al, hogy egyszer ad egy választ, és amíg explicit meg nem mondod neki, hogy miért baromság, addig masszívan ragaszkodik hozzá.
az én időm drágább annál, minthogy ilyen hulladékokra szórjam el.
-
Johnny001
senior tag
Angol tudósok!!!
-
hunluki
senior tag
Van ahol nagyon hasznos, pl linux berhelésre elsőosztályú válaszokat ad, nekem sokat segített házi szerveremhez meg asztali fedorámhoz ha valamit meg akartam valósítani.
Ellenben pl ha meglévő programot adtam neki hogy optimalizálja, rendezze a kódot akkor 99%-ban nem működő eredményt kaptam ha 100+ sornál komplexebb valamit adtam neki.
Amiben szoktam használni (konkrétan céges gépen az apple beépített átfogalmazókáját) az ha vezetőségnek kell fárasztó kifejtős levelet írni. Leírom a tényeket nyersen és megkérem hogy tegye business friendly-vé. 5 másodperc alatt ott a nagyjából kész szöveg, még át szoktam futni és belejavítani itt-ott, de összességében még így is időt spórolok mert corpo bullshitelésben nagyon béna vagyok.
-
anulu
félisten
AI-ban érdekelt CEO-k tolják, hogy mindenre ezt kell használni, meg mennyire zseniális, csak, akinek volt már akárcsak 1 AI halucinációja, és majdnem megégette magát vele, az - ha szobahőmérséklet feletti IQ-val rendelkezik - kétkedéssel fogadja az agent válaszait, automatán meg nem bíz rá semmit.
személy szerint jó messze elkerülöm az összeset.
-
kilua
őstag
"Azt a benyomást igyekezett kelteni, mintha a felhasználói javaslatokat „belső csatornákon” továbbítaná, és ezt állítólag hamis belső üzenetekkel és jegyszámokkal támasztotta alá"
Ez egyszerű hallucináció.
-
Werkly
addikt
Egy régebbi cikk:
Terminátor '7': James Cameron megerősítette, hogy dolgozik az új projekten, de van egy komolyabb nehézsége.
Majd az AI "megoldja"!
-
Carlos Padre
veterán
A Grok-n csak en nem lepodtem meg?
-
Emlékszem, amikor AI biztonsággal foglalkozó szakikat leordították a pénzéhes techbro-k, hogy akadályozzák az AI fejlődését.
Aztán végül csak beigazolódik Ian Malcolm örökérvényű intelme:
-
tusi_
addikt

-
sittes79
addikt
Kezdődik
-
DigitXT
félisten
magasabb kockázatú műveletek előtt meg kell állnia
A cikkbeli példák után miből áll a művelet besorolását megváltoztatnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hibázott, de nem ezzel van problémám, hanem ezzel:
Persze hogy nincs is felirat a képen!