- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19994 üzenetére
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19991 üzenetére
win 8.1 és a töredezettségmentesítés ki van kapcsolva...
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19989 üzenetére
Hát de bőven nyerek vele annyit hogy megérje!
1,5 óra pluszt bír hdd nélkül
Nod van fent, elvileg nincs ütemezett ellenőrzés, se más bekapcsolva...szóval az nem használhatná.
Feladatkezelőt hiába nézem, hogy mennyire van kihasználva a merevlemez...mert egy kalap alá veszi a kettőt
Torrent nem megy természetesen, ahogy írtam csak net/firefox. -
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19987 üzenetére
Nem meríti az akkut feleslegesen...notinál nem utolsó szempont
Főleg mivel csak akkor kell ha játék megy.De mi használhatja, vagy hogyan tudom megtalálni?
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19985 üzenetére
A HDD kikapcsol és kis idő után elindul...de lövésem sincs mért
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
A notimban van egy ssd és egy merevlemez, energiagazdálkodási beállításoknál beállítottam, hogy tétlenség 1perc után állítsa le. Meg is áll rendszeresen, de kb fél-egy perc után újra elindul, pedig a böngészőn kívül más nem is megy a gépen
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet az oka? -
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19657 üzenetére
Megszívtam akkor
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Tudja valaki, hogy HP probook 455-ben a beépített HDD rázkódásvédelem csak a eredeti helyre rakott hdd-t védi, vagy a dvd-helyére egy hddcaddy-be helyezve is védi? (illetve a kettőt együtt?)
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19608 üzenetére
Hát a linkelt oldalon 1hó garanciát adnak...inkább felejtős azt hiszem
Máshol nem kapni? -
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP probook 455 G1-be szeretnék a dvd-helyére egy második merevlemezt rakni és egy ilyen vételét tervezem:[link]Csak a kép alapján vastagabbnak tűnik mint a gépben lévő dvd-író, lefényképeztem azt is vonalzóval együtt
Valaki meg tudja mondani,hogy vajon jó-e a gépembe?
Bevallom azt se tudom,hogy a noti dvd-írókból több méret létezik-eKöszi előre
[ Szerkesztve ]
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Adatok titkosításában kérnék némi segítséget.
HP Probook-ról van szó és szeretném bevédeni magam arra az esetre ha eltűnne a gép(ne kerüljenek máshoz az adatok, képek, iratok, stb...)
Windows 8.1 van rajta és gondolkodtam a bitlocker használatán is, de ha jól értelmezem...mivel nincs TPM benne, minden indításnál be kellene dugni egy pendrive-ot a gépbe, ami nekem nagyon nem szimpatikus
(valami kicsit egyszerűbb vagy jelszavas megoldás lenne a szimpatikus )Ismer vagy használ Valaki jobb megoldást?
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy PackardBell EasyNote TE11HC notebook-ot (Intel B960, 2GB RAM,500GB winyó)
Gyárilag valami alap linux volt rajta,de szerettem volna win8at rakni rá...
csak szerettem volna mert telepítés közben mikor másodszor újraindul magától...kékhalált dob és folyton újraindulUbuntu és Win7 simán felmegy rá és el is indul vele gond nélkül...mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001