- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bendeguzzz #7870 üzenetére
Szia!
Ez mondjuk tényleg nem 96650 novatek-es cucc, pedig a linkelt oldalon a sample videón és a sample képeken is novatek-es felvételek szerepelnek
-
TaaT
nagyúr
válasz
AndrewBlase #7794 üzenetére
A G szenzor akkor hasznos ha karambolozol, írásvédetté teszi az aktuális fájlt. Ha túl érzékenyre állítod akkor minden nagyobb döccenőnél is ezt teszi, aztán egyszer csak megtelik a kártya írásvédett fájlokkal és leáll a felvétel.
A motion detector felébreszti a kamerát és elindítja a felvételt ha mozgást érzékel. Miután nem érzékel mozgást kikapcsolja a kamerát. Nem lenne ez utóbbival semmi gond ha tudná a kamera hogy most megyünk és nem kéne kikapcsolni.
"Ha áramot kap, elindul a felvétel, 'oszt jóccakát?"
Igen, ezt hívják auto ignition-nak.
-
TaaT
nagyúr
válasz
AndrewBlase #7790 üzenetére
Az a baj a motion detectorral hogy csak egy bizonyos távolságig lát el. És ha 90-el mész az országúton akkor azt hiszi nem történik semmi, azaz kikapcsolja a felvételt. Ez kb mindenkit megszívatott itt a topikban aki bekapcsolta a kínai kameráján.
-
TaaT
nagyúr
válasz
AndrewBlase #7771 üzenetére
"vagy azt külön helyen, de az adott felvételhez kötve tárolja?"
"Ehhez ugye nem kell sim kártya? Kakaót a Dashcamtól szipkázza?"
Nem tudom mihez kéne sim kártya.
Természetesen azon a jack dugón keresztül kapja a delejt is.
-
TaaT
nagyúr
Vannak navigációval egybe épített autós kamerák, pl a Hyundai H92 [link] Képminőségben középszerű, de nem vállalhatatlan [link] és menet közben melegszik is rendesen ha navigál és videózik az ember egyszerre. A hátsó kamerához lehet van némelyiken videó bemenet, de kérdés mennyire könnyen használható.
-
TaaT
nagyúr
válasz
2thletme2day #7685 üzenetére
"Mikor van jelentősége a GPS-nek?"
Attól függ mit értesz jelentőség alatt, hogy te lásd nagyjából mennyivel mentél a felvétel adott részén, teljesen jó (ilyen célból ajánlom is a GPS-es kamerákat). Hogy bebizonyítsd az igazad a törvény előtt, arra teljesen alkalmatlan.
"érdemes-e GPS modult is venni a kamerához mert tudtommal az nem alaptartozék ehhez a modellhez?!"
Arra figyelj hogy nem mindegyik FW kezeli a GPS-t.
Calogero: A 2304x1296-ban is jó felvételt készít. Kipróbálhatod azt is.
-
TaaT
nagyúr
válasz
yodamester10 #7643 üzenetére
Ja, de melegen ajánlott nyomkövetést is venni hozzá (ha nem jár alapból)
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bendeguzzz #7624 üzenetére
AV IN jack csatlakozó van rajta, de hogy működik-e azt nem tudom megmondani.
Vannak már novatek 96650 csippel szerelt visszapillantó kamerák is [link]
-
TaaT
nagyúr
A118C 39.99$ Email only price (bármit is jelentsen) [link]
-
TaaT
nagyúr
"Ezek szerint egy 2 kamerás rendszernél elég ha a kártya 10MB/s-ot tud ténylegesen írni"
Meg kell nézni mekkora a 2felvétel bitrátája és össze adni a kettőt.
"Tehát ha van egy Class10 kártya és rá van írva, hogy 48MB/s, akkor olvasásban tudja majd a 48-at, de írásban a Calss osztályhoz fog tartozni, azaz 10MB/s körül fog tudni írni."
Így van.
"Ahogy látom, az UHS-t kell nézni e felett ha biztosak szeretnénk lenni, hogy többet tud a kártya mint 10MB/s."
Ez is.
"Vagy ezt az új "V"-t."
Erről mondjuk nem tudok semmit, de a legtöbb kamerába elég a C10 U1 kártya. A 10Mb/s írási sebesség 80Mbit/s-ig jó. A Gopro Hero4 4K 30fps-ben 60Mbit/s rögzít.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Autóskameraként az SJ4000 hátránya talán az hogy tartóval együtt elég nagy. [link] Ezt valszeg nem fogod benne hagyni a kocsiban.
Csak és kizárólag autóskamerának nem érdemes megvenni, szerintem.
Laca1212: Faragni kell ha jól sejtem, de nem lehetetlen. [link]
amargo: Reméljük nem lesz semmi más baja.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Peter.70 #7280 üzenetére
Igen
Soma01: Nem tudok ilyenről.
amargo: A 0805-nél kiforrt a mini széria, a 0806-nál újítottak, nem lett olyan megbízható mint az elődje, és drágább mint a 0805. Itt bővebben olvashatsz róla [link]
Ez persze nem jelenti azt hogy rossz vagy nem ajánlott vétel, ha belefér a keretbe akkor hajrá.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Winner_hun #7204 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.
Pedig a banggood ajánlott webshop a külföldi rendelések topikban.
-
TaaT
nagyúr
válasz
FireFox1996 #7136 üzenetére
"Mert annyira fog melegedni a telefonod, hogy akár fel is robbanhat"
Azt mondjuk egy rendes telefon nem várja meg, a régi Huawei telóm nyáron autóban hagyva annyit írt ki hogy a kamera nem elérhető a magas hőmérséklet miatt, amúgy semmi baja nem lett.
-
TaaT
nagyúr
válasz
MPowerPH #7112 üzenetére
A kettő közül az LS470W+ jobb felvételeket készít egy hangyányival, amúgy elég hasonló a képük (nem lepődnék meg ha hasonló lenne a belsjük). Persze cserébe egyik sem olcsó.
andrasc: Minden kamera achiles sarka az éjszakai felvétel, ha itt jól teljesít akkor többnyire nappal is jól teljesít. És ezek a DOD kamerák jók
-
TaaT
nagyúr
válasz
Qtya123 #7057 üzenetére
45$-ért nagyon jó lett volna a Hyundai tükör kamera, nem gondoltam hogy ilyen rövid az akció
A 2 linkelt G1W között csak annyi a különbség hogy az egyik full fekete (G1W-CB), a másik meg nem (G1W-C)
Az a kártya teljesen jó, az eladó is.
havri1: Kondenzátorossal is volt probléma?
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7052 üzenetére
A 2 legfontosabb dolog amitől autós kamera az autós kamera a loop recording (végtelenített felvétel) és a auto ignition (gyújtás ráadására elindítja a felvételt) ebben is megtalálható.
Ha több kérdésed is van az adott kamerával kapcsolatban, a saját topikjában biztosan tudnak segíteni.
[link]
havri1: Az mondjuk tényleg macerás
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7050 üzenetére
Ez mondjuk magyar amit korábban linkeltem [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7044 üzenetére
Mondjuk ez
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7038 üzenetére
havri-nak van Yi ha jól emlékszem, tőle kéne megkérdezni.
A gariztatásban sem tudok segíteni, nem tudom hova kell vissza küldeni.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7033 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Oraculus #7018 üzenetére
"A leírás szerint nincs benne akkumulátor, de a valóságban van. Valamilyen minimális akksi van benne mert 1 percen belül lemerül a készülék ha nincs bedugva a szivargyújtóban."
Szerintem is van benne aksi, az utolsó képen mutatja is hogy 2/3-ig van. Az A118C kamerám (kondenzátoros) vagy azt mutatta ott hogy be van dugva, vagy azt hogy az aksi üres (piros X-el áthúzva) és már kapcsolt is kifele.
-
TaaT
nagyúr
válasz
balagedebr #6994 üzenetére
A felsoroltak mind Ambarella A7 procival és Omnivision érzékelővel vannak szerelve. [link] Képminőségük nagyon hasonló, amiben nem emlékszem hogy bárki csalódott volna eddig, de a Yi car is nagyon jó.
Laca1212: Idén jöttek ki.
-
TaaT
nagyúr
válasz
balagedebr #6988 üzenetére
Ár érték arányban a 0805 a legjobb.
-
TaaT
nagyúr
válasz
popey37 #6938 üzenetére
"ha a mozgásérzékelője be van kapcsolva, össze vissza csinálja a felvételeket, leáll a felvétel meg hasonlók. ha kikapcsolom, akkor tökéletesen rögzíti a beállított 5 perces videókat egymás után.
tuti valami a beállításokban elkerülte a figyelmemet, előbb utóbb rájövök hogyan működik."Semmi nem kerülte el a figyelmedet, ha be van kapcsolva a mozgásérzékelő és 100-al mész az azt jelenti hogy a kamera előtt közvetlenül nem történik semmi, ergo kikapcsolja a felvételt.
"a látómező kicsit becsapós: ez biztos nem 140 fokos, max. 100-120 lehet."
Igen a látószögben szeretnek lódítani a gyártók, de nem is baj hogy kicsit kevesebb mint papíron, a nagy látószög legnagyobb hátránya hogy sok mindent látsz, de a részletek elvesz(het)nek, erre remek példa az összefoglalóba berakott pár kép.
Én pl imádom a G90C kamerám 21:9-es felvételét [link] pedig a látószög még kisebb is mint a 16:9-es felvételnél. [link]
-
TaaT
nagyúr
Ebben igazad van. Mondjuk ha nem lenne olyan oltári drága a plasti dip, vagy lenne kínai megfelelője akkor könnyen orvosolható lenne a probléma.
De én amondó vagyok ha a hang alapzajon és a króm részeken kívül nem lesz más baja akkor ez egy nagyon jó kamera lesz.
szerk.: Amúgy ez sem tűnik egy rossz megoldásnak ha valaki pont ilyet keres [link] Bár írták valahol ha navigálás és felvétel készítés megy egyszerre akkor melegszik rendesen.
-
TaaT
nagyúr
válasz
FireFox1996 #6892 üzenetére
"Mi féle éjszakai lebuktatásra gondoltál?"
-
TaaT
nagyúr
Nekem az a tippem hogy a youtube kockásítja be nagyon, bár ez mondjuk a 60fps-es felvételeket sújtja igazából.
Amúgy ezért a pénzért ez a hardver (plusz egy tükör
) nagyon jó vételnek tűnik, félek lesz valami ordas nagy buktató az egészben.
pl az unboxing videóban olyan mintha íves lenne a tükör lap.
-
TaaT
nagyúr
Úgy néz ki van normális minőségű visszapillantó kamera vállalható árban, ha megjön és leteszteltem majd írok róla egy logout bejegyzést
[link]
-
TaaT
nagyúr
Fura de van ott egy nullás opció is.
"you can send it back for free repair. First, you may check with the post office the cost to return the item before deciding."
Visszaküldöd nekik, ők megjavítják ingyen, utána visszaküldik neked. A vissza posta árát a paypal megtéríti neked.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mikulásbá #6851 üzenetére
"Olyat tartozékokat nem találok sehol hozzá,amivel bicikli kormányra lehetne rögzíteni."
Amint autón kívül akarja az ember ezeket használni visszaüt hogy kimondottan 1 feladatra lettek tervezve.
Ilyenkor mondom mindig ha máshol is akar az ember kamerázni akkor az aranyközépút az akció kamera.
alexw801: "pl. bicaj kormányra szereltem. Használhatatlan a felvétel, mert ráz a bicaj, első teleszkópja ellenére."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged