Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én már linkelni se merek a múltkori óta de
gearbest.com is van ha jól nézem ugyan az(de nézetek már rá hogy tényleg), és ha van pontod akkor 30%-ot le lehet csalni az árából így $42.01 megvehető
(pontot értékeléssel lehet szerezni, már ha megadják) -
hunluigi
senior tag
Én tőle vettem -> http://www.ebay.com/itm/272327570797 (bocsi telóról nem megy a link beágyazás)
1296p (bár én 1080 ban használom) GPS / sávelhagyás / ráfutás figyelmeztetés (ezeket szintén nem használom) G szenzor stb... Amennyire tudom ez volt a 0805 fullos változata. Nálam szépen működik. A gps darabos, de ez a francia fémgőzölt szélvédő sara.
A leírás ne téveszen meg mert az az 1080p leírása, nem teljesen egyeznek a paraméterek (jobbat küld)
-
oszy
veterán
válasz
2thletme2day #7692 üzenetére
Én meg még mindig nem tudom melyiket rendeljem ami nem túl drága.
-
Calogero
addikt
Köszi majd próbálgatom....
Szerintem egy kicsit magasra tettem kamerát.(a kamera alja pont egy síkban van a visszapillantó aljával) Nekem kicsit fura így, hogy nem látszik az autóm eleje.
Még tudok a kamerán egy kicsit fordítani lefelé, de lehet hogy úgy meg jobban fog tükröződni. Most úgy van beállítva hogy a lencse pont egyenesen néz előre, és így is látszik halványan a műszerfal a felvétel alján, de a mellékelt szűrő elég sokat csökkent.A G szenzor érzékenységét fel emeltem a max-ra (4,5G) így nem zárolja már a felvételeket. Alapbeállításnál már elég volt egy ajtó bezár is, és file-ra már rá is került a "lakat"
-
Degeczi
nagyúr
válasz
2thletme2day #7685 üzenetére
Szűk +2e Ft-t hogyne érne meg, h utólag vissza tudod nézni, kell-e aggódnod egy későn észrevett traffi miatt!
(ráadásul mivel külső modul, rakhatod bárhová, kevésbe leárnyékolt részre is) -
oszy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék kamerát venni. Ez a mini 0805 valóban ajánlott darab? Az olcsóbbak már tényleg nem jók? Egyáltalán nem értek hozzá, ezért is kérem a tanácsotokat. Két darabot akarok rendelni, két autóba.
-
Sokka
aktív tag
Ezt nem tartom valósnak, mivel nekem is 0806-os van, és legtöbbször 1 percen belül rááll a műholdakra.
Onnantól fix GPS van. Először nekem sem működött, volt hogy egy tíz perces úton sem fogott jelet, a telefon meg alatta remekül teljesített. Aztán kiderült, hogy nekem is a színezett fólia volt a gond. Lejjebb raktam a tartó részt, amiben a vevő van, azóta tökéletes. -
TaaT
nagyúr
válasz
2thletme2day #7685 üzenetére
"Mikor van jelentősége a GPS-nek?"
Attól függ mit értesz jelentőség alatt, hogy te lásd nagyjából mennyivel mentél a felvétel adott részén, teljesen jó (ilyen célból ajánlom is a GPS-es kamerákat). Hogy bebizonyítsd az igazad a törvény előtt, arra teljesen alkalmatlan.
"érdemes-e GPS modult is venni a kamerához mert tudtommal az nem alaptartozék ehhez a modellhez?!"
Arra figyelj hogy nem mindegyik FW kezeli a GPS-t.
Calogero: A 2304x1296-ban is jó felvételt készít. Kipróbálhatod azt is.
-
2thletme2day
őstag
Már egy ideje olvasgatom a fórumot és bújom a youtube-ot tesztvideókat nézegetve. Hosszas rágódás után ma megrendeltem egy Viofo A118C kamerát. Az A119-et elvetettem mert bár jobb, de több mint kétszeres árat kérnek érte mint az elődért. Gearbesten sikerült lecsípni az árból majdnem 15$-t így 9340Ft-ért tudtam megvenni.
Kérdésem annyi lenne, hogy érdemes-e GPS modult is venni a kamerához mert tudtommal az nem alaptartozék ehhez a modellhez?! Mikor van jelentősége a GPS-nek?
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
Mini0826
2560x1080; S.fine; HDR ON; CPL filter felrakva
GPS ON (hegyekben is volt jel rendesen, Zemplén,Mátra)2 kérdésem lenne
Felbontást célszerűbb lenne erre állítani WDR 1920x1080?
G szenzor nálatok mennyire van állítva (első sorban mini tulajokat kérdezném)
Nálam a gyári beállítás egy nagyobb intenzív, vagy döccenés hatására védetté tette a file-t. -
hunluigi
senior tag
Hát urak korai volt az örömöm.
Iszonyat bizonytalan a GPS jel. Értem én, hogy egy pinpong aztal méretű szélvédőnél, elkerülhetetlen a hővédelem, de nem hiszem el, hogy nem lehet máshogy megoldani, csak ha faraday kalitkát csinálnak a kocsiból. Érdekes, hogy a telefon, viszonylag stabilan hozza a fix-et.
Végül kénytelen voltam lerendelni egy GPS repeatert. Ha megjött és valakit érdekel a fejlemény jelentkezem.
-
Laca1212
őstag
2x128GB kártyát kezel elvileg. De gyakorlatilag nem... nekem egy 32 és egy 64-es van benne, de folyamatosan csak a 64-est használja. Én azt hittem, hogy ha betelik egyik, akkor megy a másikra és így tovább... Beállításokban a kártya használat auto-n van..Nem tudom mi baja.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Régebben volt nekem is kamerám már többször is. G1W meg G1WH. Akkori munkahelyem ahol sofőrként melóztam mégsem vált be mert egyrészt sokat jártam Ausztriába ahol ugye tiltott, másrészt óránként más autóba ültem és meguntam, hogy mindig átszerelni, beállítani stb.. Nos Most már taxizok egy ideje fix autóval és azt hiszem itt az ideje beújítani.
Szeretnék valami jó minőséget és megbízhatót produkáló DVR-t. Ha lehet minél kisebb legyen. Gondoltam a mini sorozat valamelyikére de kéne egy kis infó, hogy melyiket és hol érdemes megvenni.
-
hunluigi
senior tag
Igen ezen még én is agyalok. Minden esetre pl. a telefonok simán fognak fix-et. Jobban megnézve a GPS log fájl tartalmát a g szenzor adataival van megtöltve. Koordináták ott is nullákkal van bélelve. Már fel van ragasztva a szélvédőre, és nem nagyon feszegetném már le ha nem muszáj (a tartó konzolban van az antenna). Mondjuk van hozzá egy tartalék kétoldalas... Rövid 10-15 perces utakat mentem vele eddig. Abban bízom nem kapta még meg az almanahot. Hétvégén lesz egy hosszabb utam. Utána okosabb leszek. Amúgy a fény/esőszenzor box-a alá került közvetlen.
-
üszök
őstag
Üdv urak. Érdemes ilyen olcsó kamerát venni,vagy mindenképp a drágább ajánlott? Megkértek kérdezzek rá mit érdemes venni.
-
hunluigi
senior tag
Kérném a hozzá értők segítségét!
Vásároltam egy mini 0805 -öt GPS -es változatban. Tegnapi nap beszereltem ma volt lehetőségem tesztelni. DataCam progival vissza is néztem mit produkált. A minőség megfelelő, olyan mint számítottam, ellenben a GPS részével van egy kis fennakadás. A kártyán ott a GPS könyvtár és gyártja is bele a log fájlokat, de a videón már csak nullák sora jelenik meg és a sebességet sem "pecsételi" rá. A DataCam programban sem tudom összefésülni a video fájlokat (az amúgy a kártyán lévő) gps fájlokkal.
Biztosan én bénázok el valamit, csak nem látom hol. A kamerán be van kapcsolva a GPS, és a koordináták és a sebesség "felégetése" is.
Találkozott már valaki hasonlóval, illetve megoldási javaslat?
-
-
alfa159sw
tag
Hát épp ez az nincs szóköz
Adata 32GB microsd-t kezeli.
A118 -hoz való GPS antenna jó lehet hozzá? Nincs hozzá concorde GPS csak a HD20-hoz 8ezerért, ja és kifutott. -
Karajev7
tag
Prestigio RoadRunner 560-ason van-e magyar menu, és ha a mozgásérzékelo parkolásnál ha be van kapcsolva, akkor kell e toltés neki vagy meddig birja ugy az akkumulátora?
-
alfa159sw
tag
Sziasztok!
Vettem egy concorde HD60 -at, irja a használati és elvileg támogatja a kamera is a külső gps antennát milyet és hol lehet hozzá vásárolni?
A kamera beállításainál van olyan hogy rendszám kijelzés, hogyan lehet eltüntetni egy karaktert,mert 1-el több van a kelleténél. -
cigam
titán
Olyannal még nem találkoztam, csak asztali felvevővel. Ott megoldott a folyamatos "timeshift", és ha mozgást érzékel megvan az előző 20-30mp is. Ezt ezek a picik nem tudják(vagy még nem találkoztam olyannal ami tudná). Mivel elég nagy a fogyasztásuk, a folyamatos felvétel akár egy hétvége alatt lemerítheti az autó akkumulátorát.
-
Karajev7
tag
Hello!
Ezen kìvul, olyan autos kamerát keresek, ami parkolásnál videorögzítést készit, ha mozgás történik a képen. Lehet hátsó kamera is. -
cigam
titán
válasz
yodamester10 #7652 üzenetére
Mutass egy ekkora (vagy nagyobb méretű) kamerát, ami tovább bírja 10 percnél.
Ha pedig nem akarsz kábelezni, akkor ott a szivargyujtós táplálás.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
yodamester10 #7652 üzenetére
40 percig úgysem bírja a beépített akku..... Be kell húznod egy kábelt......
-
cigam
titán
válasz
yodamester10 #7650 üzenetére
Az inkább előny, mint hátrány.
-
Soma01
veterán
válasz
yodamester10 #7648 üzenetére
Vagy a HD60, ami nekünk van. [link]
Ez ugye a már említett A118 "magyar változata". Most még akciós is, 7000-el olcsóbb. -
kismikis
tag
válasz
yodamester10 #7637 üzenetére
A pü-ben ajánlott cucc nem teccik? Nálam 3 éve megy, télen-nyáron a szélvédőn van, hibátlan. Csak akkor szedem ki, ha van valami letölteni való, őz elütés, rendőri ellenőrzés, stb. Próbáltam Mio Mivue 618-at (40000+ kategória) kép minőségben sehol sem volt a HD30-hoz képest.
-
TaaT
nagyúr
válasz
yodamester10 #7643 üzenetére
Ja, de melegen ajánlott nyomkövetést is venni hozzá (ha nem jár alapból)
-
sambenez
Topikgazda
válasz
yodamester10 #7643 üzenetére
Valós.
Registered Air Mail 15 - 30 business days FREE SHIPPING -
kismikis
tag
válasz
yodamester10 #7637 üzenetére
Igen.
-
hzsolee
őstag
válasz
tibcsiworld #7635 üzenetére
Bocs, elég széles a loctite termékskálája...
-
yodamester10
őstag
Sziasztok.Az összefoglalót elolvasva nem leltem ennek a kamerának az ajánlására.Kérdésem,hogy használ-e valaki ilyet?
ConCorde RoadCam HD 30 -
padi68
senior tag
Sziasztok, nézegetem én is ezt a kamerát( ahogy ajánlottátok a A118-C-t ) , de inkább németektől venném mint Kínából.
sok néven van az amazonon, kérdés mire kell figyelnem?
pl ezek rendben vannak?
1. Chipsatz: Novatek NT96550 Chipsatz + Aptina AR0330 6G-Objektiv
2. Sensor: 3M CMOS-Sensorköszönöm Á
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, feleségem kocsijába szeretnénk egy olyan "olcsó de jó képminőségű
" kamerát amivel ténylegesen csak baleset esetén kell foglalkozni. Tehát miután beül a kocsiba, ráadja a gyújtást a kamera elkezd rögziteni és amikor megáll akkor leáll a rögzités és kikapcsolódik a kamera. A lényeg, hogy neki ne kelljen kapcsolgatnia semmit amikor indul/megáll. Elnézést, ha pongyolán fogalmaztam, de ez a téma egyelőre új nekem
-
hzsolee
őstag
válasz
tibcsiworld #7629 üzenetére
Én pillanatragaccsal raktam vissza, egyenlőre jó. De beszerzem az említett fbs-t, kipróbálom.
-
Songo
senior tag
Dod LS470w és az LS470w+ között mi a pontos különbség tudja valaki? mert szerintem sikerült rajta átsiklanom (persze azt leszámítva hogy másképp néz ki egy kicsit).
Köszönöm a segítséget
-
espista
senior tag
Sziasztok! Tükrös dashcamra van valami ajánlatotok a 20 eFt-os kategóriában?
-
Szerintetek össze lehet hozni a navi kijelzővel a dashcam képet? előző hozzászólásomban van bővebb infó, miről is lenne szó.
???
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bendeguzzz #7624 üzenetére
AV IN jack csatlakozó van rajta, de hogy működik-e azt nem tudom megmondani.
Vannak már novatek 96650 csippel szerelt visszapillantó kamerák is [link]
-
Bendeguzzz
csendes tag
Sziasztok,
Tükörrel egybeépített kamerát keresnék. Visszaolvasva a Hyundai H100 jó választásnak tűnne, viszont ha jól láttam, tolatókamerához nincs rajta bemenet. Esetleg ebben az árkategóriában olyan, aminek van kamerabemenete is, és a képminősége összehasonlítható a Hyundai-al? Esetleg valakinek tapasztalata ilyennel?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
negroo
aktív tag
válasz
kenny123 #7619 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem a garancia! 10eft több viszont több jobb szolgáltatást kapsz. Hidd el amit mutattál hirtelen beég a kép elégé gáz. Nekem is olyan kamerám volt ás elégé zavart. 10000ft plusz nem sok érte és kapsz garit meg 64gb sd támogatást és nem ég be az ég éS az egész kép.
-
kenny123
addikt
-
negroo
aktív tag
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Erre ránézve (Rock Car DVR ) , mit gondoltok, érdemes lehet megvenni, esetleg van valakinek tapasztalata az adott típussal?
Köszönöm szépen!
Máté
-
Sicilian
addikt
Sziasztok !
Átolvastam az összefoglalót, nem tudom mennyire friss, 20k Huf magasságában melyik kamerát érdemes megvenni? Nálam fontos lenne, hogy különböző autókban tudjam használni, jó minőségű képet rögzítsen, GPS se árt, ha van benne !
Kb ezek lennének a főbb paraméterek.Tudtok típusokat ajánlani, tapasztalat alapján melyiket érdemes megnézni/megvenni ?
Köszönöm.
-
negroo
aktív tag
válasz
kismikis #7614 üzenetére
Ha tetszik vedd meg, de homáron nagyon lehuzták emagot. Én is vettem ott egy full selejtes kamerát. Én tuti nem ott venném.
Amúgy 10000ft többlet ért 560gps eszköszt kapsz jobb minőségben. Még a napfény is besüleszti a képet én ezt felejtősnek adnám a véleményemet. Ha 10000ft lenne jó vétel lenne, de kinából 2000dr ért utánad dobnák.xD
-
kismikis
tag
Tetszik nekem ez a kígyó. Megéri az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest