Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
totog
tag
válasz
Calibra72 #7099 üzenetére
Köszi a választ.
Próbáltam egy 520i-s firmware-t is, mert szinte ugyanaz a két modell, az felment, de ugyanaz az eredmény. Most vagy az összes firmware hibás a gyártó oldalán (nem valószínű), vagy nem minden legyártott példány kompatibilis a felpakolt firmware-ekkel... -
totog
tag
Egy ideje feltűnt, hogy a prestigio roadrunner 519i -mmel valami gond van, rengeteg pici alig olvasható fájlokat rögzít. Talán a kártya is a ludas, de gondoltam ránézek, van-e friss firmware. Gyártó oldalán vannak is firmware-ek, elvileg csak fel kell másolni a kártyára és bekapcsolni.
Namost, ez rossz ötlet volt, lefutott (gondolom) a frissítés, a kütyü azóta bekapcsolás után rögtön kis is kapcsol (bekapcs dallam, logó, majd kikapcs dallam, kikapcsolós logó). A gyártó oldalán lévő mindkét firmware-rel próbálkoztam, ugyanaz, az USB-t meg csak áramra használja, szóval a gépre se lehet kötni semmilyen szoftverrel.
Akkor ez most tégla lett? Van esetleg ötletetek, mit lehetne kezdeni vele? Vagy valakinek másik firmware?
-
havri1
félisten
17615 HUf cn raktárból a yi car (bézs színű) .. Fenébe abba a beépített akkumulátorba!
-
havri1
félisten
Az már 21e (+áfa ha megfogják), és az sem indul tápról, az sok. 12 körül nekem pont jó lenne az eken, ha valahogy egyszerűsíteni tudnám a felvétel indítást. Felszerelve az első szélvédőre messze van, nem érem el az ülésből. Telefon szoftver csak akkor jó, ha a kamera be van kapcsolva, és csatlakozik wifin a telefonhoz. Ehhez vagy állandóan be kéne lennie kapcsolva, ami hosszú távon tuti tönkretenné.
Ha lenne infrás távirányító, az már megoldás lenne, de pl Yi - hez is csak bt-s van, szintén nem gyors.Viszont ha már 21e,akkor inkább 19e - ért Yi action
-
Calibra72
aktív tag
válasz
zoli.69 #7086 üzenetére
2-2.5 óra? Biztos? Az nagyon kevés. 1080p-ben tudtommal csak 30fps van. Ha van a gépeden egy kameráról származó videó, akkor meg lehet tudni a film hosszából, és a fájl méretéből. Egyébként tud folyamatosan felvenni? Mármint hogy az első 4 gigás fájl után nem áll le a felvétel? Mert sok kameránál megáll 4 giga után.
-
Calibra72
aktív tag
Lehet hogy ezt választom, Esetleg van ilyen kamerája valakinek?
Youtube nappal
Youtube éjszaka
Ez is kezeli a 64 gigás kártyákat. -
Calibra72
aktív tag
11óra? Az nem is lenne rossz, akkor 4 db 64 gigással meg tudnám oldani az oda és vissza utat is. Nem tudom mekkora lehet exfat-ban a maximális fájlméret, mert ugye fat32-ben 4 giga. Néztem itt egy G1W kamerát, szerinted ez is tudhatja a 64 gigás SDXC kártyát?
-
havri1
félisten
válasz
Calibra72 #7075 üzenetére
Hangja? Igen, érteni mindent általában ami a kocsiban elhangzik.
720p szerintem kevés a rendszám leolvasáshoz. Még FHD is sokszor problémás. Amelyikben próbáltam, abban simán felismerte a 64-es transcend sdxc kártyát exfat filerendszerrel, és erre már 11h FHD felfér, én ezt celoznám meg inkább. -
Calibra72
aktív tag
Köszi!
Az a 10óra 720p-ben nem is lenne rossz. Az én Road Runner 500-as kamerám ilyen minőséget tud 720p-ben jó fényviszonyok mellett, de sötétben teljesen nulla. 1080p-ben sokkal szebb felvételt kreál, de ahogy átváltok 1080-ba,mintha nyomnék egy zoom-ot, és így már ugrott a nagy látószög......
Persze az eredeti fájl azért valamivel jobb minőségű.
Egyébként a G1W hangja elfogadható? -
Samott
addikt
Nem tudom, nem drotoztam be, akkus, szoval birta amig probaltam. A menuben se latok "car mode"-ot (most radugtam a tapra, bekapcsolt tolt de a felvetel nem indul el), viszont van loop mode szoval ha elinditod a felveltelt akkor nem telik be a kartya.
Itt egy mintavideo: eken_h9_minta.mp4 (240MB!)
TaaT: az a 118-as amire te gondolsz, ez mar az utodja, eleve kondis, illetve tud 1080p60-at illetve lesz belole beepitett gps-es valtozat is, meret, forma hasonlo mint a 118-as.
-
Samott
addikt
Tudja forditani, nekem ilyen van. De a kocsiba csak kiprobaltam, nem szereltem be, en erre varok: Viofo A119
-
havri1
félisten
válasz
Calibra72 #7062 üzenetére
Az SJ4000+ is tudja, de itt a Yi Action-ról volt szó, sajnos az nem tudja (legalábbis az enyém).
Múltkor 12k körül volt akcióban egy sportkamera, de nem tudták megmondani, hogy tudja e a car mode-ot vagy sem, nem mertem megrendelni, pedig jó, 2K-s voltSajnos a neve nem jut most eszembe
Nagyon variáltam rajta, mert cserélhető akkumulátor, és nagyon jó képminőséget tud (ebben a kategóriában), nekem pont jó lett volna kocsiba/buszba.Szerk.: Ez volt az, nem is 2K, hanem 4K EKEN H9 WiFi Sport Action Camera DV Car DVR 4K Ultra HD SPCA6350 HDMI 2 Inch LCD
Mondjuk most jobban megnézve, nem tudom az akkumulátor ebbe cserélhető e.CserélhetőNa meg, hogy tudja e fordítani a képet, ha fejjel lefelé van rögzítve.
-
Calibra72
aktív tag
De bizony tudja az SJ4000, Car Mode néven van a menüben . Lehet hogy a régi gyári biossal nem tudja, az enyémen a legutolsó van. És indul feszültségre a kamera, gyujtás elvételekor pedig 10 másodperc múlva kikapcsol.
Más. Én az autóban egy Prestigio Roadrunner 500-at használok, most keresek helyette egy jobb minőségűt. Nézegettem a G1W-t, de a Prestigionál is a Road Runner 560-as kamerát és a Lark Freecam 4.0 és 5.0 verzióját.
Sajna az enyém szürkület után már alig vesz fel valamit.Világosban nem rossz a képe, fő előnye hogy 720p-ben 13,5 órát tudok vele felvenni folyamatosan, hosszabb úton. -
havri1
félisten
Azzal csak annyi, hogy aksisat küldtek, amiben teljesen halott az akkumulátor
Avatatlan felhasználónak fel se tűnne, mert azt hinné a kondi miatt kapcsol ki gyorsan, de nem fejezi be az utolsó felvételt, na meg szétkaptam, és ott figyel az akkumulátor.
Amúgy még jól működik, nyár végén lesz 1 éves, tapasztalatom szerint az 1 év a lélektani határ, kb akkor mennek tönkre. Vagy elektronika hiba, vagy a lencse deformálódik, és fókuszhiba, vagy kontaktos, stb..[link] Ez az utolsó G1W ami elszállt
[link] Itt a töltő égett le (és vele a kamera meg az sd is)
[link] Ez a deformálódott lencsés, fókuszhibás. -
TaaT
nagyúr
válasz
Qtya123 #7057 üzenetére
45$-ért nagyon jó lett volna a Hyundai tükör kamera, nem gondoltam hogy ilyen rövid az akció
A 2 linkelt G1W között csak annyi a különbség hogy az egyik full fekete (G1W-CB), a másik meg nem (G1W-C)
Az a kártya teljesen jó, az eladó is.
havri1: Kondenzátorossal is volt probléma?
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Rászántam magam egy fedélzeti kamera vásárlására. A keretet kb 15ezer Ft-ban maximalizáltam.
Ahogy látom ebbe a G1W, vagy G1WC fér bele elsősorban. A kondenzátorral rendelkező típust részesíteném előnyben. Van valami előnye egyébként az akkus G1W-nek a C-hez képest, azon kívül, hogy 140° a látószög a 120° helyett?Ebbe az árba belefér esetleg egy G1W képminőséget produkáló visszapillantóba szerelt kamera? (a fentebb linkelt Hyundai H100 kamera 45$-os akciójáról lecsúsztam, nem tudom érdemes-e megvárni egy újabb akciót)
Egyébként ezt a két terméket néztem ki:
[link]
[link]Az elsőnél +1000 Ft-os ár gondolom a "Brand Capacitor".
Memóriakártyából meg ezt néztem ki:[link] Ez megfelelő? -
alexw801
senior tag
Nem macerás annyira. Ma lettem készen az utastér világításról betáplált kis lelógó microUSB kábellel, és a szemüveg tartóban van a kapcsoló. Ha be van kapcsolva, akkor mindig megy, álló autónál is. Viszont csak akkor fogom bekapcsolni, amikor érdekel az útszakasz. Ez egy Prius.
De pl. Skoda Octavia szivargyújtója mindig fesz.alatt van, tehát a Yi mindig megy, ha csak ki nem rángatom a szivargyújtóból. -
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7052 üzenetére
A 2 legfontosabb dolog amitől autós kamera az autós kamera a loop recording (végtelenített felvétel) és a auto ignition (gyújtás ráadására elindítja a felvételt) ebben is megtalálható.
Ha több kérdésed is van az adott kamerával kapcsolatban, a saját topikjában biztosan tudnak segíteni.
[link]
havri1: Az mondjuk tényleg macerás
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7050 üzenetére
Ez mondjuk magyar amit korábban linkeltem [link]
-
promagus00
tag
Magyarországon beszerezhető normális minőségű kamerát 30 alatt akkor ne is keressek?
-
havri1
félisten
Nagyrészt semmit
Kocsiban kb 2 éve beszerelt minden hibát produkáló G1W van még.
Akkumulátor már új korában teljesen halott volt, viszont szép felvételeket csinált.
Kb 1 év használat után csekkoltam, na akkor már nem lehetett ezt elmondani.
Szerintem a melegtől (vagy a hidegtől) a lencse elmozdult, vagyis az egyik sarka. Tipikusan olyan videókat csinál, mint a "fókuszproblémások". Van itthon kb 3 G1W, gondoltam kicserélem az egész lencsét (azt a fekete objektív szerűt, ami a nyákra van csavarozva). Mondanom sem kell, sikertelen.
Minden darab egyénileg van beállítva (fókusz). És az az igazság, hogy az összes G1W nyák más. Ebből is adódhatnak a különbségek.Keresem azt a kamerát, ami tudja azt a minőséget mint a Yi Dashcam, csak cserélhető akkumulátorral.
Jelenleg még nem is hallottam ilyenről
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7044 üzenetére
Mondjuk ez
[link]
-
promagus00
tag
Akkor bármi ötlet itthoni/normális gariztatásu kamerára?
-
havri1
félisten
Autós Yi csak pár napig volt nálam, ameddig teszteltem, profi cucc, de tényleg.
Egy hátránya van, hogy jelenleg még mindig kínai nyelvű a kamera szoftvere gyárilag, hackeléssel ugyan már angolosítható, de így még nem az igazi azért.
Hozzáteszem, igazából sok vizet nem zavar, mert wifin keresztül telefonról, hála itteni topictársnak, már magyarul beállítható.Gearbest garancia? Passz, nekem eBay és Banggood ügyeim voltak csak.
Ezek tudatában én is inkább itthoni (EUSTOCK pl) ajánlanám. SJCAM
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7038 üzenetére
havri-nak van Yi ha jól emlékszem, tőle kéne megkérdezni.
A gariztatásban sem tudok segíteni, nem tudom hova kell vissza küldeni.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
promagus00 #7033 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
promagus00 #7031 üzenetére
Csakis yi
-
havri1
félisten
válasz
promagus00 #7029 üzenetére
Ha nincs 12V a kamionban, csak 24V, akkor érdemesebb normális 10-30V töltőt is beszerzni, nekem égett már le így készülék! A hozzáadott táp, elég gagyi..
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Édesapám kamionos,s számára keresnék kamerát.
Lehetőleg 30ezer forint alattit keresnék,és fontos lenne az is,hogy itthon is kapható legyen.
Kinek mivel vannak a legjobb tapasztalatai?
Előre is köszönöm!
ui.: Lehetőleg magyar menüvel ellátottat keresnék számára,de ha magyar menüsből nincs 30ezer körül normális minőségű,akkor nem olyan fontos. -
Trofi
csendes tag
Minden tökéletes.
A lejátszóm volt szar. Másikkal minden ok. Igaz a kamera is frissített közben. -
Trofi
csendes tag
Sziasztok!
Azért lenne egy kis gondom.
Az a problémám, hogy a felvételek szépek és jó minőségűek is de meg meg akad egy egy pillanatra és elég sűrűn. Mintha szaggatott lenne a felvétel.
Ezt mi okozhatja esetleg a beállításokban valami tanács? Vagy frissítenem kellene esetleg?Válaszokat előre is köszi.
-
Trofi
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött a Yi kamerám! Öröm Boldogság!
Igen szép felvételeket csinál. A valóságban sokkal kisebb mint amilyennek képzeltem.
Köszönet sz_gabor-nak a magyarított appért! -
TaaT
nagyúr
válasz
Oraculus #7018 üzenetére
"A leírás szerint nincs benne akkumulátor, de a valóságban van. Valamilyen minimális akksi van benne mert 1 percen belül lemerül a készülék ha nincs bedugva a szivargyújtóban."
Szerintem is van benne aksi, az utolsó képen mutatja is hogy 2/3-ig van. Az A118C kamerám (kondenzátoros) vagy azt mutatta ott hogy be van dugva, vagy azt hogy az aksi üres (piros X-el áthúzva) és már kapcsolt is kifele.
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Itt van néhány kép a ConCorde RoadCam HD 60 készülékről.
A leírás szerint nincs benne akkumulátor, de a valóságban van. Valamilyen minimális akksi van benne mert 1 percen belül lemerül a készülék ha nincs bedugva a szivargyújtóban.
Az éjszakai felvételek nem az erőssége, holnap kipróbálom a nappali felvételeket is.
2010-es Honda Jazz-be sajnos nem javaslom a készüléket. A belső visszapillantó tükör "majdnem" a szélvédő közepén van. Ezért az alatt, vagy az mellett lehet a készüléket elhelyezni, de így szerintem már nagyon feltűnő és messzire kell nyúlni hogy elérjük. Ha a belső visszapillantó tükör fölé helyezem (bőven van hely neki ott) akkor pont a kamera látómezejének a közepén van a tükör. Az autómhoz nem volt jó választás ez a kamera. Ehhez a típusú autóhoz és évjárathoz (2010-es Honda Jazz) szerintem csak egy belső visszapillantó tükörben épített autós kamera jó megoldás.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Oraculus
tag
Sziasztok!
A végén a ConCorde RoadCam HD 60-as készüléket rendeltem, melyek ma érkezik.
Majd teszek fel képeket. -
negroo
aktív tag
sz_gabor köszönöm, hogy segítet yi kamera angolosításán, mert így chinául elégé ramatyka szegényke.
-
alexw801
senior tag
A Témaösszefoglalóból a Yi kamera miért maradt ki?
-
Régi történet.. tavaly év végi, idén év eleji banggood-os "G1W"..
Egy kalap kaki volt.. hamis.. küldjem vissza, és full refund. Visszaküldtem, szerencsére paypal fizette.
Erre kis kínai nem kapta meg..Postán keresés indítása.. abban az eredmény "csak" annyi, hogy:
"... A külföldi posta megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy a küldeményt 2016. február 26-án kézbesítette. "
Értem, én de könyörgöm, kinek, hova?Gondolom ennél többet nem is várhatok...
Henry-nek azért írtam, felajánlottam mi lenne, ha full visszatérítés, de webshopban levásárolhatóan..
Legjobb amit adhatnak 15 dolcsi visszatérítés....(24 körül vettem, 5 dolcsis kupon felhasználásával, plusz akkor még rosszabb volt a dollár árfolyam)
De mint olvastam régebben, mintha valaki írta volna, hogy ugyan ez a szitu, csak elejétől kezdve paypal ügyet nyitott, és nemhogy vissza kapott volna, de még a postát is bukta..
Azt hiszem, ez a 15 dodo is több mint a semmi, és elfogadom.. jobban jártam volna a legelső ajánlattal.. megtartom a cuccot, és ha szintén ilyesmi összeget vissza utaltak volna -
negroo
aktív tag
gearbox meg jött a cucc csak a kártyámat nem fogadja el még amásikat most próbálom.xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest