Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiMedia lejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchello19
tag
válasz
espi38 #78342 üzenetére
Elég könnyen rámegy még egyszer annyi. Ha még hátsó ajtót is szigetelsz + hangszórócsere ott is, akkor pláne. Én is első szettet cseréltem csak, a hátsó hangszórókat lekötöttem, csak bezavarnak a hangképbe. Egyébként milyen autóba építed a rendszert? Hangszigetelés nagyjából 35 - 40.000-ből kijön (nyilván attól is függ, hogy milyen anyagokat veszel), ha csak első ajtókat és a csomagteret bitulapozod.
Ha gagyi belterű autóról van szó (személyes példa a Chevy Aveo), akkor minden IS rezonálni és ciceregni fog, tehát kb. nyomathatod mindenhova a szivacsot, hogy ne nyöszörögjenek a műanyagok / borítások. Munkaóráról ne is beszéljünk.
Alapvetően ha használt cuccot veszel, valószínűleg jobb minőségű fog kijönni ugyan annyi pénzből. Ha pedig nem vasazós jóskától veszed, nem is lesz "garanciális" probléma vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest