Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Osynho #61099 üzenetére
azt javasolták, hogy fat32re formázzam le, úgy is tettem az usb2.0 penek jók, a 3.0a nem akart jó lenni
igazából nem is gáz, hogy nem megy az a pen.... akkor ezek szerint lát nagyobb vinyót is? akkor lehet, hogy valamit rosszul értettem, de ez jó hír
szóval vehetek nyugodtan hozzá 320as vinyót is? pl.
-
Osynho
addikt
válasz
zsolt19900 #61097 üzenetére
Milyen file rendszer volt a pendrive-on? Én usb 2.0-ás házban egy 320-as hdd-vel használom.
-
zsolt19900
őstag
segített pár fórumtárs mááár
de gondoltam akkor tisztázom a fejemben, hogy 80prs-re max 120gb os és milyen csatolós hdd-t lehet kötni? azért kérdezem, mert nekem az usb3.0ás penemet nem akarta vinni, a 2.0ákkal tök jól elvagyok
szóval akkor a tuti ziher egy 120gb-os 2.0ás csatolós külső vinyó lenne a nagyon nagyon max amit vinne?
-
adp
őstag
Sziasztok.
Elolvastam az összefoglalót és Megtetszett az első Pioneer MVH 180, viszont nem találtam csak a 190-est.
Ez is ajánlott? Illetve mi a különbség a Pioneer MVH190UI és az UB között?
Egy VW polo classicba kellene, a kazettás helyére. Most még nem tudok mást bőviteni csak a fejegységet szeretném. Nagyrészt könnyűzenét hallgatnék vele. -
Peti78
őstag
Bár nem feltétlenül hifi, de elektronika. Ránéznétek erre a kérdésre?
Köszi -
opeter70
senior tag
Urak!
Valakinek megvan esetleg Marosi István (hangszórójavító, Koszorú utca) telefonszáma?
Nekem megvolt, de valahol elkeveredett.A hétvégén sajnos egy jó "barátom", akinek kölcsönadtam az autót, sikeresen kinyírta az egyik R6A mélyközepemet.
Állítólag csak egy kicsit "meghajtotta".
Most súrlódik a tekercs...Szóval ha megvan valakinek Marosi Pisti száma, megköszönném, ha megadná.
-
troll81
addikt
válasz
kacsa7 #61090 üzenetére
szia rajta vagyok mindenen. ez csak egy uj lehetoseg.az SQ ra van masik auto is kb 8 db erosito hever itthon a szekrenyben meg tuti par jon hozza.ha megvan mi tetszik igazan akkor az marad meg mert ugye hajlamos az ember a hulyesegre ebbe estem bele most
elismerem.ezert is van valasztasi lehetoseg mind a 2 meghallgatom.mi a brutal koltseg? 1-1.5 M forint az sok nekem is de realisan ra szanok mind a 2 autora komolyabb osszeget is akar.az hogy donteskeptelen az ember az tapasztalat hiany.kerdezek hogy elinduljak meg olvasok nem csak itt.ez nem 2 nap.es igazad van reszben a penzel nem kidobas tapasztalat gyujtes kinek mennyit er az egyeni szive joga. a skoda az sq fele megy azt nem en hasznalom.azt osszeszedtem teljesen innen a segitsegetekkel.az rendbe is van beepitesre var.majd szabi alatt meg lesz.
-
kacsa7
őstag
válasz
troll81 #61087 üzenetére
Az a baj, hogy Nálad állandóan változik az irány és minden. Szerintem ha megszámolnánk, kb. a 15. erősítőt kérdezed, hogy mi illene hozzá, mi kell hozzá stb. stb. Egyszer normálisan végig kellene gondolnod, mégis mi a fenét akarsz. A leírtak alapján nekem az jön le, hogy nem sok fogalmad van arról, milyen valójában egy hangnyomásra és milyen egy SQ-ra épített autó, csak böngészed az aprót és állandóan kattogsz. Nézz meg élőben autókat, ha ennyire bizonytalan vagy, mert ennek totál felesleges pénzkidobás lesz a vége, kellő elégedettség nélkül. Ilyen 10kW, de már 3-4kW is batár kábeleket, akár másik generátort, akkukat és teljes szigetelést stb. igényel. Egy komolyabb hangnyomás autó építése brutál költség és a láda építés külön művészet hozzá.
-
-
troll81
addikt
válasz
PiciPeti #61086 üzenetére
hat nezem hogy milyen erositok vannak a kornyekemen
az emphasernek egyenlore AUDIO SYSTEM H 15 SPL Audio System HELON 12 SPL ezeket neztem mert valami kell hozza.ladas valtozatait neztem ill siman a nyomokat egyenlore az emphaser 1 × 1458 Watt Kanal 1 an 2 Ohm bei 13,3V Versorgungsspannung tudasat neznem meg.meg 2 ohm erdelene egyenlore majd kevesebb
-
troll81
addikt
válasz
PiciPeti #61084 üzenetére
Rendben probalom behatarolni a dolgokat Hifonics Maxximus XX Audio System H 9000.1 Ezek mar a nagyobb kategoria?.Elvileg 2 aksival is elboldogulok a eamphaser nek is 50 es bemenete van ahhoz is kellene egy aksi hatra?most szamolgatok de ez nem biztos hogy er ennyit,mert ez ugye csak erre jo
hetkoznapra nem a legjobb valasztas
-
-
troll81
addikt
válasz
PiciPeti #61079 üzenetére
tudnal esetleg segiteni nekem ebben ?most jelenleg az emphasert probalnam ki kovetkezo a Hifonics xxv colossus 3200w Sinus ezeket neztem ill a pot aku mennyi kellene kb?meg miyen?ezeket neztem este aksi ebbol kb vagy 3? ez a topik nem errol szol tudom csak szeretnem megprobalni ezt is meg erdekel a tema
-
PiciPeti
őstag
válasz
troll81 #61078 üzenetére
Gondolom hangnyomás a cél, márkán belül maradva Emphaser X4, vagy Kicker L7, ezek jól terhelhetők, és jó ládában már 30Hz környékéről van hangnyomás.
Audio System X-Ion, vagy Radion pedig hangos.
De ezeken kívül 1000 más nyomó is van, sárga kosaras GZ-k, DD subok is igen jók, stb...Pótakkut ilyen teljesítményhez mindenképp érdemes beépíteni.
-
troll81
addikt
Elmennek mas iranyba kicsit esetleg ehhez az erositohoz melyet hangszorot tudtok e ajanlani Amp ill pot aksi kell e ha meg a kesobbiekben bovitenem a rendszert?
-
Ricsx
tag
Na sziasztok!
újra én! korábban már volt szó a kocsimról és a benne rejlő "autóhifiről"
Egy 2000-es évjáratú 3 ajtó Audi A3 8L ről van szó,akkor még az volt az ötletem hogy a gyári helyére akartam jobb mélynyomót.
fejegység az JVC KD 320 BT
elől amik ki lettek cserélve hangszórók azok a következőre lettek: Magnat Pro Power 213 240W
Hátul maradt a gyári.
Nos tehát akkor mi az ami mélnyomó ami az első hangszórókhoz javasolható lenne? Milyen árkategória?
használtan érdemes nézni vagy újan? Mik azok amik kellenek? mélnyomó,erősítő...kábelek a gyáriak gondolom nem lesznek jók?! tehát akkor át kell kábelezni az egész autót? bontani kell csomó mindent?
Nem szívesen viszem el már autóhifishez mert csak szarakodtak mikor a fejegység és a 2 hangszóró került bele. Akkor még az volt hogy megy a csomagtartóba mélynyomó is,de sok idő után sem tették bele,mert hogy nem végeztek stb stb aztán már vissza sem vittem a kocsit.Köszi előre is.
-
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
egy kínai autórádióból (JSD520) csinálok az albérleti konyhába "zenedobozt".
USB, Rádió, AUX, BT jól megy, a hangja is számomra megfelelő.
12V-os akkumulátor adja a tápot.
Ami gondom van vele, hogy minden módban ott van egy kb. 4 kHz-es sípolás, amit modulál egy kb. 120 Hz-es kattogás.
A kábeleket már igyekeztem szeparálni egymástól, tettem rá másik hangszórót, arrébb tettem, semmi javulás.
Ami érdekes, hogy ez már a második fejegység.
Az első (hasonló volt, de mégis más típus) is ezt csinálta, a kínai boltos kicserélte, adta helyette ezt.
Ez is ugyan azt produkálja. Általános hiba lenne? Valamit nem jól raktam össze?
Tudom, hogy kínai, stb., de ha valaki tudna megoldást javasolni, vagy találkozott hasonló problémával és meg tudná osztani, hogyan lehet megszűntetni a háttérzajt, nagyon örülnék neki. -
punish3r
aktív tag
Köszi szépen.
-
punish3r
aktív tag
Engem érdekelne majd. Gondolod küldök alapanyagot, nem biztos hogy ilyen méretű, de van itthon sok laposvas.
-
opeter70
senior tag
válasz
kacsa7 #61058 üzenetére
Nem nagy varázslat, 4mm-es laposvas kell hozzá.
Nekem volt itthon egy darab 4x20 mm-es. abból csinálgattam a korábbi Stegjeimhez is.
Egyedül a nútot kicsit macerás belefűrészelni.A sorozatgyártásra már én is gondoltam, de itthoni szerszámokkal nem túl gazdaságos gyártása.
Meg a nyersanyagom is fogyóban van már.
De lehet, hogy rászánom magam -ha lesz egy kis időm-, aztán csinálok még pár darabot..
Itteni tagoknak sörért, csokiért vihető lesz. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Fiat puntó 2-be első ajtóba 165mm hangszóró való ? Milyen mélységű lehet maximum a hangszóró ?
Esetleg lehet valahol kapni hozzá beépítő keretet a hangszóróhoz ? Ez jó lehet ? [link] Sajnos csak grande puntóhoz találtam.
Ezen kívül milyen fejegységet tudnátok ajánlani max 25 ezer forintig ?
A másik pedig hogy milyen iso csatit vegyek ? Még a gyári fejegység van benne. -
q13579
senior tag
Sziasztok,
A ZENEC navihoz vennem kellett egy ilyen adaptert a VW Passat-ba:
A kérdést, hogy ezt a kék "fantomtápot" hova és miért kellene bekötni? Mert a rádió úgy tűnik enélkül is működik? Esetleg ez felerősítene jelet?
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61056 üzenetére
Pl. kétoldalú ragasztó...
Vagy valami kis tok, stb. Ez már kreativitás függvénye...
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61052 üzenetére
De az kormánytáv, ha szépen felrögzíted...
-
Osynho
addikt
válasz
zsolt19900 #61052 üzenetére
Én nem kaptam kormánytávot, de a létezését se teljesen értem. Van aki nem kap agyvérzést tőle, ha egy kilógó tumorba akad el a keze miközben tekeri a kormányt?
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61050 üzenetére
A PRS-hez jár a saját távja...
-
zsolt19900
őstag
és punisher
szerencsére sikerült levadásznom egyet ebayen
szóval magamnak megvan már és elvileg a héten ide is ér ha minden igaz
a zenéket már letöltögettem
az a db konvertáló progi is elég felhasználóbarátnak tűnik, szóval majd meglátjuk, remélem azért beigazolódnak a dolgok és nekem is leesik picit az állam tőle, mert ha nem akkor "mérges" leszek rámég egy kérdésem, ha lehet:
pio kormánytáv ilyesmi kompatibilis a prs-el? érdemes beszereznem ilyesmit, ha erre van fétisem?
úgy gondolom örök darab marad a prs, így hát ha kompatibilis vele a táv, akkor elkezdek nézelődni ilyesmi felé is
vagy esetleg valamelyikőtöknek van valamilyen univerzális társa ennek? azok is jók szoktak, tudnak lenni akár?
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61029 üzenetére
A 80 PRS-t talán még mindig itt a legolcsóbb EU-n belül megvenni:
[link]Mondjuk, a linkelt helyen az USA ára igen kedvező, de azért ott, ha nem ismerős hozza, kicsit megdrágul...
-
punish3r
aktív tag
-
opeter70
senior tag
válasz
Joe fiú #61039 üzenetére
Esetleg, ha van rá módod, dobhatnál fel ide egy fotót a gyári fülekről, hogy valójában hogy is néz ki, mert nem viccből írtam, hogy a gyári fülek nekem "Columbo felesége", vagyis még soem láttam.
Ezeket is saját elképzelés alapján csináltam.Rivaul:
Én is sokáig használtam vegyes szettet, de ez nem jelent garanciát arra, hogy bármilyen mélyközép bármilyen magassal jól fog együtt szólni.
Ha van rá módod, akkor próbálkozni (meghallgatni) kell, de nem lehetetlen hozzá passzoló mélyközepet találni. -
Rivaul
addikt
Értem és köszönöm, de a szettből a csipogók és a hangváltók maradhatnak? Tehát nem kell másik első szettet vennem hanem kicsit spórolhatok azzal hogy csak két mély közepet veszek? Bár így is bántó mert az az egy maradék jobbos is nagyon kellemeset szól csak bosszant a tudat hogy balról nem jön hang
-
opeter70
senior tag
Ezen az esős délutánon ismét gyártottam egy garnitúra Steg lefogatófület.
Ha jól számolom, ez már a harmadik szett, amit kénytelen vagyok itthon barkácsolni.
Már rutinból csinálom.
Csak tudnám, hogy ki gyűjti ezeket, mert nekem még úgy nem sikerült Steget vennem, hogy lettek volna lefogatófülei!A gyári lefogató kicsit olyan nekem, mint Columbo felesége. Tudom, hogy létezik, de én még sosem láttam.
A korábbiakat feketére fújtam, de mivel elfogyott itthon a fekete festék, ezért ezeket most kályhaezüstre festettem. Aztán rájöttem, hogy ez a szín amúgy is jobban megy az erősítőhöz.
-
Rivaul
addikt
Egy kiesett hangszórót (bal első ajtó) a szettből lehet helyettesíteni más hangszóróval? Fusion van körbe az autóba de nincs sehol olyan amilyen első elhalt, és gyártani sem gyártják már, max komplett szettet lehet venni még de az is 40k. A szett többi része jó. Elöl és hátul is fusionok vannak minden helyen az autóba. Ami kiesett: Fusion PP-CM650. Ki tudom váltani egy másik márka hangszórójával ami passzolna a hangváltóhoz és nem ütne el hangzásban sem nagyon? Totál amatőr vagyok a kérdésben...
-
Thome
veterán
válasz
Osynho #61032 üzenetére
Úgy érzem rosszba fogok belenyúlni, segítsetek kérlek.
Ezek a belépőszintű hangszórók a gyáriakhoz képest milyen minőséget képviselnek, érdemes-e cserélni rájuk? Gondolok itt a 15 ezer / pár árúakra.
2 utas Focal RCX-165 árban is jó lenne, hozzá vennék beépítőkeretet, de nem tudom van-e értelme? Szigetelés hogy működik, hova kell tenni, hova nem, ki vállalná el, hova tudom vinni?
-
Thome
veterán
Volt időm most megnézni, 25-ös hangerőig egész szépen van mély, majd fentebb tekerem és a mély totál eltűnik, dobozhang lesz.
Szóval, mire cseréljem a hangszórót hogy ez úgy szóljon továbbra is ahogy kell?
Úgy érzem 1 pár hangszóró az első két ajtóba, és leszigetelés lesz a megoldás.
Ajánlani tudtok az igényeimhez hangszórópárt, szigetelőanyagot, illetve tudtok olyat aki vállalná a beszerelését és nem kókler?
Köszi!
-
punish3r
aktív tag
zsolt19900:
nem különbözik. illetve annyiban hogy onnan annyiért vettem újat mint magyarban a használtat árulják
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61023 üzenetére
Szerintem ilyen tesztet egyikőnk sem csinált, hogy ugyanaz a zene falc vagy wav formátumban szól jobban.
Az viszont már kérdés lehet (előre szólok, nem mélyedtem bele!), hogy a fejek milyen dekódolást használnak, azaz egy kezdeti flac lejátszással bíró fejen le lehet-e játszani, ugyanolyan minőségben egy legfrissebb codec-el tömörített fájlt. -
spiky03
veterán
Erről a szettről mik a vlemények?
DLD ACOUSTIC 30 cm-es öntvénykosaras hangszóró zárt MDF ládában, Solid Audio MS 20-as 2 csatornás erősítővel a hátoldalán hídba kötve 1x200 W (vagy 2x100W)Megérhet 20 ezere?
Gondolom ez előrelépés lenne a mostani kis aktív Blaupunkt GTB 8200-tól?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolt19900 #61012 üzenetére
Konvertálástól nem lesz jobb a hangminőség.
-
opeter70
senior tag
A fejegységek nagy részében van LPF szűrő. Legalábbis amelyiken minimum 1 pár RCA kimenet van, abban már illik, hogy legyen.
Mivel nem írtad, hogy milyen fejegységed van, így ezt neked kell tudnod.Nekem pl. a sub és a szett erősítőjén is ki vannak kapcsolva a szűrők, a fejről állítom be a HPF-et és az LPF-et.
A 90-es évek Pioneerjai nem rossz darabok, nem is baj, hogy nincs benne szűrő.
-
zsolt19900
őstag
esetleg amcsiban árult prsek különbözhetnek az eusoktól? gondolok itt olyasmire, mint 1-2 rádiónál, hogy nem jött be ez az adó az az adó stb? vagy a prs ilyen szempontból univerzális termék?
-
napey
tag
válasz
opeter70 #61015 üzenetére
köszönöm opeter70 és Lite a válaszokat
hát akkor ez a terv nem jött be, van 2 csatis erölködőm is, de abban meg nincs frekivágó, ezek még a 90-es évekből való pioneer cuccok
akkor hogy lehetne megoldani a mélynyomó hajtást, hogy csak a kívánt frekik menjenek a hangszóróra? zárt ládát szeretnék, kicsit mert az autó is kicsi
fejegységet vmi egyszerűbbet vennék, de azokban meg nincs szubkimenet -
Lite
őstag
Legjobb esetben a két tekercset sorban kötöd be és az erősítő 2 csatornáját hidalva hajtod. De ezzel nem leszel sokkal előrébb, mert ha 2x4 Ohm-ról beszélünk, akkor a hidalt erősítőre 8 Ohm fog jutni, azt pedig meghajtani tisztességesen... Hááát... Nem beszélve a végtelen energiaigényről, amit az erő kérni fog, így a feleslegesen maradt 2 csatorna sem lesz nagy műsor, ha arra valamit (mondjuk első szett) rákötsz.
Ha meg 2x2 vagy 2x1 Ohm-os tekercsről van szó, akkor már a hidalhatóság is kérdéses az ellenállás szempontjából.A legokosabb, ha nem teszel ilyet. Inkább szimpla tekercs vagy monoblokk.
-
napey
tag
Sziasztok, egy ilyen elméleti kérdésem lenne, hogy 4 csatornás erősítővel hídba kötve lehetne-e subwoofert hajtani, ha a mélynyomó duplatekercses? Az erősítőben van frekivágó, (alul és felül áteresztő szűrő?) ezért is lenne jó mélysugárzóhoz.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Korábban kérdeztem mi a jó vétel mert bajban voltam az Xc90-be tett utólagos zenével. Ma mérgembe kiszedtem belőle a gyári ford 2 din-es szörnyeteget és áttettem a másik autómból a régi fejemet. Az egy Lg lac5990rn. Mellé kibontottam a recsegős elsőt és egy Fusion PP-CM650 szett lapult az autóba. Mit ne mondjak az Lg fejjel még így, egy elsővel is kva jót szól ahhoz képest amit eddig művelt az a Fordos mineknevezzelek... Nah most az a bajom hogy ugyebár az egyik fusion első totál kuka. Valahogy vizet kapott, berohadt és szétszakadt a tányér is. Nem tudjátok hogy hol szerezhetnék egy darab ilyen hangszórót? Nem vagyok semmilyen autóhifis fórumba benne a sima net meg nem dob semmit, főleg nem egy darabot. Valami tipp hogy ne kelljen mindent cserélni mindent és merre keresgéljek?
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61006 üzenetére
Ez mindentől független. Arra jó, hogy a wav-ból flac-et, vagy fordítva tudd tömöríteni. Tény, hogy ha wav-ból tömöríted flac formátumba, akkor szerencsés a legfrissebb codec-et használni. Hidd el, jó motyó ez, a hangminőség tekintetében pedig a tömörítetlen zenék messze meghaladnak minden egyéb formátumot.
A codec részt egyébként a többi lejátszó is használja, csak általában azokban régebbi verzió (pl. 1.2.1) szerepel. Esetenként ki is lehet erre cserélni. Viszont a verziók közti hangminőséget én pl. nem teszteltem.
De valamiért csak csinálják... -
Thome
veterán
Sziasztok,
Nyitókommentet elolvastam, annak alapján kérném a segítségetek! Valószínűleg nincs nagy igényem, de lehet kivitelezhetetlen is lesz a dolog ettől független.
Az összefoglaló kérdésekre válaszolok:
• Milyen autóba szeretnél építkezni?
Suzuki Swift Sport 2012• Milyen zenét hallgatsz?
Elektronikus, DNB• Milyen rendszert hallottál eddig, ami tetszett (karakterben)?
Suzuki Swift 2006 GS gyári rendszere (viccesen hangzik de tökéletes volt)• Mennyit szánsz a dologra?
50 ezer a keretÉs most jön a mondóka:
A régi swiftben a mélyek mélyek voltak, remegtek, nem a teljes mélytartományban, de elég volt nekem, a magas nem vágott a fülembe, a közép a helyén volt (4 hangszóró + 2 magas). Enyhe bass boostot adva kellemes volt.Az új swift tapasztalatai:
Szintént 4+2. A mély csak egy szűk tartományban mély, a többiben búg, bizonyos hangerő felett csak belehasít a magas a fülembe, a közép pedig kimondottan tolakodik. Treble, basszus állítása csak enyhe korrekció, meg sem közelíti a régi típusét.A legfőbb kitétel, hogy a gyári fejegységnek meg kell maradnia. Ha ez a szűk metszet, akkor ciki.
Remélem részletesen leírtam a kívánságom, óhajom-sóhajom.
-
gabo9201
senior tag
Nem akarom egyenlőre szétszedni a műszerfalat és keveset is használom. Van egy másik autóm abban van SUB is, legtöbbször azzal járok. Csak amikor néha előveszem a másikat jó lenne ha abban is lenne valami ami szól.
Ez amit írsz nem rossz ötlet, most amik vannak benne Somogyik leesett róluk a közép és magas rész. Lehet levágom a fenébe és kipróbálom úgy milyen. Még a végén nem is kell hangszórót venni.
-
zsolt19900
őstag
én ezek nélkül is tudok lejátszani gépen nemde? aimp3 al is lejátszom őket, vagy ez valami fullosabb dolog? jobb lesz ettől a codectől a helyzet?
mondjuk megmondom őszintén nem igazán hiszem, hogy annyira megfogom lovagolni ezt a flac wav vonalat, mert olyan dalok vannak fent ((különböző oldalakon)), amik annyira nem mozgatják meg a fantáziámatde persze kipróbálni kifogom őket
-
Lite
őstag
válasz
zsolt19900 #61002 üzenetére
A FLAC hivatalos oldala. Itt letölthető a codec és a frontend, hogy könnyen kezelni is tudd...
Ja, és ez itt ingyé' van.Ha pc-n használod, kb. erre van szükség:
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest