Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
Fejegység-Pendrive probléma rovat:
Kiírtam ma a zenéimet pendrive-ra. Az alap könyvtárban 3 mappa található és ezekben az adott zenék. A fő mappában nincsen zeneszám. Próbáltam 1, 2, 16, 32 GB-os eszközökkel is, de a probléma ugyan az. Az adott forrást kiválasztva, a fejegység kijelzőjén nem látható a 3 mappa, viszont a zeneszámok minden mappából ABC sorrendben listázva megjelennek és bármelyik lejátszható ill. az automata lejátszás is működik.
A pendrive-kat formáztam a használatot megelőzően, FAT/16/32-be ahogyan kell. A kézikönyv leírását elolvastam, ami szerint a hierarchia szintek max. száma:8, a megengedett mappaszám: 999, az eszközön tárolható elemek száma max: 9999. Ezeken ugye bőven belül vagyok.
Az autó Auris tapizós gyári fejegységgel.
Hol a hiba srácok? -
troll81
addikt
Ha erdekel valakit Genesis Profile Four High
und Genesis Amp Compact Four
-
buci30
addikt
Volvo v50 -be ezt ajánlották így nem kellene húzzányulni a gyári radiohoz.
Valakinek jobb ötlet vagy ehez hasonló jobb termék?Yatour USB illesztő Yatour Volvo MP3/USB/SD/AUX illesztő (SC)
-
Brumi˘
addikt
Sziasztok! Passat b5.5 variantba sub erősítőhöz elég az 5m-es táp és rca hosszúságra, vagy csinálhatok egyedi kábeleket? Köszi előre is.
-
gyvince
senior tag
kèrnèk egykis helpet... vettem egy pioneer mvh-580bt
ès nem tudom használni az arc alkalmazást ez ilyen szar vagy vqn valami meg oldás....csak zenèt játszik de állítani nem tudok semmit....??? -
istvan170
aktív tag
Üdv! Az autóm motortérajtóján levő gyári borítás elkezdett széthullani, úgyhogy levettem. Valami öntapadós cuccal tervezem pótolni. Az ajtókat úgyis le szeretném borítani belül Silent Coat-tal, a motortérbe is mehet ugyanaz? Vagy oda mi az ajánlott?
-
Reneolus
tag
tme.eu - n nézd meg. Ott olcsóbb szokott lenni a Silent Coat.
-
Möhe
addikt
Számolok a szigetelés miatt, STP gold 2mm és a Silent Coat kb egy árban van.
Hanno-val lenne kombinálva. Nekem a SC ami szimpibb. Honnan érdemes venni?
a 20db-os pakkot itt látom a legjobb árban, angolok meg nem szállítanak ide ,onnan meglenne 5-6kval olcsóbban -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Alpine ida x311rr helyett szeretnék Bt kihangosítós és Flac-ot támogató fejet. Mit ajánlanátok? A hangjával tökéletesen meg vagyok elégedve ennek, de ezeknek a hiánya már zavar. Alpine ute 92 bt jobb lenne helyette? A hangja gondolom csak nem rosszabb mint az elődé... vagy van ebben az árkategóriában jobb választás?
-
troll81
addikt
válasz
I'am Dony #62377 üzenetére
telo jack dugos rca a zene is megvan es megy szepen minden egy 5 perces mutatvany kb ha elado akkor kibirja es segitokesz ha nem vagy fals dolog van az egeszben akkor tiltakozik mint az egyik emberke aki visszamondta a randevut
a hibatlan erositovel ja ha nem ez akkor a kocsihoz is van kabel elokeszitve
-
troll81
addikt
válasz
I'am Dony #62375 üzenetére
szia ha megoldhato a garazsban akkor 220V van megkerdezem lehet e teszteli (mukodik e) siman eleg 5 A minden csatorna mukodik nincs protect epnek lehet tekinteni a tobbi itthon persze.75 % hogy bele megy az elado
ezt igy oldom meg de fikazhatod ha gondolod
nekem eddig bejott
-
Speeedfire
félisten
-
Möhe
addikt
válasz
I'am Dony #62367 üzenetére
Lebeszélve!
VD kábelek is jönnek, egyedül az RCA dugók hiányoznak, tápkábelem van,de le kell mérnem , ésbiztosíték ház kell még. De nyomok majd egy nagy totált,ha minden megjött,aztán lehet szekálni hogy mi hiányzik.
Aztán szólok a szakinak,ha szerencsém van még októberben fogad, addig alvázvédelmet is intéznem kell. -
RAiN91
őstag
válasz
Speeedfire #62363 üzenetére
Az én Kenwood KDC-4047UA fejegységem milyen minőség a linkelt Pioneer-hez képest? Mert elég olcsón vettem használtan, de nem nagyon értek hozzá, csak jól nézett ki, meg Kenwood volt ráírva, de kíváncsi lennék egy ilyen új olcsó Pioneerhez képest gagyibb, vagy jobb?
-
Möhe
addikt
SOS
Hogyan lehet kipróbálni/meggyőződni egy Mosconi one 120.4ről hogy működik?
Nálam nem lehet bekötni, az eladónál nem lett bekötve, ha igaz akkor sovány a lehetőség rá hogy be lehessen dugni.
Külföldi vásárlás , doboz nincs, csak maga az erő. Jófogáson is fenn van. Itt van a szomszédban. -
-
okiszPSX
tag
válasz
outsiders #62359 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy nem vennék, ha nem muszáj.. Tudom, hogy belépő szint, meg árgépen első találat a pioneer cuccoknál idáig én is eljutottam
De első sorban arra irányult a kérdésem, hogy a linkelteddel ellentétben, elég lehet e olyan, mint amiket én linkeltem. Van e ezeknek hátulütője, hogy ilyen olcsók, vagy csak szimplán azért, mert nincs bennük cd olvasó és valamivel gyengébb a hangminőségük. -
okiszPSX
tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem olvasok végig többszáznyi hsz-t, oldalt.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy asszonynak lett egy kis puntoja városi autónak, amiben nincs fejegység. Nem akarok neki semmi extrát biztosítani (neki pedig nem is igény), csak hogy szóljon neki valami a hangszórókon.
Nézegettem ezeket az 5-7 ezer forintos noname cucookat, ami mp3/usb/sd/aux meg minden szar van rajta, olvasófej pedig ugye nincs.
[link 1] [link 2]
Megéri egy ilyet venni, ha neki csak rádió meg max usb-n a saját zenéit hallgatná?
Tisztában vagyok vele, hogy nem úgy szólnak mint egy Pioneer, Alpine és társai.Esetleg ha linket is tudna valaki adni egy-két jó tippre, azt megköszönném. A cél, hogy most nem szeretnék még 10-20ezreket költeni erre, mikor neki nincs rá szükség.
Üdv. -
Lite
őstag
+1 a VD. Szubra főleg. Szobai teszteken még akad 1-1 rca kábel K.csáéktól, ami VD szint körül mozog (hasonló árú termékekről beszélünk!), de hangszórókábel esetén azért már nagyobb a difi.
Ha pedig tényleg jó dugókat akarsz, akkor azonos árkategóriában: Neutrik. (A Rean a B márkájuk, annak komoly rendszeren hallgatva gyengébb a magasa, kicsit visszafogottabb). Feltéve, hogy ezek még aktuális árak, mert bizony akkor nagyon jó áron van.
-
Oplex
tag
válasz
MunezXBK #62349 üzenetére
Én zenei téren elég mindenevő vagyok (egyedül komolyzenét nem fogok hallgatni rajta), de figyelembe véve az asszony ízlését is inkább elektronikus zenét hallgatnánk rajta, illetve a mai "slágereket" (EDM, rock, stb...)
De az előző posztomat eléggé csak ideböfögtem, sorry, szóval a lényeg hogy már csak az első szett hiányzik, a fejegység egy X580BT, az erősítő pedig egy alpine 3541 egyelőre.
Ehhez szerintetek passzolna a GFQ vagy esetleg van más ajánlás (max. 30e Ft)?
-
PiciPeti
őstag
válasz
civicfan #62347 üzenetére
Na, az a parabola magas pont az a kategória, hogy vagy nagyon jó, vagy megbolondulsz tőle, és nagyon sok mindentől függ hogyan fog teljesíteni. A selyem dóm Rainbow magasok sokkal jobban kezelhetőek jellemzően.
Mondjuk a K2 mélyközepet oda lehet tenni elég sok felső kat mélyközép mellé...
APK-t fejegységről még nem hallottam, bár hangerőben jó eséllyel hozza azt amit a GFQ tud, egyik sem kifejezetten fejegységről hajtásra lett kitalálva szerintem.
-
PiciPeti
őstag
Ha valaki most keres 16-os komponens szettet jó áron: Audison APK 165
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Van egy LG LAC-5900RN fejem. Már évek óta meg van (kb 5) de nekem megfelel. Viszont most teljesen meghülyült. Elsőre csak némítani és kikapcsolni nem akart, mostanra már csak hangot tudok rá adni és ennyi. Ha berakom a pendrive-ot akkor elkezdi a zenét és végigmegy de se számot váltani, se rádióra semmit nem enged a hangon kívül. Van hely ahol javítanak ilyesmit, akár szaki itt ph-n? Ha pedig nem érdemes vacakolni vele akkor 15 körül milyen mechanika nélküli fej ami jó vétel? 1 rca kéne és usb de más igényem nincs, csak szóljon valamelyest használhatóan.
-
Alfalaca
csendes tag
Üdv
A fejegység mögött megtört az antenna koax kábele kb 10 centire a fejegységtől. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
- Tudja valaki hogy hány ohm-os ez a kábel? ( esetleg pontos megnevezés )
- Kapható hozzá krimpelhető F-csatlakozó, toldó ( vagy önkompressziós ) ?Nem idegen tőlem a coax szerelése, de eddig csak rg6-ost szereltem. A krimpelő fogómon van kisebb méret is mint az rg6, így elviekben meg tudnám javítani, de egyenlőre nem tudom mit keressek. Itt a városban nem sok lehetőségem van ilyesmiket vásárolni. Kesztyűtartót egyébként is ki kell vennem pollenszűrő csere miatt és akkor egyúttal megoldanám ezt a problémát is. Szerelhető ISO dugót már találtam.
( Az autó egy renault megane 2 ) -
GangBAng^
tag
Sziasztok, hosszas olvasgatas utan ezekre esett a valasztas: fejegyseg: JVC kd-x341bt, erosito: blaupunkt gta4100, komp: glade alpha 165, melynyomo: gladen rs 08.
alig varom, hogy legyen idom beszerelni!
Majd írok,hogy milyen. [link]
-
ferrari1
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek. Fejegységet szeretnék venni és a bőség zavara... Ár max.35.e és erősítő nélkül egy Gladen Alpha 16-os szettet fog hajtani. Jó lenne ha lenne benne BT, AUX meg Android vezérlés. Melyik típust ( esetleg pontos típusszám ) az ajánlott ebben az árkategóriában?
-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Ha vennék egy bluetoothos autórádiót, akkor azt telefon kihangosítóként is lehetne használni? -
buci30
addikt
válasz
outsiders #62329 üzenetére
Igen az a másik bajom hogy így marad egy csomo hely ahol most a cd van mert ez látszólag is keskenyebb.
Tehát akkor ugyan ilyen nagy fejegység kéne nem de?
Az melyik lenne ami már tudja ezeket?Vagy amit Te írtál az nekem semmit nem mond...
nagyon nem vagyok otthon autosrádio dologban
szerk.: google mint barát
YATOUR MP3/USB/SD/AUX illesztő .
szóval ezt kell rákötni és akkor...Ebből melyik ami V50-hez kompatibilis? Tudsz linkelni ami magyarországon rendelhető?
-
buci30
addikt
Kenwood KMM-303BT ajánlottak de amúgy honnan tudom melyik kompatibilis a Volvo v50 -el?
Mit kell néznem a radiokon méretet vagy mit? -
Möhe
addikt
válasz
Speeedfire #62324 üzenetére
[link] 5mm kábelre akkor ez is megteszi ...
-
Möhe
addikt
RCA dugókat milyent nézzek? Nakamichi?
-
gyvince
senior tag
sziasztok nem tudok dönteni
pioneer x580bt
alpine ute92bt
sony x5200bt
melyik a jobb vètel?? -
kacsa7
őstag
Terhelhetőség kérdése. Nekem minden 2,5-es Sommer Orbittal van megcsinálva, a szub is. 4-es Kácsa FLW-t cseréltem a szubnál az Orbitra és bőven csak jobb lett, pedig az FLW a drágább kábel. 300W RMS-el terhelhető nyomónál még biztosan felesleges a 4mm2-es kábel, pedig szubra általánosságban azt javasolják, hogy legyen benne tartalék.
-
buci30
addikt
Segítséget szeretnék kérni.
Egy Volvo V50 Momentum kocsiba szeretném a gyári rádiót cserélni, mert az még CD lejátszós és se pendrive se jack csatlakozó nincs.Légyszíves ajánljatok nekem ár érték arányba valamit.
Amit tudjon az a MP3 pendrive jack csatlakozási lehetőség
A gyári tudja hogy a telefonom csatlakozik amikor beülök Bluetooth segítségével ez ha megmaradna nem lenne gondNem tudom milyen árba kéne gondolkozom így ami a legolcsobb de már ezeket tudja az megfelelő lenne.
Köszönöm előre is!
-
-
troll81
addikt
sziasztok egy A osztalyos erosito ami elvileg minosegre van kitalalva eleg lehet egy szett es szub hajtasara? elvileg ez amit tud nem sok de kiprobalnam
nem sajat kocsiban termeszetesen
5-channel 40W x 4 + 80W into 4 ohms
3-channel 80W x 2 + 80W into 4 ohms -
gyvince
senior tag
sziasztok milyen autórádiót vegyek??
most egy Pioneer mvh-8300BTm van
egy JBL GTo mèly szett van meg 4darab hangszóró nem a hangminőség a fontos hanem az hogy jobb bt lehetősègek legyen jobban szeretnèm használni a okos telefont mint a 8300bt az csak kihangosítani tudot45 ezerig....nèztem egy Pio 580bt meg egy Sony 5200bt van valami más??
-
kacsa7
őstag
Sommerkabel.hu
Hívd fel őket és kérdezd meg. Segítőkészek. Lehet méterre is lehet kapni azt a kábelt, amiből van. Egyébként korábban gondoltam rá én is, hogy 5m-est veszek és annyi darabot csinálok belőle, amennyi kell, de egy elég vastag kábel. Nem tudom, a gyári Hicon dugó jó-e hozzá. Biztos, hogy lehet belőle csinálni kábelt, csak az a kérdés, milyen dugó jó hozzá.
Végül én jóval feljebb léptem kategóriában a kíváncsiság miatt, de a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy ezt az anyagi pluszt megérte a dolog. -
Möhe
addikt
Hicon Ambience RCA-t nézegetem, de nem látok 1m körüli méretben, csak 3/5m szereltben. De nekem elég lenne jóval kisebben is. Lehet ezeket megfelezni,majd újra dugózni?
Hsz kábelt is néztem: Cordial CLS 225 , Sommer Orbit
De a 13-as zajkeltő még mindig kérdéses. Focal PS 130 ? Gladenről letettem.
PRS+Mosconi 120.4 aktívban lenne, kb mindent hallgatok, kivéve ducduc.
Zajcsillapításra meg a Silent Coat-ot 2 ajtóra nézve, kombinálva Hanno-val. Illetve még a padló és csomagtér lenne a Hannoval lefedve. -
kacsa7
őstag
válasz
I'am Dony #62287 üzenetére
Ez örök vitatéma lesz. Én a magasaimat úgy kötöttem be, hogy forrasztva volt, sehol egy saru. Így viszont nem volt könnyen szerelhető és próbálgatás miatt gondoltam, szétbonthatóvá teszem, hogy magas cserénél csak rádugni kelljen a csatlakozót. Az egyik oldalon megcsináltam és utána úgy éreztem, rosszabb lett, mint előtte. Hogy ez placebo, vagy tényleg rosszab, senki nem fogja tudni megmondani...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest