Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Alapvetően igazad van, de az én esetem nem általános. Fiat Ulysse a jármű, és gyárilag is 8 hangszóróval volt szerelve, illetve a cimborámnak azóta is úgy van, és nem igazán rosszabb! Nagy hangerőn van előnye a ládának, egyébként nincs! Szigetelés lesz, elöl, hátul.
Azért köszönöm a tanácsot! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg valaki gondolkodna rajta, van eladó olcsó mélyládám...
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
KonzolKartel #29191 üzenetére
Mi van a fejegységeddel? Lesz új?
Voltam a rosenheim-i Mediában. Töménytelen nyomó van, apró kis Hifok, plexis csuda ládákban, nagyon drágán. Volt egy nagy Atlas erő is, 200€-ért, 400 helyett! -
KonzolKartel
őstag
rossz topik
.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
shteer #29189 üzenetére
2,5-be találtam az este. Nem nagyon akarok postázni, sérülékenynek tűnik, több geb@szt már nem akarok netes vásárlással, de majd nézegetem. Azért is írtam, hogy szerintetek, ha refundra kerül a sor, mekkora összeget írjak, amivel én se maradok mínuszban, ha csak boltban tudnám megvenni, meg az eladót se húzzam le, mert amúgy korrekt volt, ez nem tudom miért maradt ki. Szóval beépítőkeret + kiszedővilla ami hibádzik.
-
utgyuru
aktív tag
Összedugtam, megy.
Az a történet, hogy ebay-ről vettem a fejet, és nem küldte a beépítőkeretet az eladó, ezért akartam kipróbálni, hogy maga a fej oké-e, hogy úgy reklamálok. A következő kérdésem meg ehhez kapcsolódna: Bp.-n nem tud valaki boltot, hol kapok jó árban Pioneer keretet? Egy helyen 4000-ért láttam, máshol 800-ért, de onnan csak futár van, szállítással együtt meg már megint 4 kilónál vagyok vele. Vagy láttam 500 forintét univerzális beépítőkeretet, attól mit várjak ? -
maxcooper
tag
válasz
orbano #29179 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszabb hangjuk van.
Arra céloztam, hogy az Alpine tetszik mert van benne BT, valamint többen ajánlották, hogy ebben az árkategóriában sem rosszak.
Szóval a lényeg az volt, hogy az bluetooth-ot beáldozom, ha kell alpine-ostól, amennyiben a mellette felsorolt, hasonló árkategóriás Pio-k jobbak hangzásban.
Ha érezhető különbség úgy sem lesz, akkor meginkább legyen BT, mint villogó kijelzőVagy ha nem ezek, akkor mit érdemes venni 40-45e-ig, amin van hátul 2 RCA, elől usb (aux is jól jön), és ha nem megy a hangzás rovására akkor legyen BT is.
Fő célom az lenne, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a keretből hangzásban a kritériumokat figyelembe véve. -
pps1
senior tag
válasz
utgyuru #29182 üzenetére
Az ugye alap, ha az autó elektromos rendszerében matatsz, leveszed az akku sarut.
Ha mindkettő rádión ISO csatlakozó van (szabvány, így nincs köztük eltérés), akkor egész egyszerű kicserélni a rádiót. A beépítő keretről se feledkezz meg, mert az eltérő típusoknál valószínű nem fog stimmelni a reteszelés.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Fejegység cseréjéből mekkora gáz lehet, ha elrontok valamit? Neten még olyat is láttam, hogy az egész kocsi leéghet. Ha a mostaninak ISO csatlakozója van, meg az újnak is, csak simán bedugom a csatlakozókat + az antennáét, és ennyi, nem? Vagy 2 ISO csatlakozó között is lehet eltérés? Külföldi leírásokban láttam olyat, hogy a negatív akkusarut addig le kell venni, ez mennyi fontos?
-
maxcooper
tag
válasz
maxcooper #29176 üzenetére
vagy esetleg még x5500bt és így akkor a lista
- Alpine CDE-173BT
- Pioneer DEH-X5500BT
- Pioneer DEH-4200SD
- Pioneer DEH-X7500SD
- Pioneer DEH 7200SDÁrban 35-45e Ft között vannak, kb ennyit szánnék erre, ebből szeretném kihozni a lehető legjobbat, némi kompromisszummal. Ugye a BT egy remek kiegésztő lenne, de persze a klasszisokkal jobb hangzásért hajlandó lennék beáldozni
-
Dealer20
tag
Axton C508 ???
Valami tapasztalat?Hangminőség?4 csatisként lenne használva.
Mac audio Mpx4000 vagy JBL GT5-A604 -et váltana ..... -
maxcooper
tag
Sziasztok!
mivel nem nagyon találtam (vagy csak rossz helyen kerestem) semmit az Alpine CDE 173BT fejegységről, feltenném a kérdést, hogy van-e valakinek releváns tapasztalata a készülékkel minőség és hangzás ügyileg.Egyenlőre egy macAudio z4100-as erősítő, egy mac fire 300-as bass reflex sub és egy mac audio DVD 2.16-os első szett mellett szuperálna vagy.
Későbbiekben szeretnék a reflex helyett egy pontosabb zárt ládát és mivel az első szettben az egyik magas sajna megmakkant, így sanszos, hogy az is cserélve lenne (egyenlőre egy Hertz HT-20-al van pótolva).Nézegettem még, bár a Bluetooth hiánya fájna:
- Pioneer DEH-4200SD
- Pioneer DEH-X7500SD
- Pioneer DEH 7200SD (használt ismerőstől)Mit javasoltok, jó választás (nem csak a BT miatt) az Alpine vagy inkább áldozzam be a szép hangzás oltárán valamelyik Pio javára?
Vagy kb egy kategóriában vannak ezek hangkép ügyében csak az extra szolgáltatások cserélhetők esetleg BT-re az Alpine-t választva? -
attila666
tag
válasz
KriszXJR #29165 üzenetére
Rátettem 12V-os tápra, remote-ra is adtam 12V-ot. Elsőre letilt a táp a védelem, ha leveszem a remotet és gyorsan vissza akkor elkezdett zúgni a 12V-os tápom. Szerintem zárlatos lett valamelyik tranzisztor a tápegységében. Azt hiszem BD911/BD912 vannak benne.
Nem tudom most, hogy mi legyen vele. Vegyek-e másikat aztán megjavíttatom/megjavítom... Csak nem értem, hogy minek van akkor benne hővédelem. 15 percet szólt összesen és egyáltalán nem nagy hangerőn, bár igaz, hogy már bekapcsolás előtt is meleg volt.
Szerk:
Mikor kigyulladt a sárga, egyből tettem rá hangszórót, hídban az AB majd a CD csatornákra, de nem volt változás. -
PiciPeti
őstag
Urak!
SACD ISO-t mivel lehetne kiírni CD-re úgy, hogy egy sima fejegység vigye, és ne is romoljon nagyon a minősége? Gondolom Audio-ba kellene kiírni.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
gabber01 #29162 üzenetére
Inkább a feszültség esik kisebb kábelen, aminek az a következménye, hogy sokkal több ampert akar átpumpálni rajta, mivel az erősítő ugyanúgy igényli azt az energiát, kábelt inkább túlméretezünk, mint alul, szvsz. az a 8AWG igencsak határeset, főleg ha ki van hajtva a cucc, rendesen melegedhet a kábel.
-
gabber01
addikt
válasz
Peti66 #29161 üzenetére
Spectron 1500D erő (4 Ohmon kb. 500Wot ad le), DLD 500+ 25ös-et hajt. A sub kábelét megnézem majd, most nem emlékszem rá pontosan mekkora van rajta.
Kábelek mérete akkor mennyiben befolyásolhatja hogy mennyire melegszik az erő? Nekem logikusan az következne, hogy ha mondjuk alul is van méretezve a kábel, akkor nem tud annyi áramot felvenni, így kevésbé kéne melegednie is, nem pedig fordítva.
-
Peti66
senior tag
válasz
gabber01 #29155 üzenetére
Ezt csak példának szántam,nem Neked.Mondjuk tisztán fémhez(akárhová is megy) én mondjuk nem szoktam
odacsavarozni. kinyitott tetőablak és nem sedan autónál a cug egyébként "beér" simán a csomiba
De,amúgy én is csináltam anno ilyen ventis "izéket".Tápelosztóról szedtem a delejt nem a kapocsról.
A gain-el a Mosfet erők munkaponti feszültségét állítod a fej kimenetéhez.Kb. Kisebb szint kevesebb meleg.
Jelalak változik,de 10-20% minuszt nem nagyon veszel észre .Az erő viszont kevesebb meleget termel.És kisebb a torzítás is...AB osztályú a legtöbb erő amit használunk
A fej előerősített sub kimenete a Fetekre elhanyagolható hatással kéne hogy legyen.Én, így tudom
Kb. hány Wattát veszel ki a cuccbólÉééés tényleg, hanyas a subra menő kan-óc
Vettem most nemrég egy Clarion Sw 2515-öt(sub)Írd és mond a régi tulaj 2x0,75.ös cérna szálat forrasztott rá..
"Kicsit túlzásnak" véltem,,,,ezért felhívtam,de "megnyugtatott",hogy ez így a jó -
agoka07
senior tag
Sziasztok. Van egy autóm amit anyukámmal használunk, tehát nem jöhet szóba az erősítő. A jelenlegi két hangszóró nagyon magasan szól. A mai nap betettem egy mély ládát amit rákötöttem, a lejátszó hátsó kimeneteléhez. Nekem elég is lenne ez így, a hangzással elégedett vagyok, de gondoltam, hogy javítható egy ilyen szűrővel. igazam van?
-
attila666
tag
Szegény Helix HXA 40X-em ma délután túlmelegedett, először a mély ki-be kapcsolgatott majd pár másodperc után a másik két csatorna is elhallgatott, ekkor kikapcsoltam. Mikor megérkeztem éreztem, hogy jó forró, de csak a zöld led világított a piros (hővédelem) úgy vettem észre, hogy nem. Mostanára már kihűlt, de most sem kapcsol fel a tápja, csak a zöld világít és meg se mukkan. Nyugtassatok meg, hogy nem lett semmi baja. Próbáljam meg levenni az akkuról majd vissza? Hátha a védelem letiltott és nem engedi felkapcsolni? Nem volt égett szaga semminek, annyira nem volt nagyon meleg.
-
Megamen
tag
3-4 kw-hoz milyen vastag hangszórókábelt vegyek?Vagy valamit ami jó alternatíva?
-
gabber01
addikt
válasz
Peti66 #29153 üzenetére
Nem flokkolt semmi (ezt amúgy most hallom először
), de mondom, csupasz fémhez érintkezik az alja a hátsó ülés hátulján. Függőlegesen van felszerelve, gyakorlatilag a csomagtartóban van így, tehát nagy tere van, ventilátorral viszont csak rá tudnám irányítani a levegőáramlást, csomagtartóban mondjuk sztem édes mindegy merről fúj, nem szelel
. Delejt a ventinek viszont honnan célszerű vinni? Mert az akksitól nem szeretnék még egy kábelt behúzni.
Gaint megpróbálhatom lejjebb venni (amúgy nincs csutkán, mondjuk olyan 4/5ön), de akkor meg úgyis feljebb állítom a fejen a sub kimenetet, akkor meg ugyanott vagyok, nem? -
partymaci
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni mert nem vagyok otthon a témában.
Golf 2-be rakattam ilyen Clarion szettet, hogy azért mégis szóljon valami. Viszont a csipogók amik a műszerfalba kerültek a gyári helyre nagyon cincognak, szóval soknak érzem a magas hangokat. Valami megoldást tudtok javasolni vagy barátkozzak meg a helyzettel? -
Peti66
senior tag
válasz
gabber01 #29151 üzenetére
Gain-t is vissza lehet venni egy pöppet,de előtte jelöld be a jelenlegi pozíciót
Amúgy, a legrosszabb a két erősítő vízszintes borda síkokkal közvetlen egymás felett.
Az alsó erő fűti a felsőt.
Ha, élére állítva kerül beszerelésre,akkor viszont jobb ha a hosszanti bordák függőleges helyzetben vannak.
Flokolt,kárpitozotra csak csínján,mert alul szinte az összes erőnél a talp lejjebb van kb. 3-5mm-rel,pont a
légáramlás miatt
Ja, és a venti tényleg...van értelme,de a kocsi hátsó része fele kell áramoltatni/fúvatni.Ha menetiránnyal megegyezőleg fúj, ott és úgy a "szellő" nem tud annyira érvényesülni... -
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek a JVC KD-X70BT fejegységhez milyen első hangszórószett és erő illene?
Én takarékossági szempontból az Audio system m165-re gondoltam valami hozzá illő erősítővel, de az ár még mehet kicsit feljebb is, ha annyival jobb minőséget kapok. A hallgatott zene általában elektro. -
gabber01
addikt
válasz
zolikaDB #29144 üzenetére
Köszi. Amúgy Hertz ESK-t vagy Kicx ALQ-t szeretnék, ezekhez hogyan viszonyulhat?
Más: A monoblokkom iszonyat mód fel tud forrósodni, de még nem kapcsolt le soha (igaz csak pár hete van nálam). Gondolom ez nem normális, de hogy nem egészséges az biztos. A hátsóülés fém hátára van rögzítve, tehát elég szellős és mivel fémmel érintkezik a hőátadás is jó. Be kéne raknom egy ventit?
-
footy
addikt
Nem ertettuk felre egymast, csak szerintem a konstrukcio rossz amit elkepzeltel. Altalaban pedig azert huppog az elso szett mert az ajtoban akkusztikai rovidzar van. A gyari hangszorokbol is viszonylag komoly melyeket lehet kihozni ha az ajto megfeleloen elo van keszitve. (En kiserleteztem vele parat, ha visszakeresel biztos megtalalod)
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Megvettem a Pio 150-es fejet, hibátlan
Viszont fény derült a rendszer hibájára:
amennyiben a fadert úgy állítom, hogy a hang középen legyen, akkor az első hangszórók a nagy mély hangok (=basszus) hatására "huppognak". Mély kiemelés van rajta, mert a hátsó oválok bírják a mélyeket, azonban akkor elöl élvezhetetlen.
Gondolom kéne egy felül áteresztő szűrő, és "levágni" az alsó tartományt. Erre milyen megoldások léteznek? Olvastam, hogy egy kondit kell bekötni, de annak a beméretezése nekem kínai(nyilván nem, de hátha létezik más megoldás is).
Gondolkoztam még a hangváltóban is, de azt be lehet úgy kötni, hogy a közép és a magas hangok kimenjenek a hangszóróra? -
Wapetya
tag
Sziasztok!
Vett valaki philips ce-132 fejegységet? Érdemes? Le van árazva 13k-ra.
Üdv, Peti
-
gabber01
addikt
Gladen Audio RS 165-ről valakinek vélemény/tapasztalat? Érdemes beruházni rá?
-
desigo
senior tag
Egy Audiobahn DUB600C első szett és egy MacAudio MAWS 300 CP zárt ládában.
-
desigo
senior tag
Üdv!
Most,hogy beköszöntött a hőség pár óra üzem után a Phoenix Gold QX4150-es erősítőm hővédelme leold és elhallgat minden.
Pár másodperc kikapcsolás után vissza kapcsolható de nyilván nem tesz jót neki,hogy tűz forró.Nem szeretném a FETeket megfőzni.
Jelenleg az anyósülés alatt mindenféle rögzítés nélkül vízszintesen van elhelyezve.
Első körben arra gondoltam,hogy pár centit jó lenne megemelni valamiféle fém távtartóval ezáltal alatta is áramolhatna a levegő.
Következő pedig egy kis kapcsolható venti beépítése lehetne ami elszívja róla a meleget.
(legjobb megoldás ha a klíma hideg levegőjét vezetném rá)
A vízszintes elvezetés mennyivel rosszabb hűtést produkál mint egy függőlegesen elhelyezett.
Ugyanezt a jelenséget tapasztaltam a másik autóban lévő (korrektül függőlegesen beszerelt) Rockford 400a4-as erősítőn is.Igaz ott szegénykén túl nagy nyomó van .Milyen ötleteitek vannak erősítők hűtésére? Mennyire megbízható a hővédelme ennek a két típusnak?
Egy noname erősítő gondolom már rég tönkre ment volna ilyen esetben. -
PiciPeti
őstag
válasz
KriszXJR #29130 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszik valamiért. Dehát ízlések, és pofonok ugye...
Végülis tényleg SONY 7750 lett. Jó áron, jó állapotban jutottam hozzá. A Pio 3400-hoz képest ég, és föld.
Sokkal részletezőbb, az ismert zenékben megjelentek új hangszerek. Valamivel pontosabbnak is tűnik, főleg a kick tartományban. (Talán a nagyobb jelszint miatt?)
Még nem volt időm beállítgatni, meg a mélynyomó sincs bekötve rendesen. De már meggyőzött. Az egérmozit kikapcsolom, és talán megszokom hogy kéken virít....Köszönöm a tanácsokat, annak ellenére, hogy nem teljesen sikerült megfogadni...
Más:
Szerelt RCA kábelen szeretnék dugót cserélni. Milyen dugót ajánlotok (Dietz kábel), és mennyire szívás szerelni? Gondolom koaxiális felépítésű a kábel.
-
footy
addikt
Valaki hallotta/próbálta már az új klárit? Clarion CZ 703E
Kiváncsi lennék kijavították-e a hibáit, mint rosszul olvasható kijelző, alapzaj. -
shteer
titán
zártcellás szivacsot hol lehet kapni olcsón?
-
PiciPeti
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat, de a 77MP-t nem adja annyiért az ember...
Pedig pár hónapja árulja. Na mindegy.
Utolsó lehetőség: Pioneer 9400MP. Előny hogy aktív, de baromi ronda...
Hangban milyen lehet az előzőekhez képest? -
Joe fiú
senior tag
válasz
KonzolKartel #29122 üzenetére
50e-t nem ér egy p88rs.
-
zolikaDB
veterán
válasz
KonzolKartel #29122 üzenetére
Távval olyan 35-38k a makulátlanok ára, de van, aki 40-et kér érte, kérdés, h megadják-e?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
zolikaDB #29120 üzenetére
Már belázítottam egy astra fórumost, hogy megveszem a Pio 88RS-ét. Persze, ezt még vissza mondhatnám, de szívesen megnéznék más fejeket is, leginkább ezért. 50ft-ot kér érte, teljesen makulátlan, karc mentes.
Amúgy mennyiért lehet vajon most eladni egy 53R-t? Távom nincs hozzá.aneda:
Hibátlanul megúszta szerencsére, egyetlen karcolás nélkül megúszta, pedig 2,5 napot töltött a kulisszánál.
-
aneda
senior tag
válasz
KonzolKartel #29118 üzenetére
"be volt esve a váltószokny alá a kulisszához"
"hibátlan, kopás mentes"Itt némi ellentmondást érzek!
Mi lesz helyette?
-
zolikaDB
veterán
válasz
KonzolKartel #29118 üzenetére
De akkor miért adod el, ha megvan?
-
KonzolKartel
őstag
Meglett az előlapom, be volt esve a váltószokny alá a kulisszához
. Ha valakit érdekel, eladó.
Alpine 9853R hibátlan, kopás mentes. Gombinál takarítattva. -
T-Tboy
tag
Lettek új kábeleim, de hogy a 2x2.5mm2-eseket be tudjam húzni a mély-közepeknek szenvedni kell majd velük kissé. A gyári csatlakozóba nem férnek be a lapos Kácsa kábelek, így kasznishoz is tennem kell 1tiszteletkört majd.
Remélem megéri majd ami a hangzást illeti! KCE-FLW25-ös a mély-közepeknek és KCE-FLW15 a magasaknak. 2x1.3mm2-es DLD-ket váltanak majd ha összejönne. KC-230 meg a ládának.
-
T-Tboy
tag
A Cs. csak nekem szarakodik napok óta vagy másoknak is?
Van hogy néha megy picit aztán 404 mittudoménmi. -
PiciPeti
őstag
Még mindig fejegység keresésben vagyok. Újabb lehetőség merült fel: Pioneer DEH-77MP.
Milyen lehet hangminőség szempontból? Sony 7750, és Kenwood W808hoz viszonyítva?
Az autóba/műszerfalba ez illene a legjobban. Letisztult, elegáns... -
shteer
titán
válasz
FragMaster #29105 üzenetére
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #29102 üzenetére
Vagy csak annyit tud-e valaki, hogy milyen erősítőket gyárt minőségben a Clarion?
-
Adonimus
senior tag
Sajnos még mindig nem kaptam kielégítő választ.
A kérdésem:
"2 erölködö lesz a kocsiba 40 és 25 apmeres. Crunch10mm2-e szett 60amerig birja. Vagy renegade 20 mm2-es szett de az is csak 60-ig birja. Melyiket érdemes megvenni? "
Van egy MNC szett is de azt nem sokba nézem. -
FragMaster
addikt
Clarion APX1301-ről tud valaki valamit?
-
icerockk
tag
válasz
KonzolKartel #29091 üzenetére
Én megmondom őszintén, hogy nem nagyon értem amit írsz, ne haragudj. Amit linkeltél, az nagyon jó kép! Azt úgy is kell, csak annyi, hogy a speakon aljzat 1+ és 1- pólusát használod a hangszóró felől jövő vezeték bekötésénél, és a dugónál is ugyanígy, az erősítőből jövő kábelvég bekötésnél. Szerintem ez a legegyszerűbb, leghasználhatóbb megoldás.
Ez lehet segíthet... Speakon bekötés is
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest