- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megamen
tag
Szia Én a Pc 3000 helyett Datasafe hx 300-at vennék katt és olcsóbb és van olyan jó.
Sarukat meg akku csatlakozókat meg lehet kapni.Mert csavaros M6 vagy M8 van benne.
Illetve
Ezt:
katt
M6 és M8 kivitel 10 euro minden aksira rátehető.Ki milyen fejet venne minőségi nagy zenére akár használtan is mire figyeljek?
Rendszer amibe kellene:
Szett Audio System ex 165 phase hs 28 vol és fwhx-1 váltó steg 310.2 hajtja rca Connection ST2 550. -
Megamen
tag
válasz kavics325i #30796 üzenetére
Zenélésre való.Ha az lenne akkor 150 fölött tolna jóval.
-
Megamen
tag
válasz kavics325i #30793 üzenetére
10 centis reflexcsövek (sugara) 15 centis portra nyitva kívűl belűl 110 literes ládában.
Képek[ Szerkesztve ]
-
Megamen
tag
Szerintetek mennyit mér meg 2 Cz SFD2 110 literes zenei versenyládában?
-
Megamen
tag
-
Megamen
tag
Branson X3000 vélemények?Milyen a Hifonics XXColossusII-höz képest.
-
Megamen
tag
Üdv
2000-es Opel atra G-ben hogy lehet rádiót cserélni?
Kicsavartam a 4 hernyócsavart.Van még valami trükk?
Mert egyelőre 4 imbusszal próbálkoztam és elhajlott. -
Megamen
tag
3-4 kw-hoz milyen vastag hangszórókábelt vegyek?Vagy valamit ami jó alternatíva?
-
Megamen
tag
válasz kavics325i #29038 üzenetére
Felépítése:
katt -
Megamen
tag
Auna BDX-3000 monoról tud valaki valamit?Mennyit érhet?
-
Megamen
tag
Esetleg hátha tud valaki eladó mono erősítőt hangnyomásversenyre szeretnék vele járni szóval valami combosabbat.
-
Megamen
tag
Amelyik erősítőbe nincs beépített bizti pótakku és a monoblock közé kell rakni biztiházat?
-
Megamen
tag
Ahogy ígértem ha bent lesz a motyó egy videó, még nincs kész van mit rajta alakítani kárpitozni rácsozni kábelezni de egyelőre ez van.
Ex phase 165
Hs 25 pro
Csomagtartó tartalma
Rendszer hangja és leírás
Itt is köszönet Mészáros Istvánnak hátha olvassa. ))))) -
Megamen
tag
Tegnap nem az Én napom volt.Nem tudom vagy Én vagyok pancser vagy az alfa 147 kárpitja van szarul kialakítva...
Első szettet próbáltam beszerelni de nem ment.Hátha valaki tud valami okosat mondani mit basztam el azért írok.Audio system ex phase 165-öt próbáltam bepréselni.Csináltattam kiemelőkeretet.Először nem fért el a kárpit alatt hát méretre vágtam így oké felraktam befér a kárpit alá hangszóró belemegy ablak lejön nem akad örültem hogy okés...Gondoltam a 68 mm-es beépítési mélység miatt elég közel lesz a kárpithoz a hangszóró ezért kárpit le hangszórórács ki és kárpit fel.Ekkor kicsit nem tetszett a történet.A kárpit egy része belelóg a hangszóróba...Ilyet nem pipáltam gyorsan ki is szedtem merthogy ne súrolja a membránt vissza a régi eredeti hangszóró de az is ugyanígy áll benne csak az kisebb beépítési mélységű és van 7-8 mm-e a membránnak mozogni... Ez hogy lehet mivel próbálkozzak?? -
Megamen
tag
Erről az erőről vélemény tapasztalat?D osztályú vajon?
HIFONICS COLOSSUS XI
-
Megamen
tag
Elképesztő számomra milyen különbségek vannak fejek között.
Előszőr ugye volt az autóba egy gyári rádió azt hiszem blaupunkt nem volt rossz de nem volt mp3 csere.Akkor jött egy pio 1400 ub hihetetlen különbség volt.Ugyanazzal a cumóval gyári hangszórók előző kábelezés tegnap beraktam egy clarion cz501er fejet hihetetlen különbség van köztük. árban pedig 30k körül.Ugye ahogy írják kikapcsolva minden eq meg ilyenek.A mélyek végre érezhetőek úgy ahogy elvártam volna ettől a cumótól.
Legközelebbi szabadidőmben ha jó idő lesz a szettet is a helyére pakolom ezek után kíváncsi vagyok. -
Megamen
tag
Tiszaújváros és környékén nem tud valaki megbízható szakit?
Ma jó idő volt lekaptam a kárpitot és elcsodálkoztam hogy itthon nem fog menni a beépítés...
A 68 mm-es mélysége a középmélynek túl nagy.Kb 20mm fér el az ajtóban és így is közel lenne az üveghez lehúzott ablaknál.A megmaradt magasság meg nem fér el a kárpit alatt szóval egyelőre tanácstalan vagyok. -
Megamen
tag
Ki hova rakta az erősítőjét a csomagtartóban?Két erősítőről lenne szó.A hátsó támlának dönthetőnek kellene maradnia.Az egyik erősítő elméletben egy Earthquake PHD10000W ami állítólag 15kg környéke (azért elméletileg mert még nincs megvéve) a másik DLS RA20 Reference.Illetve még valahol a csomagtartóban fogom elhelyezni a két emlegetett hangváltót Audio system fwhx-1.
Esetleg képeken tudnátok mutatni beépítéseket?
Érdemes a háttámlára vágni egy 1,5 centi vastag falapot beborítani és úgy rá az erősítőket?Kábeleket elrendezni és megint beborítani hangfal kárpittal hogy ne látszódjanak.Valami ilyesmi elképzelésem van.Ha simán mehet a háttámlára akkor milyen csavarral érdemes megfogatni?
Előre is köszi a tippeket.Szép napot! -
Megamen
tag
Sajnos a jó idő várat magára de nem bírtam hogy ne próbáljam ki azt a szettet amit már 3 hónapja megvettem és nem próbáltam még ki.Egyenként próbáltam ki a videón egy mélyközép és egy magas szól.JVC hifiről.
Nagyon várom hogy bent legyen a kocsiba.
katt -
Megamen
tag
Ma próbáltam meglesni hogy kell-e szigetelni az ajtóimat mivel látszik a kárpiton hogy viseltes és hogy többszőr szétszedték és jól szól a most benne lévő rendszer mertem remélni hogy az előző tulaj megtette helyettem.Kárpitot nem sikerült leszednem valahol lehet egy rejtett csavar, de ablakemelőnél ez fogadott valakinek valami vélemény?Hasonló tapintása van mint a szivacsnak de mégse az.kb 5-6 mm vastag lehet.
kattAhova beláttam mindenhol megtalálható az ajtó lemezén.
[ Szerkesztve ]
-
Megamen
tag
Ajánlást még nem kaptam de nézelődtem erről vélemény vagy ez túlzás lenne a szetthez?
katt -
Megamen
tag
Hangszóró kábelre kérnék tanácsot lassan összeáll a rendszer.
Első szetthez:
Ami áll Audio system ex phase 165;Hs 25 pro;Fwhx-1 hajtja Dls reference RA20
Mély:
Ami áll Phonocar 2-795 1 vagy 2 mély nyomóból hajtja Earthquake PHD10000W/2Előre is köszi az ajánlásokat.
-
Megamen
tag
Ezt hol tudom elhelyezni elég nagy darab ötleteket esetleg tudnátok mondani hol érdemes megpróbálni elrejteni?22*14 cm-es.
-
Megamen
tag
A mély szekciónak még mindig nem tudtam erősítőt választani.Jelenleg 3 darab van amin gondolkodom hátha tudtok érvekkel segíteni melyik legyen vagy ne.
Első Helix Dark Blue 1000.2 árat még nem tudok.
Második Eyebrid 1y2000d 65.000 pénz
Harmadik Earthquake PHD10000w/2 76.000 pénz.
Hangnyomásra kellene Alfa Romeo 147-be de azért szépen szóljon.Phonocar 2/795 -öt kellene 2 db-ot hajtania.Pótaksi is lesz bent.Exide AGM 80 ah.
Előre is köszi. -
Megamen
tag
Erről lehet tudni valamit?
Blaupunkt Velocity VPA 11500
Mennyit érhet egy ilyen? -
Megamen
tag
Két első ajtó csillapítására ez megfelel?:
katt
Gondolom van drágább is de duplán ragasztva ezt szerintem olcsóbban jöhetek ki vélemény? -
Megamen
tag
Esetleg valaki tud ajánlást adni mono erősítőre amit itthon is be lehet szerezni?Vagy esetleg külföldi behozatalban tud segíteni?Használt is tökéletes.
-
Megamen
tag
Ma megérkezett az általatok javasolt DLS RA20 Reference az első szettnek.
Két kérdésem van hátha valaki ismeri valamelyiket.
Első Hertz mono erősítői ebből is a HP 1D elméletileg 300A és 1 ohmon 2300 watt rms-t írnak róla.Mi lehet ennek a valóságtartalma?Illetve aksi?Ismeri valaki ezt érdemes megvenni:
Katt
Vagy esedékes lehet két 42 ah-s FIAMM aksi 22-ért.
Vagy esetleg érdemes várnom és venni egy új exide maxima 900-at vagy optima red vagy yellow topot?
Előre is köszi az infókat. -
Megamen
tag
válasz gabo01 #25742 üzenetére
1 darab kábelt akarok behúzni a kocsiba amikor mindent építek kérdés hogy 50-es hegesztőkábel elég két erőnek?
Egyik DLS Reference Ra20 első szett mély hajtására még nem találtam meg melyik legyen esetleg ebben is tudnátok segíteni ezeket néztem:
Hertz HP1D
Phonocar PH-320D
Earthquake PHD10000W
Digital Designs M2B
Hangnyomásversenyre építem a rendszert.A kondit azért vettem mert olcsón jutottam hozzá és arról fogom leosztani a kábeleket tápelosztó helyett az ugyanis drágább lett volna. -
Megamen
tag
Van értelme két kondit kötni az erők elé?
-
Megamen
tag
Mivel nem válaszolt senki megvan a két connection kábel kíváncsi leszek.Kérdés remote szálnak bármilyen vastagságú minőségű kábel jó?
Illetve erről a fejről vélemény?
Clarion CZ-501ER
4 voltos az rca-ja...
Mi a különbség a 2 vagy 4 voltos rca között?
Előre is kösz. -
Megamen
tag
A Connection méterre vásárolható rca kábelekről van vélemény?2 darab 5 méterest csináltatnék csak nem tudom megéri-e az árát.
-
Megamen
tag
Akkor egy ilyen pont jó:
kattKábelezés?Egyiktől a másikig?Mint írtam az orrában egy 75ah-ás Zap Silver van.
-
Megamen
tag
Ám további kérdés:
Pótakku bármilyen mehet hátra?Csak simán bekötöm pozitív a pozitívra test meg valahova a kasztnira vagy ahhoz is kell hátra egy vezeték?
Jelenleg egy Zap Silver 72 Ah 640A van a kocsiban-e mellé gondoltam pótakkut a csomagtartóba. -
Megamen
tag
Szóval 10000 simán.Jó darab?Megéri az árát 90k-ért láttam hirdetésben.
Hangnyomás versenyre kellene valami bika mono.
Illetve a kábelezés még mindig érdekelne. -
Megamen
tag
Két ilyennek milyen kábelezés kellene?
Earthquake PHD10000W/2 állítólag 3000W Rms darabja. -
Megamen
tag
Illetve a keresztváltót hova tennétek?Design szempontjából jól mutatna a csomagtartóba viszont sok kábel kell akkor viszont nem tudom elfér-e az ajtóban elég méretes darab.
-
Megamen
tag
Ám még kérdés valaki írta hogy vannak vagy lesznek eladó hangszórókábelei van még Neki?
-
Megamen
tag
A magassugárzót az A oszlop tövében érdemes elhelyezni kérdés hogyan kábelezem be illetve hol tudok venni valami keretet vagy valamit amibe belehelyezhetem hogy a kábel meg a hátsó része ne látszódjon?
Alfa 147 a kocsi és az audio system magassugárzó. -
Megamen
tag
Na akkor kérdés totál hülye vagyok
Ha a gain nem hangerő akkor az én monoblokkomon nem is lehet állítani hangerőt?
gain 0,2-7v phase 0-180 fok között L.P.F. 50-250 Hz Subsonic 20-50 Hz on off kapcsolóval Bass Boost 0-12 db.
Ezek alapján melyiket hova kell majd állítanom? -
Megamen
tag
válasz nemes0309 #25054 üzenetére
Egy elég nagy szobába kipróbáltam összekötve darabonként szóval egyszerre egy keresztváltó egy magas és egy mély közép szóval egy oldalt.Erő híján egy JVC hifi volt segítségemre.Így elsőre rettentő erős és szép hangja van nagy hangerőn is kellemes volt.Beépítés megvárom vele szerintem a jobb időt szóval min 2 hónap de ha meglesz jelentkezem az eredménnyel.
-
Megamen
tag
Megjött az első szettem.Audio system Ex Phase 165 mélyközép Audio System Hs 25 vol Magas és Audio system FWHX-1 keresztváltó.
Ehhez kellene egy jó erősítő:Lóvém nem sok maradt rá kettőt néztem ki eddig:
Magnat rx44
Toxic TX-1600N
Esetleg ajánlást is meghallgatok.Illetve bitulap és hangszóró rca kábelt is ha ajánlanátok megköszönném.
Fejlarion Cz-501ER
Alfa Romeo 147-be lesz beépítve. -
Megamen
tag
válasz zolikaDB #24188 üzenetére
Egyelőre erősítő nincs meg audison vagy hifonics 4 csatis erősítővel hajtanám bi-amp-ben.Pioneer fejről kapja a jelet illetve a korábban tárgyalt stealth amp 1.8 hajtja a dld k1v2-t ami a mély szekciót támogatja.Azért kérdeztem mert 50-ért talán be tudnék szerezni egy ilyen párosítást.
-
Megamen
tag
Hátha tud valaki hasonlót:
2 csatornás pioneer GM 5100 T Bal oldali csatornája hibátlan jobbnál viszont nagyobb hangerőn tilt az erősítő illetve hídban is.Szétszedtem ránézésre nincs semmi leégve.Mérni ma már nincs kedvem.Esetleg tippek a holnapihoz hol kezdjem? -
Megamen
tag
Bass remote controller-t lehet valahol vásárolni vagy építeni esetleg tudna valaki segíteni?
-
Megamen
tag
válasz orbano #23902 üzenetére
Egy erősítő max teljesítményét nem folyamatos jellel mérik. Autós végfokoknál szinte mindig 1/8-ados kitöltésű burst jelet használnak.Az erősítő felépítése.Bemeneten 2db ZVT kapcsüzemű táp, full hidas meghajtással, vezérelt egyenirányítókkal. a végfok: teljesen szimmetrikus alapkapcsolás, oldalanként 6db JAPÁN 2SC2151A, ellenoldalon 6db szintén japán 2SA6011. Összesen 12db to247-es tokozású végtranyó, alattuk polírozott hőátadó felülettel.
-
Megamen
tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni biztosíték és kábelezés terén.
Tehát van egy Stealth amp 1.8 USA monoblock 2000watt 2 ohm 3*30 amper biztivel.Mély hajtására ami dld k1v2.
Első szett hajtása HiFonics Son of Olympus 4 csatorna 500 watt 4 ohm 2*30 amperes bizti.Focal PS 165-ös szettet hajt bi- amp-ben.4 fahrad kondi.Egy kábelt akarok Nekik hátra húzni mekkora legyen?Illetve biztosíték mekkora kell elé?
Később lehet az erősítő és a mély cserélve lesz.Ezt is bele kell számolni.Ha lesz csere akkor Digital Designs Z1 erősítő lesz az utód:3000 watt 1 ohm.
Kérdés még hogy a két erősítő áramellátása kábelelosztón keresztül kell történjen?Test maradhat a kasztni vagy vinnem kell hátra testkábelt.Olvastam hogy hegesztőkábelről is szó esett ez mennyire megvalósítható?Mert ugye a pénz nem elhanyagolható ha olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest