Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31899 üzenetére
Aktívban van most a rendszer, vagy passzív? Nem takar ki belőle nagyon sokat a gyári hely?
Nekem tetszett a magasok hanja, mondjuk én pont nem szeretem ha nagyon éles, mondtam én, hogy össze lehet lőni a mélytartományt, jó rendszer lesz az -
Something_
őstag
Hát az a GPS szerintem (nekem) nem képviselne értéket, szerintem használhatatlan.. E46-os BMW-be, '99-es évjárat, szóval nem érintős.
Amúgy jelenleg úgy áll a rendszerem, hogy nagyon szépen szól a láda, lett állítva rajta tegnap, de még mindig kell vele foglalkozni. A középmély nagyon szép, a mély nagyon szép, viszont a magassal nem vagyok elégedett. Dobozos kicsit és nem szól élesen. Habár ez is tuti állítás kérdése. Bejáratós még a szett, plusz az időkorrekcióhoz még nem lett hozzányúlva.
-
Joe fiú
senior tag
Köszönöm szépen az erősítőt Footy, megérkezett, délután be is kerül, viszont te próbáltad az acoustic compensation kapcsolót, jó, ha be van kapcsolva?
Esetleg ha valaki tud valahol Alpine kétcsatis erősítőt szóljon -
footy
addikt
válasz
Something_ #31894 üzenetére
Azert a GPS-es monitoros fej mas kategoria. Milyen autobol volt egyebkent?
-
vendingo
veterán
Ma kicseréltem golf 4-be a gyári rádiót egy modernebb cd-s fejegységre.
Villamossági boltba vettem kábel átalakítót, amivel frankón életre is kel a lejátszó, viszont ha leállítom a kocsit, akkor elfelejt mindent. (idő, rádió állomások, hol tartott a cd....)
Valakinek valami tipp? -
footy
addikt
válasz
Something_ #31891 üzenetére
90-ert gondolom nem kazettas magno volt
opeter70
+1
Nem csak a gyari kinezet miatt, hanem nagyon kevesen hajlandoak megfizetni a hifi felarat. -
opeter70
senior tag
válasz
Adonimus #31887 üzenetére
Annyiért add oda, amennyiért elviszik! Nem sokat ér.
Az apróban valaki már július óta próbál eladni egy Thalia gyári rádiósmagnót 2000-ért.
Nekem is van olyanom, de meg sem próbálom eladni.
Arról nem is beszélve, hogy esetleges autó eladáskor jól jöhet, ha vissza tudom állítani a gyári állapotot. -
opeter70
senior tag
válasz
KonzolKartel #31888 üzenetére
A mostani az nem 2x4 Ohmos?
Már ha még az a mélynyomód van, amit pár oldallal korábban linkeltél. -
KonzolKartel
őstag
válasz
kavics325i #31885 üzenetére
Akkor lehet érdemes lenne megnézni 2x4 ohmon a mostani 2x2 helyett?
Megnézem, hátha. -
Adonimus
senior tag
SZép Napot. Adott egy hibátlan Renault Megane CLassic gyári magnós rádió. Kormányról vezérelhető, külső kijelzős. Meg szeretnék venni tőlem de nem tudom mennyiért adjam oda. Mennyit ér?
-
opeter70
senior tag
Keresek 13-as elsőszettet használtan úgy nagyjából 20e ft környékén.
AS, Kicx, Hertz és társai...
Ha valaki tud eladót, kérem szóljon nekem!
Köszi! -
kavics325i
őstag
válasz
KonzolKartel #31881 üzenetére
Egyébként a legritkább esetben tud mélyebbre menni egy 25-ös mint a nagyobbak. A hangsúly az értékelhetőn van. Mer le le megy csak annyit esik dB-ben,hogy nem hallod. Ugye ha duplikázodik a hangszórók száma az azért tud jó lenni,mert duplázódik a hangnyomás is(átvitt értelemben) esetünkben inkább annyi,hogy feleződik az esés. Mivel dupla akkora a felület ami a levegőt mozgatja.
Egy nehezen hajtható hsz-nél sokkal előnyösebb a viszonylag magasabb ellenállási mérték(Ohm),mert ott kontrolláltabban tud működni az erő és ezáltal erősebbnek tűnik. Ugye sokan azért illesztenek alá,mert úgy nagyobb teljesítmény jön le az erőről. De a dinamika nem = teljesítmény(watt). Én pl. azért keresek még egy nyomót,hogy 3 ohm helyett 6 ohmra tudjam illeszteni. De soxor már ez az egy is sok
-
kavics325i
őstag
válasz
PiciPeti #31882 üzenetére
A pörgősség, az odabaszás, stb. az legritkább esetben a hsz dolga. Az előtte lévő komponensek feladata, hogy a hangot úgy vigyék a hsz-ig ahogy kell. Az más kérdés, hogy ha nehezen hajtható nyomó akkor olyan erős erősítő kell hozzá, ami egyébként összességében meg fogja hálálni.
-
kavics325i
őstag
válasz
KonzolKartel #31879 üzenetére
törökszentmiklós
Egy alternatívának az én rendszerem is meg tudod hallgatni -
PiciPeti
őstag
válasz
gabber01 #31880 üzenetére
A cél az volna, hogy a fent említett hangnyomást, és "mélységet" megtartva, lineárisabb mély tartományt érjek el. Ne legyen az a jellegzetes bass-reflex búgás, gyors, és pörgős legyen. "B@sszon oda"- talán ez a legjobb kifejezés rá.
Kick tartományban már sikerült elérnem, ha leütik a dobot, az bizony le van ütve. Hasonló élményt szeretnék elérni a lábdob tartományban is.
Ár igazából mind1, úgysincs rá most keret. De 30-35 körül van a fájdalomküszöb.
Annál többet nem ér nekem a búgás eltüntetése. Meg leginkább a kíváncsiság hajt, hogy vajon milyen lehet. -
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel #31879 üzenetére
"*az alsó tartományban szarúl szól"
-
KonzolKartel
őstag
Nekem is ládát kéne cserélnem, mert az alsó tartományokban egyszerűen nem sza*úl szól. Egy-két opciót szívesen meghallgatnék
.
kavics:
Merre van az arra? -
gabber01
addikt
válasz
drunkyboy #31876 üzenetére
komoly cucc
kicsit más téma, de ez sem piskóta!
-
drunkyboy
aktív tag
Volt már
?
-
PiciPeti
őstag
Köszi!
Azért a mostani (SPL Dynamics V300D2, 55l bass-reflex) szintet elvárnám tőle. Mind hangnyomás, mind "mélység" fronton.
De közben sajnos, vagy nem, de lecsúsztam a dologról. -
Joe fiú
senior tag
válasz
PiciPeti #31869 üzenetére
Legalapabb szubja, csodát ne várj tőle, amit én észrevettem az alap dld-éknél, hogy mindegyiknek hiányos az alsó tartományat..utcai zenélésre jók, de másra..amin meglepődtem, hogy a dupla 25-ös Bandpass Ground zerom mennyire zenei akár egy reflex ládához viszonyítva..
-
PiciPeti
őstag
DLD ST250-ről mi a véleményetek? Dupla, zárt ládába tervezem, a hifo nemesis nx 880-al hajtanám.
Inkább zeneiségre vágyok, néha zavar a bass-reflex "búgása"
-
kavics325i
őstag
válasz
KonzolKartel #31867 üzenetére
Bannyek,azt nem tudom,de ide jössz,ki próbáljuk oszt ha jó-teccik meg veszed. Én tényleg szerettem,de a mostani rendszerhez vettem egy red top-ot
-
KonzolKartel
őstag
válasz
kavics325i #31864 üzenetére
Mi a pontos típusa?
Hát, akkor lecsapok rá szerintem. Kicsit megpróbálok alkuszni. Az a baj, hogy van ilyen elna konditelepből egy pár darab, csak nagyon rikta.
-
Osynho
addikt
Értelek. Igen, ez engem is zavart. Ráírják nagy betűkkel, hogy 2 usb bemenet, aztán az egyikben ott ormótlankodik a BT dongle. Persze, ha épp nem kell a BT, ki lehet venni, akkor valóban 2 lesz.
Nyilván sokkal olcsóbb 1 féle fejet gyártani és a jobb felszereltségűhöz csak bedobni a dobozba a kékfog dugaszt, mint beépíteni a fejbe. Bár ez csak az én okoskodásom.
Az is igaz, hogy nem kell nekem 2 usb bemenet. 1 pendrive van bedugva, max pl akkor jönne jól, ha telót szeretnék tölteni, de arra meg van külön szivargyújtó töltőm. Ha már 2 usb, akkor lehetnének egymás mellett mellett hátul.
-
gabber01
addikt
válasz
opeter70 #31861 üzenetére
Nem kevés ám az a 0,6F. Az bőven elegendő egy nyomóhoz.
Egyébként van egy mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Na ez hatványozottan igaz az olcsó kondikra. Azokkal ugyanis az a baj, hogy sok esetben még a töredékét sem érik a névleges töltöttségüknek, ráadásul még azt is lassan adják le, végsősorban ha vki olyat vesz, inkább árt, mint használna a rendszernek.
Ha jól gondolom kavics is erre próbált utalni. -
kavics325i
őstag
válasz
gabber01 #31859 üzenetére
egy valamit el felejtenek a kondit annyira ellenzők! Ezt amerikában alkalmazták először(minthogy az autóhifi is onnan jön) és az ottani kondik,erősítők,stb. még mindig jók. Lásd akár teljesítményben egy roki 2x60 elhajt úgy egy mélyet ahogy kell. Vagy pl. az én JBL erőmet is lemérték és kiállítottak róla egy hivatalos igazolást. Szóval az amerikai kondik is fogyasztók,de legalább GYORSAK nem úgy mint az utánuk gyártott utángyártott....
-
opeter70
senior tag
válasz
gabber01 #31859 üzenetére
Nem vitatom, hogy jobb megoldás lehet, de neki nem feltétlenül a gyorsaságra van szüksége.
Ezt a megoldást akkor szokták alkalmazni, ha a hagyományos kondi valamilyen oknál fogva nem elég gyors a rendszerében.
Mi van akkor, ha megvétel után kiderül, hogy gyorsnak gyors, de kevés neki a 0,6 F össz kapacitás?
Én mindenesetre csak akkor adnék ki ilyenekért huszonezreket, ha már bebizonyosodott, hogy a hagyományos kondi lassú. -
kavics325i
őstag
válasz
KonzolKartel #31857 üzenetére
nekem van egy lightning audio kondim eladó. Az akkori rendszeremnél nagyon jó volt,most...hát most nagyon sok minden kevés
-
gabber01
addikt
válasz
opeter70 #31858 üzenetére
Éppenséggel egy ilyen konditelep sokkal jobb megoldás, mint a "hagyományos", ha már vki kondiban gondolkodik, mert sokkal-sokkal gyorsabb annál.
Erre a jelenségre egyébként hagyományos akku nem nyújt megoldást, mert nem feltétlenül az a probléma, hogy nincs elegendő töltés, hanem hogy azt nem tudja elég gyorsan leadni. Erre való a kondi, vagy speciális akku. -
opeter70
senior tag
válasz
KonzolKartel #31857 üzenetére
Szerintem jobban jársz (és olcsóbban is) egy "hagyományos" 1-2 F-os kondival.
Annak idején hasonló megoldással gyárilag azt hiszem, hogy a uDimension próbálkozott, de lehet, hogy tévedek.
Mindenesetre annyira nem terjedt el ez a fajta megoldás. -
KonzolKartel
őstag
Vajon egy ilyen kondi megoldaná a belsővilágítás basszusra történő halványulását, vagy csak egy második akksi?
[link] -
Otisz
őstag
válasz
Osynho #31855 üzenetére
Azért nem vagyok ennyire tudatlan...
...azzal nem voltam tisztában, hogy működik-e az elülső bemeneten(persze működnie kell, de láttam már csodákat)
Ha viszont szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor most igen is azt kellene hogy mondjam, hogy azért ez így nem esztétikus, hogy elöl fityeg a BT-s adapter, és az fixre le is van foglalva. Mint a magyar népmesékben: van is, meg nincs is. Adok is, meg nem is...A meglepő, hogy extraként emlegetik a 2 USB bemenetet, plusz külön nagy számként, hogy BT-s, miközben az egyik USB-t kapásból lefoglalja az adapter. Ha nekem most egyszerre 2 USB-re lenne szükségem, meg mellette BT-re is, akkor cseszhetném az egészet.
Mint már írtam, nem volt még ilyen fejegységem (közel hasonló sem, általában elég volt nekem a gyári is, pl. Audi Concert...).
Józan paraszti ésszel tudod, én hogy képzeltem el? Úgy, hogy a bluetooth egység nem tőlem fog elfoglalni egy bementi helyet, hanem már alapból be van építve. Ezért van egy kicsit bullshit érzetem.
Persze jó a szerkezet, meg minden, de akkor is! -
Otisz
őstag
válasz
Joe fiú #31848 üzenetére
Még nem próbáltam eddig ilyen fejet, ezért azt hittem, hogy nem fogom tudni megoldani amit szeretnék, de így minden a legnagyobb rendben!
Egyébként egy Nexus7 tabbal lesz összekötve, így lesz komplett a multimédiás központ, és mindez nagyságrendekkel olcsóbban, mint egy gyári egység, ami sokszor fapadosabb és kötöttebb is.k-feri65: a PIO az egyszerre csak egy bt-s eszközt kezel, nem
(előtte PIO-m volt, igaz nem kékfogas)
-
k-feri65
senior tag
de mi az hogy egyszerre kezel két usb-t...egyszerre szól két zene????? mert az hogy mindbe bele van dugva valami meg aux okba meg sd-be az egy dolog,,,de nem egyszerre szólnak....no ezt nem értettem én...de szerintem a telefonok közül is csak egy-el tudsz beszélni,,hiába van kapcsolat kettővel...vagy mi...
-
Otisz
őstag
Jelentem, hogy a JVC KD-R731BT egyszerre tudja kezelni mind a két USB-s eszközt, miközben kommunikál 2 bt-s eszközzel
-
k-feri65
senior tag
válasz
kavics325i #31843 üzenetére
ja én a két usb-re gondoltam,,,,,,egyébként meg hétvégén letámadott 50 nő és egyet sem kelett elküldenem...bleeee
-
k-feri65
senior tag
Az miaz, hogy egyszerre kezel???
-
Otisz
őstag
válasz
kavics325i #31839 üzenetére
Az az egyik megoldás, de nekem például elég annyi, amennyit az USB lead. Így minden kábel az eszközök mögött bújik meg
-
Otisz
őstag
válasz
kavics325i #31836 üzenetére
Az azért jó, mert nem kell összekábelezned más eszközzel.
Ennyi.Osynho: szuper, köszi! Egyéként pont most próbáltam ki, és valóban működik!
Lehet még is marad ez a fej, mert így is meg tudom oldani azt, amit szeretnék.
Olyan ez, mint némely matek példa: van több megoldása is -
kavics325i
őstag
a 80ban 2x usb + 1 sd + 5 telót kezel de nem egyszerre.csak a blútút hangátvitelt nem értem minek?
-
Osynho
addikt
válasz
Something_ #31829 üzenetére
jvc x50bt-m van, elől-hátul usb, 2 telót kezel egyszerre (bar ezt meg nem próbáltam, de papíron képes rà) es olcsó is
-
Otisz
őstag
válasz
Az általam említett JVC fej is kezel egyidőben kettőt, általában a PIO-k nem kezelnek 1x-re.
USB-ből már láttam 3-at is, sőőőőt -
Something_
őstag
válasz
kavics325i #31830 üzenetére
szerény véleményem szerint.
80PRS kezel 2-t egyszerre.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
De, van olyan. Viszont egyszerre 2 USB-t egyik se.
Kavics: szerény véleményem szerint.
-
kavics325i
őstag
válasz
amúgy az szvsz az minek a rövidítése?
-
Otisz
őstag
Találni találtam, ellenben itthon mind rohadt drága (mint minden más...). Ha jól emlékszem, van ilyenje a Sonynak, a JVC-nek, a PIO-nak meg az Alpine-nak is.
Kint viszont bőséges a választék. [kavics325i kedvéért említem csak meg, hogy nem véletlenül írtam a hát szót. Nagyon sok mindent rendeltem már kintről, és eddig csak egyetlen egy dologra jött rá plusz dolog.
Szerencsém volt? Lehet. Legyen továbbra isA garancia sem annyira problémás, de én is az itthoni beszerzés mellett vagyok csak ne húzzák le rólam a gatyát is
MunezXBK: ennek utána kell néznem...köszi.
Egyébként nem kell 2 USB, de mivel hátulra is kell egy, ezért biztos hogy elöl is lesz egy.
A kocsiba tervezek egy multimédia központot létrehozni. kell hozzá egy tablet meg egy fejegység.
A tablet az USB töltést a fejegység hátsó USB részéről kapná, így amikor gyújtást adok a kocsira, akkor a fej áramot kap, amivel egyidejűleg a tablet is életre kell (forrasztgatással ezt másképp is meg lehet oldani, de jelenleg ez a terv). A lényeg, hogy elölről semmi se látszódjon ebből, mert az kókány munka.
A hangot bluetoothon keresztül vinném át, és emiatt kell hogy egyszerre 2 eszközt kezeljen, mivel ott a telefonom is.Most azon filózom, lehet hogy meghagyom ezt a JVC fejet, a bluetooth adaptert az első USB-re teszem (szerintem ott is működnie kell), a hátsóra pedig a tabot kötöm.
Egyébként mennyire jó választás hangügyileg ez a JVC KD-R731B fej?
-
footy
addikt
Ilyet nem nagyon talasz. En szemely szerint fejbe rugdosnam azt aki kitalalta, hogy az elolapra tegyek az USB-t. 1 reszrol mert kokanyul nez ki, masreszrol kutyakonnyen letorik. Amugymeg ki az aki minden nap cserelgeti az USB-t? Miert nehezebb cserelni ha kesztyutartoba vagy kozepkonzol ala, esetleg a konyoktamaszba van vezetve?
Talan Alpine CDA-136/137? Amugy miert kell mindenkeppen ket USB? -
Otisz
őstag
válasz
kavics325i #31821 üzenetére
Ahogy elnézem, van hátul rajta 2 USB bement is
(basszus!!!! kimenetet írtam....)
Hm....köszönöm!
Viszont rohadt drágaitthon...
USA-ból 300dodóból megúszhatom, ha! Ha... -
Something_
őstag
válasz
kavics325i #31821 üzenetére
-
Otisz
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Fejegységet szeretnék vásárolni.
Vettem egy KD-R731BT készüléket, de nem teljesíti azokat a feltételeket, amelyeket megkövetelnék.
Ami fontos lenne:
- beépített bluetooth, ne pedig usb-n kellejen utólagosan hozzá kapcsolni, mint a fenti fejnél
- lehetőleg kommunikáljon egyszerre 2 eszközzel kék fogon keresztül
- hátsó USB kimenet
- hátsó AUX
- gombok megvilágítása piros/narancs legyen (ettől el tudok tekinteni, a többi viszont fontos)Tudnátok olyan fejegységet ajánlani, ami mindezt tudja?
-
KonzolKartel
őstag
Kocka Kickert(Kicker S15), vagy ilyen kategóriájú mélyet keresnék. Miket ajánlanátok még?
-
vendingo
veterán
Ha pendrive-ról hallgatok zenét egy újabb fajta fejegységgel, akkor az autó leállítása után megjegyzi, hogy hol maradt abba a zene, vagy elölről kezdi a számot?
Az én régi mp3-asom folyton előröl kezdi.
Számomra ez fontos lenne, mert szinte mindig órás mixeket szoktam hallgatni. -
kigoi
senior tag
válasz
kavics325i #31791 üzenetére
Köszi az utána nézést,akkor végül is minden fontosabb dolog meg van már azt hiszem,végre össze állt már a teljes rendszer.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31812 üzenetére
Nem sértésnek szántam, de tényleg nem ismertem meg, nem láttam még 80PRS-t, a címkét meg nem figyeltem, egyik srácnak dettó ugyanígy nézett ki a Pio fej, és az valami 30e körüli mixtraxos volt, még néztem is, hogy nem úgy volt, hogy 80PRS-t veszel..de akkor ezek szerint az van, csak nem láttam a fától az erdőt..akkor viszont feküdj rá a beállításokra, megéri szenvedni vele
-
Joe fiú
senior tag
válasz
kavics325i #31808 üzenetére
Most néztem vissza, hogy az a 80PRS volt, rá nem jöttem volna, azt hittem valami low-cast mixtraxos pio fej....
-
Joe fiú
senior tag
válasz
kavics325i #31808 üzenetére
Tényleg elég hülye menüje van annak a pionak..volt már két pio fejem..de egyik sem hasonlít ehhez
persze meg lehet szokni azt is, mint minden mást..
-
Joe fiú
senior tag
válasz
kavics325i #31806 üzenetére
Ezt most mire?
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31802 üzenetére
Jó lesz úgy a nyomó, még egy kis finomhangolást neki és jó rendszer lesz, a szett is járatódik még úgyis, az erősítő is jó lesz hozzá, ahogy néztem a Beta is elvileg 275W rms terhelhetőséget bír, jó rendszer lesz, csak a fejegység kicsit nehezen kezelhető
SocketA: Akkor nincs más ötletem.
-
válasz
Joe fiú #31771 üzenetére
Na, tegnap betettem hatra a Vateran vasarolt 1.500.- Ft -os "gyari hangszorokat". A furcsa az, hogy igy beszerelve vegre van egy kis mely, az osszehangzas nem is olyan rossz, de csak a hatsok (a gyari) nagyon torzitanak ugyanolyan beallitas mellett, mint volt.
Meg arra tudok gondolni - mivel semmi jelzes nincsen a hangszorokon - hogy lehet az en gyari hangszorom esetlg cabasse volt, tehat jobb minosegu, azert szolt olyan jol... nem tudom...
(#31771) Joe fiú: nem lehet osszecserelni, mivel gyorscsatlakozoval van bekotve, annak meg a masik vegei kulonbozo meretuek.
(#31774) opeter70: Koszi Neked is a megnyugtatast!
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31802 üzenetére
Ha dönthető az jó,mert be jön a hang. Nem ismerem az E46 belsejét.
-
Something_
őstag
válasz
kavics325i #31801 üzenetére
Majd lövöldözök képeket, a két erősítő fel van fúrva lapra a kalaptartó aljára. Viszont nincs sí-csatornám, dönthető a két ülés, külön "sílyuk" nincs a könyöklőnél.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31795 üzenetére
Próbáld a sí csatornához tenni membránnal az ülés felé kis távtartóval,hogy ne legyen a membrán útjában semmi. Ha nem kell,hogy szétbasszon akkor elég lesz és nagyon szeretni fogod. Az erősítőt meg szellős helyre tedd,de egyiket se rögzítsd a ládára!!!! Én annak idején vágtam két 30-as LYukat a ülés mögötti falba és oda rögzítettem a 2 ládát. De gondolom te nem akarsz ennyire bele merülni
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest