Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #5916 üzenetére
Ezekszerint a mediamarktban csupa jó fej dolgozik.
Úgyanis tavaly karira, barátomnak kinéztem még novemberben egy Krafwerk bakelit lemezt, persze szenteste előtt egy nappal már nem volt egy darab sem.
Próbálkoztak cd-t ,dvd-t rámtukmálni a bakelit helyett,de mondtam nem kell ,mert ezek megvannak. Most jön a lényeg, fogta magát az eladó, bement a hátsó raktérbe és kihozott egy 1986-os kiadású ,teljesen épp csak egy kicsit poros KRAFWERK - Electric Cafe bakelit lemezt. Azt mondja vidd el nyugodtan ,nekem úgyis kettő van belőle. Kérdezem mivel tartozok , válasz semmivel. Nem is kelett többször mondania,már ott se voltam. Szóval ingyen lett egy szenzácíós lemez karácsonyi ajándékként a zenész barátomnak ,aki ezen a zenén nőtt fel. Szerinted ? Persze,hogy volt öröm és bodottá.Szerk:Mai napig nem hiszem el,hogy ingyen odaadta.
Ezúton is köszönet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest