- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Aki HdMI+DVi kimenetet is használja, írja már le legyen szíves a tapasztalatait, hogy lehet-e külön felbontással használni a két digitális kimenetet! (monitor + lcdTV)
Ilyet látott már valaki? Ezt venném, ha árulnák valahol végre!
-
Picturemaker
őstag
Érdekes, hogy minek pörög ennyire ez a venti.
3D "nyüstölés" alatt is hideg a kártya, elég lenne a fordulatszám 60-70%-a is,
de nem lehet szabályozni.
Miért süketek a Gigabyte-nál ?A kártya amúgy tényleg jó teljesítményt nyújt az árához képest, sőt, attól függetlenül is.
-
pézoli
csendes tag
válasz
Picturemaker #2196 üzenetére
vf900 cu (zalman)
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Milyen normális árban lévő hűtőt lehet ráapplikálni a 4670-re?
A Gagyibájt gyári hűtője, ami jól hűt egyébként, irgalmatlanul süvít!
Kb. 1000 W-os hajszárító hangja. -
Chaser
legenda
válasz
Postal1944 #2193 üzenetére
Látom határozott vagy
Én a 2 közül az utóbbiak miatt, és mivel nagy átlagban olcsóbbak a 4670-ek, mily mglepő, 4670-et vennék
#2194 tzsolesz: Ez a kérdés pár napja foglalkoztat elég komolyan. Gondolom mint procinál, ha túl kicsi a fesz restart, vagy kékhalál...viszont sok minden szegett ütött kicsinynek nem nevezhető fejecskémbe ezzel kapcsolatban. Majd leírom. Most nagyon köhögök
-
tzsolesz
nagyúr
szerk: És ami külön tetszik a 4670-ben, nem kell neki +tápcsati, míg a 3850-nek igen, ergo max 75W-nál többet nem vehet fel...érdekes hogy jól megtuningolva is elég neki ennyi szufla, ami azt jelenti hogy tuning nélkül loadon nem ehet többet semmiképp se 50-60W-nál, legalábbis sztem
Ne tudd, meg hogy ezzel szöget ütöttél a fejemben...
Most eléggé elvetted a kedvem a tuningolástól. Hisz, mi van akkor, ha még sem elég neki az a 80W?? egyszerűen lakpcsol a gép, vagy instabillá válik??
-
Chaser
legenda
válasz
Postal1944 #2190 üzenetére
4670 mellett szól a kisebb fogyasztás, fejlettebb videódekódolás, 7.1 hang, kisebb méret..és valszeg az újabb játékokkal való jobb 1üttműködés..kérdés az ár, melyiket mennyiért kapod meg. A táp elég neki.
szerk: És ami külön tetszik a 4670-ben, nem kell neki +tápcsati, míg a 3850-nek igen, ergo max 75W-nál többet nem vehet fel...érdekes hogy jól megtuningolva is elég neki ennyi szufla, ami azt jelenti hogy tuning nélkül loadon nem ehet többet semmiképp se 50-60W-nál, legalábbis sztem
-
Postal1944
csendes tag
thx a gyors reagálást
Ezek szerint mind a kettő jó. Ennek örülök
Úgy néz ki hogy akkor a 3850-es lesz.
Tudom nem ide vág de szerintetek egy
Fortron Factory ATX-300PNF elég lesz neki?Cpu: AMD Athlon64 X2 4450e AM2 vagy Intel Dual Core 2.20 GHz
Ram:2 giga
alap: nem tudom
hdd:250giga
-
_L_
tag
Valaki nem tudja hogy ATT-k milyen "időközönként" jönnek, vagy ranom adja Ray Adams bácsi ?
-
Chaser
legenda
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Postal1944 #2186 üzenetére
Ezt nehéz megmondani. Nagyjából azonos teljesítményű a két kari. A 3850 az UT3 engines játékokban nagyon elhúz a 4670-től. Talán a 4670 értékálóbb, ha lehet ezt mondani....
-
Postal1944
csendes tag
Üdv!
Szerintetek melyik a jobb kártya?:
Asus EAH4670/DI/512MB PCIe videokártya
POWERCOLOR PCIE HD3850 PCS 512MB GDDR3 256bit
Válaszokat előre is kösz
-
Chaser
legenda
Baxa meg a qrvaélet, hogy nekem soha nem sikerül 4670-et venni
Csak irigykedek rátok
-
sysrq
őstag
-
ham_
tag
Nincs valakinek ötlete, miért nem működik az overlay color control a mediaplayerekben az ati4670-nel ?
Ha belépek a catalyst control centerbe, az Avivo Video - All settingsbe, és ott valamit állítok utána jó, de a következő bekapcsolásnál megint el kell ezt játszani hogy működjön. -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
goro1000 #2167 üzenetére
Kb jobban szerepel a 4670CF mint a 4850 single.
Akinek CF-es alaplapja van, annak megérheti befektetni még egy 4670-be, ha már van belőle egy, és nincs megelégedve a teljesítménnyel. Ha viszont most akar VGA-t venni, akkor jobb talán 1db 4850. Habár ahogy látom erősebb a CF.
ha megjön a két yate ventillátorom, és beszerelem, kíváncsi vagyok mennyire esik vissza a karim hőmérséklete. Mert most teljesen zárt házban van, és nincs benne egy darab venti sem...
-
goro1000
aktív tag
Mire képes 2db hd 4670es vidkártya.[link]
-
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Tegnap beszereztem egy MSI 4670 et és amikor felraktam a gyári cd-n lévő drivert utána a windows nem jött be hanem töltő kép után fekete képet adott.Előtte nem volt semmi a vinyón friss windows volt mert az egész gép új.Csökkentett módban sikerült letörölni a drivert és utána bejött a windows rendesen. Az ati oldaláról leszedtem a 8.11-et és azt felrakva rendesen működik. Pár dolgot kivéve, például a 3dmark 03 és 05 sem hajlandó elindulni hanem a a betöltésnél a logonál megáll és a program nem válaszol. Egy másik teszt program egy ilyen hibaüzenetet ír ha le akarom futtatni : [link]Szerintetek mi lehet a probléma oka?
Én directx-re gondoltam de azt is felraktam egy ujjabbat. -
goro1000
aktív tag
Ezt figyeljétek ez a sorrend igaz volna??[link]
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Klubtag lettem én is egy Sapphire 4670-nel
Amit eddig észleltem (csak pár órája van meg) az az, hogy teljesen megemészthető a hangja, Windowsban alig hallani, de azért nem néma, és játék alatt sem igazán pörög jobban fel a venti.
Még XP-n próbáltam az Obliviont (azóta Vista került a gépre) és 8*-os élsimítással, 1680*1050, Bloom-mal, minden maxon 25 FPS fölött maradt, ami szerintem tökéletes, de egy nagyon régi Windows alatt produkálta ezt, szóval gondolom nem is olyan jó eredmény.Holnap futtatok mindenféle teszet, kiváncsi vagyok milyen eredmények születnek.
Üdv.: R.P.
-
Chaser
legenda
Ez nem butaság kérdése..valakinek van kapcsolata, valakinek nincs, és nem talál, vagy ideje nincs rá...phs bazárokat meg hagyjuk, vagy megmaradnak vagy nem, mind2-re volt példa. Jómagam is tudok ezt-azt innen-onnan szerezni, de ha valaki kérdez, akkor x cuccot nem azért ajánlok, mert én olcsóbban tudom szerezni, hanem azért, mert az "átlag" felhasználót nézem, és olyan áron számolok amin úgyis megveszi.
-
diegho
nagyúr
ha a felhasználók 90%-a nem lenne buta akkor ők is tudnának ennyiért... de ugyebár gondolkodni és körülnézni luxus... itt ph-n is sokan hirdetnek dolgokat, na én valakinél vettem 2 procit (E8500) gyorsan korrekten lebonyolítottuk, utána érdekes módon 10k-val olcsóbb volt a Gtx260, mint másnál... ennyi az egész, normálisnak korrektnek kell lenni, nem csak kérdezgetni, hogy jajj ennyiért nem adod, meg alkudozás, beszámítgatás, hiszen többszörösét nyered egy jó beszerzési forrással az esetlegesen lealkudott 2000ft-nak. Ehhez semmi extra dolog nem kellett, csak korrektség. Mellesleg hétfőn hagytam fel a számtek üzlet csinálásával, mert meguntam másfél év elég volt belőle.
-
Chaser
legenda
válasz
glutamin #2152 üzenetére
Hajrá
#2154 diegho : Ha alpári lennék, azt mondanám ki nem xarja le, hogy Te mennyiért mit tudsz szerezni, mikor a vásárlók 90-95%-a ezt sajnos nem tudja megoldani...viszont mivel nem vagyok alpári, így grat néked, nyiss egy alapot az itt kérdezőknek, és szerezz be nekik cuccokat, azzal ki lesznek segítve
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2133 üzenetére
Tudom hogy svideo nincs, de a HDMI-t nem figyeltem.
#2134 Szivacs85 : Tudom hogy most vetted, legközelebb vásárlás előtt nézed meg mit veszel
#2136 spájne : Én se olvastam a GW-ről, nekem nem tetszik, dupla slot de a hűtéséből nem nézem ki hogy csendes.
#2137 diegho : Hol 7k a p5b deluxe?
A sima p5b is kiskerben 15-17k...attól hogy te boltban dolgozol és nagykerből olcsóbban meg tudod venni, más még nem
#2138 tzsolesz: A kméti topikban keresett ilyet egy srác, majd rákérdezek összejött-e neki...én amiket találtam 4-5k volt, és nem biztos hogy működnek.
#2146 glutamin: Gyári intel hűtőm nem volt, de hallottam hogy dolgozik, most a kis félmagasról beszélek..ha nem tuningolsz és csak netezel akkor halk, különben hangos
A 2k-s AC alpine7 jó úgy 3200mhz-ig az 5200-esnél, hogy még elviselhető a hangja, a Freezer7 pro meg nagyon fasza, passzívan lazán viszi prime alatt is a procit alulfeszelve.
-
-
brownus
veterán
pl. ezt: 4Core1333-Esata2 itt 13.800huf [link], H.F.H. kft.
-
-
ham_
tag
gyorsjelentés:
Asus 4670, ventillátor átkötve 5 voltra, 15 perc FurMark után gpu 68 fok -
Chaser
legenda
Vegyél belőle sokat
Szépeket olvastam róla..lapról volt szó
#2114 pudzola: Még1x leírom hátha..GB g31m-s2l, volt p31-es giga lapom is, a régiekkel nem volt baj, az új revek már messze nem az igaziak. A g31-es 10-11k, k_vadot is megrángathatod akár benne...de te tudod
Itt van egy kis lightos tuning ezzel a cuccal, tegnap hűtőt cseréltem és 1.35-ön 3650 megy lazán.
#2131 Szivacs85: Natívon gondolom HDMI-t értesz..van átalakító DSUB-hoz, de ha találsz is 4-5k környékén mozog, sztem cseréld le a kártyát ha mindenképp kell tv kimenet.
szerk: nem is figyeltem hogy a gigán is van HDMI
-
Szivacs85
tag
Sziasztok. A múlt héten megvettem a 4670-esem és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám összekötni a pc-t a tv-mel? A karin vga,dvi és natív csatlakozó van. A TV-n(sajna nem lcd vagy plazma) rca,scart meg s-video. Van ilyen átalakító kábel? Vagy hogy oldjam meg?
-
spájne
csendes tag
Pudzola vagyok, csak ennek a nevemnek nem tom fejből a jelszavát
Köszi Balaga21! 4670-es hűtőkkel kapcsolatban mi a tapasztalat zaj terén? GIGABYTE GV-R467D3-512I HD4670 512MB PCIE v. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIE
És egy kis off is lenne ha nem baj
GIGABYTE GA-EP31-DS3L -el tényleg az a tapasztalat h nem igen lehet vele a procit húzni? egy E5200 2.5 lenne, max 3.0-ra húzva. Illetve GIGABYTE GA-EG31M-S2 is jó lenne nekem, főleg h óccsóbbEsetleg más alaplap max 15 ezerig?
Köszi előre is mindenkinek!
-
kelzsoca
félisten
-
luy78
tag
Segítsetek lécci, hátha találkozott már valaki hasonló problémával..
Ma megjött Az ASUS 4670-em.. gyorsan berakom a gépbe 8600GT helyett., driver fel, és csíkos képernyő fogad, majd kék hátterű hibaüzenet.
Semmi baj, Vista úgyis régi volt már.. Újratelepítem, driver fel, és tiszta Vistatelepítésen is ugyanaz a jelenség. Próbálgattam más catalystokat ATI, ASUS oldaláról is, de semmi. Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?Köszi előre is!
Luy
-
polo5
tag
Helo!
Milyen videokarit érdemes mostanság venni? Nvidia párti vagyok!
Meg lenne egy másik problémám is. Nemrég cseréltem ki a gépet vagyis pontosabban az alaplapot és a ramokat!
Asus P5B-VM 3 GB ram Intel 2,8 Celeron D proci, egyenlőre integrált intel videokari.
A jelenség a következő ha a gépet "egyedül hagyom " tehát el van indítva a torrent akkor bizonyos idő után kikapcsol a gép. Pl: ma is délutános voltam 1 kor elmentem dolgozni és mikor hazaértem a gép kikapcsolt állapotban volt.
De mikor bekapcsolom akkor nem írja ki hogy csökkentet mód vagy a legutolsó helyes konfiguráció betöltése stb szöveget.
Akkor magától kikapcsol a gép?
Ez mitől lehet? Mert a proci most is csak 50 fok tehát az nem lehet az oka. Igaz valamikor felmegy 70 fokig is, pedig jó fajta hűtő van rajta Cooler Master.
Mondjuk nekem mondták hogy a grafitszürke hűtőpaszta az nem jó. Tudnátok valami jófajta pasztát mondani?
Az alaplap 45 fokos. Az értékek az asus pcprobe 2 és az Everest Ultimate Edition szerint is ugyanazok.
A Windows xp-jogtiszta.
Lehet az hogy nem tudta frissíteni az internet exporer 7-re a rendszert? Mert sp3 fent van.
Vagy lehet az is a baj hogy bios-t frissítettem?
Mert most kb 45 perce megy a gép de még nem kapcsolt ki.
Vagy a Windows szarakodik vaalmiért? Esetleg Bios beállítási probléma lehet?
Segítségeket előre is köszi
GÁbor -
brownus
veterán
válasz
pudzola #2114 üzenetére
nekem nem sikerült a cpu oc az ep31-ds3l alaplappal, sokaknak nem... nézz be a giga p31-es topikba! -> http://prohardver.hu/tema/gigabyte_p31-ds3l_alaplap_olcso_es_jo/friss.html
-
pudzola
csendes tag
válasz
tzsolesz #2115 üzenetére
természetesen ipon, ez a legóccsóbb tudtommal http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_ep31_ds3l/29772
Ja még 1 kérdés. Ha húznám a procit, meddig lehet ref hűtővel? Kb 3.0-ig bírná? persze ne legyen olyan hangja mint egy flexnekJa és ha már 4670 topic. Melyik típusnak van jobb hűtője, főleg h melyik halkabb. GIGABYTE GV-R467D3-512I HD4670 512MB PCIE , SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIE, GAINWARD 9689-BLISS HD4670 512MB DDR3 PCIE , MSI R4670-2D512/D3
-
pudzola
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Egy ilyen deszkához mit szólnátok GIGABYTE GA-P31-ES3G 14.472 Ft vagy GIGABYTE GA-EP31-DS3L 15.936 Ft ? Megér 1,5ezerrel többet a DS3L? Amúgy van még más márka ebben az árkategóriában amibe érdemes lenne befektetni? amúgy az előbb nem írtam, hogy nem egy utolsó szempont lenne az is, hogy esetleg később ha újítani akarok proci és videókari terén akkor ne kelljen alaplapot cserélni. Ezek elvinnének pl egy E7200-es procit és egy HD4830-t vagy 4850-et? Max egy kis proci tuning lenne, de az sem biztos.
Köszönöm!
-
tzsolesz
nagyúr
Na akkor rákattintassz arra a kisfülre, majd a kis videókariszerű (első) ikonra, és ott lesz ez az opció.
Bepipálod a "enabled low-level hardware overclocking"-ot és már lehet is tuningolni.
Ha azt akarod, hogy induláskor ezzel a tuning beállítással induljon, akkor pipáld be azt is lentebb...
-
sysrq
őstag
Van a Riva Tunernek magyar leírása valahol?
Felraktam a 2.20-ast, de nem vágom mikor mit is kellene brügölni rajta.
A második gép szintén g31-es lesz, ha egyszer kész lesz. -
tzsolesz
nagyúr
Jó van már na. Egyik öcsémnek Asus G31-el szereltem, a másiknak meg Giga P31-el szereltem gépet össze, és tökéletesen mennek.
Mindkettőnek 4670 megy benne, az egyiknek MSI, a másiknak Sapphire.
Amelyiknek a sapphire van, annak E4500, amelyiknek MSI meg E5200 szaladgál a gépében. Úgyhogy kb mindhármunknak egyformán mennek a gammák.
Mindenkinek 2x1Gb Kingmax.
sorozatgyártás megy itt kérem szépen.
Aggregátor: Király. Most játszottam ez előbb én is vele. Elég jól megy nekem is mióta felraktam a 8.11-es drivert. Nem vettem észre hogy szaggatna. csak kicsit furán megy. Nem tökéltes ez akkor sem. Nem szaggat, de nem tökéletes....
Talán néha lassúnak hat, hiába a sebesség.....
-
barnam_
nagyúr
"Újratöltöttem" az NFS Undercover-t, és most sokkal jobban megy a játék, megszűnt a szaggatás:
1024x768, 0xAA, vsync OFF, minden más max-on;
proci 3Ghz-en, vga alapon:Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
7526, 156562, 27, 75, 48.0701280x1024:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
6089, 159721, 19, 64, 38.123 -
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2101 üzenetére
15k-ért muti már P35-ös lapot
2 v 4 DIMM nem számít p31/g31-nél, csak 1oldalas ramból tudna 4-et kezeli, oan' meg már rég nincs, vagy 2x1GB, vagy 2x2..én utóbbit választottam..jah ebben a "fos" lapban a "fos" 2 gigás kingmaxok 2.1V-on 1050-en körül vánszorognak, úgy hogy nem kap +feszt az NBIgp-je nagyon jó...hozzá még egy 4670 és hadd szóljon ami belefér
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kelzsoca #2099 üzenetére
Én is azt cseréltem le erre. KB 70% gyorsulást várj mindenhol.
Chaser:: Ő azt kérdezte 15K-ért mit vegyen. Én meg mondtam neki hogy P35.
De így van nagyon is igazad van, tökéletesen elég az E5200 miatt a P31, és G31-es lapok is. Mondjuk a P31-ben általában 4 slot RAM, a G31 2 slot RAM és integrált Intel 3100-es VGA van. Nagyjából ez a különbség, de egyébként a magas szorzó miatt jó az E5200-hoz egy sokkal fapadosabb lap is.
Most nézem az AC tesztet jobban 1680-ban max szűrőkkel odaver a 9600GT-nek is. Nem semmi.
És játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest