Hirdetés
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Én személy szerint nagyon megörültem ennek a kártyának. Ha kijön belőle Sapphire-tól az OC verzió, asszem erre cserélem a 3650 OC-met.
-
mirrmur
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #283 üzenetére
aha. az ipon mérvadó tesztoldal.
-
cowboy_bebop
őstag
Jó kis kártya lett ez a 4670, az alapórajeles 3850 teljesítményének kb. a 80%-át hozza.
-
diegho
nagyúr
na ezt nem ide akartam
-
KMT
addikt
Ezzel még nem volt gondom, és könnyen kezelhető, főleg, ha több képet akarsz feltölteni egyszerre.
-
törölt tag
t|-|om! és The DJ közöse, a PH! Képfeltöltő, vagy Képfeltöltő.hu (nem azonos a Képfeltöltés.ho-val), esetleg Madpixelz.com (Madpixelz.com-ra sokan mondják, hogy nem igazán jó, de nálam meseszépen megy.). De csinálhatsz egy Windows Live SkyDrive-os tárhelyet is (web-es, tehát nem kell FTP-vel szöszölni, 5GB-os, ingyenes, stb., és ha van MSN acc-od, akkor már csak egy lépés...
) Én legutóbbit használom, remekül működik, egyszerű, és jó, és persze tudod, hogy mit töltöttél fel, és hova.
-
diegho
nagyúr
ha valaki mond egy gyors képfeltöltő oldalt ami működik is. képfeltöltés és imageshack rohadt lassú akkor felrakom a tesztet.
-
Tamarel
senior tag
Nekem ilyen kicsi házam van, szintén 7600GS-ről cserélek, amit 5 ezerért szándékozom eladni (másfél éves Asus minden tartozékával).
-
Chaser
legenda
Volt olyanom LED-es előlap nélküli verzió, minőségével nem volt gond, csak az xarul nézett ki állítva, meg az akkori optikám se díjazta. A copás a táp méretében volt, amit beleraknak pár mm-rel eltér a szabványtól, na ott kellett ügyeskedni, hogy belemenjen az FSP. A tied se rossz, de nekem az túl nagy.
-
kisza25
félisten
öszíntén nem nagyon ajánlom a codegen házikót
nekem volt két három szétszedés és megszakadtak a csavarmenetek írtóra bosszantó!
a hátsó kártyahelyeknél amikor kiakarod törni a takarólemezt még arra is kell nagyon ügyelni ne a gépház törjön ki igen puha aluminium vacaksoha többet codegen,az is frankón nézett ki!én ilyet vettem nem túl drága de elég jó és jól is néz ki csak a bővíthetőségre figyelj,hogy neked elég e,mert csak 1 optikai,és 2HDD,fér el,én medmodoltam így 3
[link] -
Chaser
legenda
Én meg azt vártam hogy essen egy kicsit a 3850 zafír ultimate ára, de a 4670 kilőtte
4670 ultimate..nem hangzik rosszul
76gs ddr3, talán 5-6k
Én itt a középső codegen házikóban szeretném látni a gépemet, ha tudok szerezni, egyik haveromnál láttam, kicsi és nagyon faszán néz ki
Bár a mostani se nagy
-
kisza25
félisten
már bejelentés óta várom ezt a karit
mindenütt kerestem a teszteket, úgy teljesít ahogy szeretném, akkora ami még pont befér a gépbe, alig vártam a szept 10-et és semmi
aztán most végre lehet kapni
fogjatok le
amúgy tudom, hogy tök igazad van
mennyiért vesztegetnek most egy 7600Gs-t DDr3 memcsikkel használtan tudja vanaki -
kisza25
félisten
viszket már a tenyerem,lehet nem várok holnap megyek és becserélem jó öreg 7600gs-em
már itt kiskerben is van 20000.-ért még így jobban is járok mintha netről rendelném 18.500.-ért+postacsak az a gyári hűttő aggaszt
-
hirtelen deja vu érzésem támadt a 4670 VS 3850 téma kapcsán - kicsit több, mint egy éve ugyanez ment a 2600XT és az x1950Pro kontextusában
-
kisza25
félisten
srácok akinek van már ilyen karilya igazán írhatna tesztet hangos e alapon ,játékközben,egy kis tunig...
-
jenei92
senior tag
Lehet lecserélem a hd2600promat egy hd4670re.. szerintetek érdemes?
-
KMT
addikt
nekem meg ilyenbe
-
kisza25
félisten
nekem meg ilyen házba megy[link]
-
glutamin
őstag
Nekem az Asus változat nagyon tetszik. Egyelőre az a befutó. Majd GTA 4 teszt eldönti elég lesz-e.
-
gerrog
aktív tag
akinek van már Sapphire kártyája, tud mondani gyári hűtős hőmérsékletet játék alatt?
-
diegho
nagyúr
új képek
-
kisza25
félisten
amikor még 6600-m volt még nem repkedtek így a 12Cm-es ventik amúgy elég volt neki a 8Cm 5W-on,
de kérdem én minek erre a kártyára 12Cm-es venti a passzív hűtésre,hogy 2 slotot foglaljon"A francnak 2 slotos hűtés erre a vga-ra"
minek barkácsoljak,ha lehet a boltban kapni,már lusta vagyok folyton szétszedni a házat
csak egy kis csöndre és hűsre vágyom -
fagy53
nagyúr
Rossz helyre tetted a ventit! Az enyém még az alaplapot is hűti, nemcsak a VGA-t.
A passzív VGA mivel venti nélkül is elboldogul valahogy, egy kiegészítő ventivel kis fordulaton is jobb csendesebb hűtést nyújt, mint bármelyik aktív.
Hallottál az AC S1-2 hűtőről, na azt nem kell megvennie annak aki passzívat vesz, mert már megvette. -
-
kisza25
félisten
én a his karit várom remélem 20 alatt lesz,bár sajna a jelek nem ezt mutatják
[link] -
attiLANte
tag
Nem is lenne olyan rossz az az MSI borda (bár nem kifejezetten szép), de a felfogatása érdekes - lásd itt.
Külön keretre van forrasztva/ragasztva, ami miatt egyrészt lefelé kevésbé tud szellőzni, másrészt nekem nem tűnik túl biztonságosnak. Jobb lenne csavarozva.
Az Asus megoldása sem sokkal különb a memória szellőzését tekintve, viszont azt a csoffadt légkavarót igény esetén könnyen le lehet cserélni egy csendes 80/92x25mm-esre, és már kész is. Annál is inkább, mert az olcsóbb kártyáikon szeretik fixen 12V-ról hajtani a ventiket. Biztos sokba kerül a vezérlő IC... -
mirrmur
aktív tag
nah egy sapphire nálam is figyel a gépben. azt hittem hogy hangos lesz a hűtője alapon is de nem.
Első benyomás alapján valahol a régi 8800GTS-ek szintje.
-
Chaser
legenda
Itt 20k, helyi kisker, első nekifutásra nem rossz, bár olcsóbbat vártam, viszont külhoni boltokban se 80 dezsőért dobálják
Viszont sztem még ennyit is megérne, csak én a hűtő miatt kihagyom, pár hét és minden gyártó vga-ja itt lesz, akkor már lesz némi árverseny is.
-
gerrog
aktív tag
úgy nézem, már több boltban is megjelent a kártya, de van ahol 23k
(árgép)
-
pronyó
tag
Jó lesz ez a kari, másik gépen le is cserélem a HD3650-et erre!
-
Red_Bull
aktív tag
ja kár érte,(ha ez tényleg ugyanaz a hűtő) mondjuk nem hangos ez csak hülye süvítő hangja van, meg nekem azt csinálta 2600XT-n hogy miután már rég befejeztem a játékot akkor is fel-fel pörgött, de más gyártó úgyis más ventillátorokkal fogja szerelni gondolom.
Amúgy szerintem max október végére 15ezer forint körül lesz ez a kártya akkor lesz a legjobb vétel
-
diegho
nagyúr
5 perc szőrös fánk 65 fok passzívan, holnap rámegy a noctua is, csak ma már lusta vagyok, ráadásul nem volt itthon semmi paszta, ezért kénytelen voltam egy ~5 éves ezüst titán sz@rral, memóriákra se raktam süniket, majd holnap rendesen megcsinálom. Ha valakinek bármi kérdése van, csak ki vele, lehet írok róla tesztet, eredetileg úgy volt, hogy 9600gso-t is veszek ma, de sajna nem volt időm azt is beszerezni (ahol tudtam volna szerezni ott rohadt drága volt) a gw 3850-est meg eladtam, így nincs mivel összehasonlítani.
-
diegho
nagyúr
na és melyik verzió támogatja ezt a kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest