Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szó szerint ugyanígy jártam, csak én beáldoztam egy HD3850/512-t, mert sürgetett az idő, a porszívó meg maradt az én gépemben (kb. 2 napig).
Hűtőt nem volt kedvem cserélgetni ezért lett az IceQ. Én a helyedben legelőször az 5V-os megoldást próbálnám ki és, ha nem megy az egekbe játék alatt a hőfok, akkor tovább nem is foglalkoznék az üggyel. -
Chaser
legenda
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ha 5V-on okés, akár jó is lehet, vettem fasza házat, 12-es ventit tudok az egész vga után aplikálni, az már biztos elég lesz..és a jó hír, érkezett ramirisbe
22.8k ahol szoktam vásárolni, a zafír 100ft-tal olcsóbb. Kár, hogy pár várossal odébb vagyok, de lehet átruccanok, úgyis lenne arra dolgom. Neweggen utánanéztem, negatívumként azt hozzák fel hogy hangos, mily meglepő
És nem lehet állítani sajna a venti fordulatát. Asus persze nincs, pedig pirosban fasza egy ATI kártya 
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
A 82 °C soknak tűnik, de a szőrös fánk jobban megizzasztja a kártyát mint a játékok, vagyis játékok alatt hűvösebb lenne. Az MSI 5V-ra kötött gyári hűtővel is csak 50 °C körül van játékokban

-
válasz
Picturemaker
üzenetére
AC S2 passzívan kevés lesz rá (főleg úgy ha semmi szellőzés a házban), de ha teszel rá egy ventilátort, akkor jó lesz.
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hali!
Én is beleszaladtam ebbe a kártyába és 1 nap után már fájt a fejem tőle
Nekem azt tanácsolták, hogy ventilátor tápkábel átalakítóval adjak a hűtőjének 5V-ot a 12V helyett. Párszáz forintos alkatrész, csak arra kell figyelni, hogy a molex csatiról az 5V-os ágat hozza le a 3, vagy 2 pines aljzatba. Szerintem ez a legolcsóbb megoldás.Nekem nem volt kedvem sz*rakodni és lecseréltem egy HIS IceQ-ra, azóta néma csend van a gépben

-
pézoli
csendes tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
vf900 cu (zalman)
-
Wendelke
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert úgy tűnik, hogy ez a legolcsóbb.
A hűtéssel kapcsolatban egy kérdés. Zalman VF900 vajon jó lehet erre a kártyára. A honlapjukon nem találtam a kompatibilis kártyák között, de a 4870-re jó viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Direct One (műholdas és online TV)
- Futás, futópályák
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

22.8k ahol szoktam vásárolni, a zafír 100ft-tal olcsóbb. Kár, hogy pár várossal odébb vagyok, de lehet átruccanok, úgyis lenne arra dolgom. Neweggen utánanéztem, negatívumként azt hozzák fel hogy hangos, mily meglepő
És nem lehet állítani sajna a venti fordulatát. Asus persze nincs, pedig pirosban fasza egy ATI kártya