Új hozzászólás Aktív témák
-
polo5
tag
Helo!
Milyen videokarit érdemes mostanság venni? Nvidia párti vagyok!
Meg lenne egy másik problémám is. Nemrég cseréltem ki a gépet vagyis pontosabban az alaplapot és a ramokat!
Asus P5B-VM 3 GB ram Intel 2,8 Celeron D proci, egyenlőre integrált intel videokari.
A jelenség a következő ha a gépet "egyedül hagyom " tehát el van indítva a torrent akkor bizonyos idő után kikapcsol a gép. Pl: ma is délutános voltam 1 kor elmentem dolgozni és mikor hazaértem a gép kikapcsolt állapotban volt.
De mikor bekapcsolom akkor nem írja ki hogy csökkentet mód vagy a legutolsó helyes konfiguráció betöltése stb szöveget.
Akkor magától kikapcsol a gép?
Ez mitől lehet? Mert a proci most is csak 50 fok tehát az nem lehet az oka. Igaz valamikor felmegy 70 fokig is, pedig jó fajta hűtő van rajta Cooler Master.
Mondjuk nekem mondták hogy a grafitszürke hűtőpaszta az nem jó. Tudnátok valami jófajta pasztát mondani?
Az alaplap 45 fokos. Az értékek az asus pcprobe 2 és az Everest Ultimate Edition szerint is ugyanazok.
A Windows xp-jogtiszta.
Lehet az hogy nem tudta frissíteni az internet exporer 7-re a rendszert? Mert sp3 fent van.
Vagy lehet az is a baj hogy bios-t frissítettem?
Mert most kb 45 perce megy a gép de még nem kapcsolt ki.
Vagy a Windows szarakodik vaalmiért? Esetleg Bios beállítási probléma lehet?
Segítségeket előre is köszi
GÁbor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest