- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
sirdond #10079 üzenetére
Előkerestem neked a leírást, de sajnos a képek már nincsenek benne. Talán találsz benne valami hasznosat. Szeretnék segíteni, de látatlanban nem tudom megmondani, hogy mit néztél el.
Szerintem is a pontos érintkezéssel van valami gond. Ha mindent jól csinálsz, akkor kizárt, hogy a csavarokat erőltetni kéne. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy szedd szét, olvasd el a leírást és kezd előröl. Ne "tépd" meg a csavarokat, mert tönkreteszed a kártyát. -
sirdond
őstag
válasz
sirdond #10079 üzenetére
na, valóban nem érintkezett rendesen ezért volt olyan magas a hőfok, de nem mertem jobban meghúzni a szegény csavarokat, mert így is beletört 2 darab
még szerencse,hogy minden szir-szart elrakok azzal az indokkal,hogy majd jó lesz egyszer és most valóban így lett
volt itthon 4db ugyanolyan méretű csavar, már kinézetre is masszívabbak, ezekkel szereltem fel és egyből jobb lett
idle 32 fok 5perc szőrös fánk után a furmarkban 49 fok
ugyanez gyárinál idle 41-2 fok, 5 perc fánk után 81 fok
szóval valóban sokkal jobb és persze sokkal halkabb is -
wolfman
veterán
válasz
sirdond #6016 üzenetére
Bocsánat ha offolás volt az érdeklődésem. A videókártya amúgy nem mkv filmekhez kell mert azt viszi a processzora is már (C2D6600), hanem majd Blu-Ray filmekhez. Lényeg itt a hangon és az áron, valamint használhatóságon volt (mondjuk egyik szériának van-e valami kehe, ezt nem tudtam). De köszönöm az eddigi segítséget, HDval kapcsolatban meg majd másik szekcióba írok.
Bár korábban már kérdeztem ott hogy mivel lehet lejátszani Blu-Ray filmeket menüvel, extrákkal, DTS-ES és egyéb hangokkal, de azt hiszem máig senki nem tudja(kivévePDVD7.3U).
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sirdond #6024 üzenetére
Hát azért az szomorú lenne ha 90% procihasználat lenne a 4.1-es dekódolással is, nem sok értelme lenne úgy a hardveres gyorsításnak akkor az ATI részéről, talán ennyire csak nem szélsőséges a helyzet!
Egyébként pedig elfogadom a véleményeteket, mert Ti jobban értetek ehhez. Én nem HD-zek, csak kíváncsi voltam. Viszont úgy látom, hogy ha az ember a szélsőségesebb helyzetekre is fel kíván készülni, akkor a véleményetek alapján jobban jár egy olyan kártyával, ami valóban tudja a level 5.1-et... Ez minden amit leszűrtem a beszélgetésből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest