- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cudar07
senior tag
sziasztok
volna egy kérdésem:
minden 4670-es vga gyártótól függően visszaveszi alapjáraton (2D)
az órajelet??
vagy nem mindegyik??
ÉN ASUS vagy Gigabytes verzót nézegettem!előren is kösz
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2693 üzenetére
Na, mi lett a Sapphire-al? Régebben jó ha 2 hónapos driverek voltak fennt.
Egyébként eléggé proci függő ez a dolog. Még az azonos órajelű Core 2 Duókat is megválogatja. Ennél a játéknál valószínű számít az L2 cache mérete is.
Egy E8200-al repülne a játék, nem is kicsit.Egyébként szerintem mindegy hogy 1280 vagy 1024... Eléggé hasonló eredményket kapok. De majd este kitesztelem. Lehet kivágom Logoutra is.... Persze ahhoz nagyon nagy akaraterő kellene.
stevve: Este megnézem hogy melyik a legjobb a kettő közül.
Aggregátor: Na hogy halnának meg.
-
barnam_
nagyúr
Vállalkozó kedvű fórumozók kipróbálhatják a Sapphire oldalán lévő 8.12-es drivert, itt azt írják hogy végleges.
szerk.: biztos észrevették hogy nincs még 10.-e, úgyhogy gyorsan leszedték az oldalról
-
kelzsoca
félisten
válasz
youngboy #2672 üzenetére
Hangos a Gainward?
Érdekes, nálam éppen az ellenkezője, és Catalyst alól is szépen lehet szabályozni a ventilátor sebességét!
Indításkor/leállításkor azért megy maximum fordulaton mert nincs ami leszabályozza a ventilátor sebességét
Alapon, 2D-ben 32-35 fok
Játék alatt 45-48 fokos -
siofok
őstag
válasz
bejmuller #2677 üzenetére
köszi.egyenlőre az mkv player van fennt,azzal is elindult az mkv fájl.igaz ez csak 1 kisdarab bemutató volt.de azcsak akkor gáz hogy terheli a procit,ha esetleg gyengus,és nem menne rajt jól a film nem?ha bírja akkor mindegy mit terhel nem?
jah és a vga-n melyik dvi csatlakozóba célszerű dugni az lcd monitort?mindegy? -
fer
őstag
Na megoldódni látszik a tuning probléma! Ram cserénél is ezt csinálta, egy hosszabb áramtalanítás és ezt követően már tuninggal is újra tudom indítani! Úgy látszik ha valami hardverelem csere van akkor ezt mindíg eljátsza, mondjuk a winyónál nem!
-
tzsolesz
nagyúr
Na gyerekek a GTA 4 XP SP3-al megtáltosodott.
A VGA alapórajelen van. A CPU 2.9Ghz-en jár. A 2Gb RAM pedig 870Mhz-en.
Játék közben csináltam a Fraps-al benchmarkot. Játék közben elkövettem mindent. autóval összevissza mentem, nekimentem mindennek, karambolokat csináltam. Emberekkel bunyóztam, egyszerre többel is, stb...
1280x1024, textúrák mediumon, a render meg high-on, a csúszkák középtájt.
ATI 8.11 driver + catalist
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4263, 139738, 24, 50, 31.507Semmilyen szaggatás, semmilyen bug, és az irányítás is jobb lenne. szemmel láthatóan gyorsabb mint vistán. Én sejtem is mi lehet a baj, a 2Gb RAM. Vistán nem feleslegesen van 2.5 Gb ajánlottnak írva.
Ezt a játékot XP-én fogom tolni az már szent.
-
youngboy
senior tag
Egy kicsit okosodtam, úgyhogy ezt megosztom.
A Gainward letöltött programmal tényleg lehet szabályozni a venti sebességét, de csak 50 és 100% között, ha bekapcsolom a fix sebességet.
Catalyst-ban visszajelzi a ventilátor sebességét, de a manuális szabályzás hatástalan. Bár a frissítés igen ritka.
Megkergettem egy kicsit a kártyát egy tesztprogival, de 70 fok közelében sem ment 40% fölé a venti sebessége és a hőmérséklet sem emelkedett.
Alapban a hőmérésklet 40 fok körüli. Ilyenkor a venti sebessége 27% és nem megy alá.
Nekem még ez is nagyon hangos, úgyhogy keresem a megoldást. -
jedermann
csendes tag
Hosszas hezitálás és fórum olvasgatás után valószínűleg egy HD4670-re esik a választás. Most már csak az a kérdés, hogy melyik gyártótól. Itt gondolom a zajosság és az ár lehet a döntő eltérés. Az utóbbit látom, viszont az előbbit majd hallgathatjuk naphosszat. Tehát melyiket ajánlanátok leginkább?
Pl.:
HIS HD4670 512MB DDR3 PCIE
GAINWARD 9689-BLISS HD4670 512MB DDR3 PCIE
SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIEA mihez képest hangos-hoz:
A házban szólna egy FSP ATX-350PNF, egy CM RC-534-SKN1 ház venti, meg az AMD AM2 A64 X2 3800+ saját gyári hűtője. A jelenlegi VGA egy Asus PCIe EN7300GT Silent 256. Jó lenne, ha az új kártyával sem lenne sokkal hangosabb - legalább alapon.Az is érdekelne, hogy a 4670 ezzel a gyenge proceszorral mennyivel tudna többet a 7300GT-nél pl. Fifa09, Race Driver Grid, NFS ProStreet, Undercover, CMR Dirt esetén?
(Következő lépés nyilván egy Athlon 64 X2 5600+ körüli proc. lehetne, de addig is lenne vmi különbség?!)HIS-ről azt írjátok egész jó, fordulatszám szoftveresen nem szabályozható. Azért van vmi automatikus fordulatszám szabályozása, vagy terheletlenül ugyanolyan hangos, mint játék közben, és az mennyivel lenne hangosabb a többi ventinél?
Gainward és Sapphire állítólag szabályozható, viszont terhelve állítólag süvít stb. Ez kb. mit jelent pl. HIS-hez képest, és üresjáratban ezek halkabbak?
Előre is köszönöm a véleményeket (és a türelmet a hosszú eszmefuttatásért, de hát azt a kb. 20-23 ezret sem könnyedén dobjuk ki az ablakon).
-
petij
tag
Van akinek a sapphire karija nyugalmi állapotban visszaveszi a memóriát is? Nekem csak a procit veszi le 300 mHz-re a mem az marad 1000.
-
tutinet
csendes tag
Visszavittem a Gigabyte 4670-es Radeonomat a boltba és 5 perc alatt kicserélték, mondtam nekik ,hogy nem lehet megmaradni mellette, és ezzel ők se vitáztak, Rendesek voltak. /Aqua Comp. Dohány utca/ Levásárolhattam az árát ASUS Radeont akartam venni a HDMI kimenet miatt de az nem volt csak rendelésre és pár nap alatt jött volna meg. Így volt még MSI (4650-es)és Sapphire 4670-es
A Sapphire-t választottam 4670-esben. Ezen 2 db DVI és analóg videokimenet van de átalakítót adnak hozzá és így a HDMI is megvan. Kíváncsi leszek kijön e majd ezen a hang is a DTS, AC3 jelfolyam......
Szóval értelmesek, normálisak voltak a boltban ezúton is köszönöm nekik.
Most ujratelepítettem a Catalist 8.1-et de a CCCenter nem akar elindulni. Gondolom egy XP reinstall kell neki.
A Sapphirral nálatok mik a tapasztalatok ? Elsőre igényes, szép a kártya és korrekt a hűtése , igaz hallható de nem egy hajszárító mint a Gigabyte.
Bekapcsoláskor hangos a ventije de pár másodperc mulva lehalkul. No majd az xp install után megnézem van e hatása a CCC-ben a venti forgási sebesség szabályozásnak.És még mindig küszküdök a MPC HC-vel és az FFDSHOW kodekkel, mindig nagy a CPU használat 40-50 % akármit állítok.
Hol bénázom el tudjátok ?
-
bejmuller
aktív tag
Media Player Classic Home Cinema-t ajanljak sok helyen.
Ez tudja kezelni a hardveres gyorsitast, igy nem terheli annyira processzort.
Ez a tomoritett HD filmekre vonatkozik (mkv es tarsai)
En eppen most probalgattam, van benne olyan beallitas a kimeneti szuroknel hogy EVR (vista es meg valami) es igy megy a hardveres gyorsitas(DXVA)
Proci terheles 5% alattDe ezt meg biztosan kiegesziti valaki
-
siofok
őstag
sziasztok
én azt szeretném kérdezni hogy az adataimnál levő configgal rendelkezem.most beujjítottam 1 22"-os LG m228 wa monitor és tv-egyben.ugye ez már tudja a hd filmek megjelenítését.az lenne a szükségem,hogy mi kell még nekem hogy HD filmet nézhessek a gépen?van vmi speckó beállítás vagy valami? -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de nincs kedvem végigolvasni az egész fórumot. Bocsi.
Szóval most vettem egy Gainward 4670-t. Hát már elsőre is hallani a rémisztő hangját a hűtőventilátornak. Először Catalyst-t néztem, de nem mutatja a fordulatszámot és nem is lehet szabályozni. Ezután egy kicsit a burkolat mögé néztem és világossá vált a dolog egy kicsit. Csak a két tápvezeték van. Viszont nekem úgy tűnik, mintha valamelyest szabályozva lenne a fordulat, mert indításkor sokkal jobban pörög (hangosabb), mint később. De így is nagyon hangos. Viszont a hőmérséklet nincs 40 fok felett.
Tud valaki segíteni, vagy csak a hűtő cseréje jelenthet megoldást.
Megpróbáltam ideiglenes megoldásként egy ZALMAN procihűtőhöz kapott szabályzót beiktatni, de a csatlakozók nem passzolnak.
Köszi előre is.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Holnap érkezik (remélem) a Sapphire 4670 kártyám.
Azt szeretném megtudni, hogy ha tuningolok rajta, akkor is vissza fogja venni az órajeleket 2D-ben?
És hogy kb. mi az a tuning, amit még stabilan elvisz ez a kártya?
Remélem tudtok segíteni, mert itt már vannak páran, akinek ilyen kari teker a gépében. -
diegho
nagyúr
miért tenné tönkre a vga-t? semmi köze hozzá, szimplán instabil lenne tőle. Amúgy 101-re kell rakni és mindenféle pci-e gyorsító marhaságot ki kell kapcsolni, hátha úgy jó 100 azért nem jó, mert sok lap bugos és 100-on nem megy rendesen. Amúgy pont a te lapoddal szokott szívás lenni AMD kártyák tuningolásakor. Régebben is volt már több ember akinek egyszerűen nem ment a tuning, ha nem nvidia volt benne. Bios frissítés talán megoldja a problémát.
-
-
No Mad
csendes tag
Üdv! Az egyik ismerősöm lecsérélte a gigabyte 8600gt-jét egy sapphire 4650-re.
Állítólag csak ddr2-es.Szerintetek jó ötlet volt? -
kelzsoca
félisten
Mint írtam nem is baj
fer:
és tuning után újraindítom, nem bír elindulni
Milyen tuning, mekkora mértékű, alapon rendesen működik?
Ja és a pci-e fix 100-on van!
Mi lenne ha a pci-e auto-ra tennéd?
Meg a bootképernyőn meg sem jelenik a 4670 ellentétben a Galaxy-val! Ez mind mitől lehet!
Az ATI kártyák tudtommal nem jelennek meg a Biosnál, mármint nem úgy mint az Nvidia hogy kiírja milyen kártya, bios stb..
-
fer
őstag
Amióta ez a kártyám van, és tuning után újraindítom, nem bír elindulni, van amikor visszaáll alapra, vagy nekem kell áramtalanítanom! Ez miért lehet, a 7300gt-vel ment minden jól! Meg a bootképernyőn meg sem jelenik a 4670 ellentétben a Galaxy-val! Ez mind mitől lehet!
Ja és a pci-e fix 100-on van! -
kelzsoca
félisten
Ha nem akarsz hűtést cserélni vagy simán bírod a hajszárító hangot akkor a Gigabyte neked való, ha valamivel halkabb megoldást keresel akkor az Asus lehet a megfelelő választás, ha ezeknél is jobbat és marad a gyári hűtő akkor vagy Sapphire vagy Gainward ezen kártyák előnye nemcsak a halk hűtés de a szabályozható ventilátor sebesség is!
A HIS kártyát valahol ide sorolnám, halknak mondható, de nem állítható a ventilátor sebessége manuálisan -
válasz
Konfigos #2654 üzenetére
Nem értem, miért kell egy ilyen kártyát moddolni? Hűtése jó, sebessége jó és eléggé kevés tuningot enged, ahogy hallom, tehát totál felesleges. Gondolom ez már megszokás, hogy a nép nem bír magával. Na mindegy.
Ha garisan vetted, vidd vissza, hátha. Ha nem, akkor nem tudom. Ha fel se ismeri, akkor elég gáz...
-
Konfigos
őstag
Másik kérdés ez kicsit kellemetlenebb számomra.Bios moddolni akartam a kártyát és probáltam ugy csinálni mint a régi 3850-esemnél de valamit csunyán elba***tam.
Letöltöttem az rbe,gpu-z,winflashet.Legutobbi azért kellet mert az rbe ugyebár nem tudja ráirni még a beállitott biost. Amit elrontottam az az volt hogy beálitottam az rbe-ben az upper gpu clock 850 legyen és a memory 1080 aztán mentettem a bios-t de mint kiderült bin kiterjesztés nélkül mentette én meg ezt nem figyeltem
Ráküldtem a winflast hogy rávágja az uj biost majd restart.Most ott tartok hogy restart után nem ismeri be a videokártyát a gép és a winflash se indul el csak ott van a folyamatok közt.Rbe se indul el befagy a gép tőle.Eredeti bios megvan azt szeretném visszatenni aztán megcsinálni a rendes bios-t. Mit lehet tenni most? -
Konfigos
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni, visszaolvastam és láttam hogy már volt hasonló problémája valakinek.Szert tettem egy His iceq 4670 karira a mai napon de valamiért az everest nem írja ki a hőfokokat.Legújabb nem trial everest van fent.CCC-ben tökéletes írja hogy idle 30 fok de az everestben a gpu résznél is üres az egész.Ez a catalyst van fent jelenleg: 8.11.
Ötlet vagy javaslat?Nálam folyton fut az everest szeretem szemmel tartani a dolgokat -
Chaser
legenda
-
diegho
nagyúr
az asus és a giga hűtése mennyire elviselhetetlen? Nagyon traktorok? Mondjuk egy FSP PNR táphoz képest sokkal hangosabb, vagy kb egy szinten vannak? A sapphire-t nincs pofám megkérdezni, mert az első voltam aki megvette, de még a gyári hűtővel nem volt bekapcsolva
a fő kérdés az, hogy minden piszkálás nélkül melyiknek van elviselhető hangja?
-
Spirit
őstag
Sziasztok, nagy nehezen eldöntöttem,hogy nekem karácsonyra tényleg egy videókártya kell, és max 20e ft a keret. A 4670-es kellene, a szokott helyemen ebből 1 kártya férne ki, max kicsit túllógva 2.
Melyik legyen és miért?
[link] - efelé húzna a szívem.[link] - ez még talán kiférne, de nem hiszem,hogy érdemes érte többet adni egy ezressel.
-
fer
őstag
Megnéztem a ramokat, hát mjdnem, hogy hidegek, de mondjuk most van is elég nagy huzat a házamban! Szerintem akkor visszaveheti a ram órjelet is, csak valamiért nem jelzi ki! A galaxy-n tűz forrók voltak a ramok, pedíg az csak 1400-en ment, akkor nem kéne ezeknek is "tüzelniük", pláne 2ghz-en!??
-
fer
őstag
válasz
CHIPman #2639 üzenetére
Ég és föld a kettő, épp a WoW-ot nyomtam, voltak pályák amin 11-15 fps volt közepes beállítással 1024-ben, ezen full beállíttássall 1024-ben 50-60fps, igaz a procim alapon megy, szerintem nem hajtja ki rendesen, mert 3Ghz-en, már mindjárt volt 70-75fps!
Nekem alcu vf700 van, de nem fogom rátenni! Milyen slotról beszélsz?, ha ráteszed ugyanúgy elfoglal egy slotot!
-
CHIPman
nagyúr
@fer: Én is 7300GT-t(Galaxy) cserélnék Gainwardra, mert az a legmegfelelőbb nekem. Hőmérsékleteket mondanál pls?-megelőztél
Mekkora változást vettél észre a két kártya között?
Nekem is van egy VF700-as, de csak Alu... Sztem a +5 fokért nem érdemes rátenni csak ha kell az a slot... -
fer
őstag
Most cseréltem le a Galaxy 7300Gt-t egy Gainward 4670-re, a kártyával nagyon meg vagyok elégedve, de vannak némi eltérések az itt leírtakkal, nekem 2D-be 165/1000, a ramot nem veszi vissza, valamint a Catalistban meg sem jelenik a ventilátor szabályozás lehetősége, bár nem mintha szükség lenne rá, így is elég halk, bekapcsoláskor felpörög 1-2 mp-re, majd vissza is áll! Nekem a hozzá adott driverrel nem ment, bootoláskor fekete háttérnél függőleges zöld csíkok jelentek meg, mintha már valaki járt volna így, le kellett töltenem a 8.11-et, azzal jó volt! De a Catalistot nem frissítettem, csak a drivert, nem lehet, hogy ezért nem jelenik meg a ventiszabályozás lehetősége? Meg még 2 érdekes dolog:
Az a 256bit szerintem elírás lehet, az utóbbi meg csak is véletlenül kerülhetett rá!A ventiszabályozással kapcsolatban: felraktam az expert tool-t és abban már engedi, csak azt nem értem még, hogy a memókat miért nem veszi vissza 2D-ben!
Ha esetleg van valakinek ötlete! -
CHIPman
nagyúr
Akkor leírnám a gépem(+kiegészítők) mostani paramétereit, és hogy mit tennék hozzá...
abit IP35-E
E2160(M0, mi más)+gyári hűtő
7300GT
2x1GB Kingmax DDR2-800(Dualban, sima, nem mars)
monitor: jelenleg egy SAMTRON E55 CRT, mert a másik javításon van... Az pedig egy FuSi XE19-2G 1280x1024-es felbontással, 75Hz-en.
És akkor tervezek ilyeneket bele:
HD4670(nem tudom még milyen, de olvastam a topicban hogy melyiknek mi a tudása)
+1x1GB RAM(milyen márkájút a Kingmaxok mellé? vagy mindegy?)
+egy erősebb hűtő a procira. Én HyperTX2-re gondoltam, de BandiT-nál nem találtam... Van vmi más ötletetek 5k alatt?
Ja, és ami kimaradt: Vista Enterprise SP1-et használok.
Olvastam hogy az egyik gyártónak(azt hiszem HIS) csak 1GB-os HD4670-je van. Ennek mik az órajelei és mennyivel kisebbek az 512MB-osnál? -
sqaddy
tag
Most néztem UC alatt max. 57 fokig megy fel 800/1800-on, alapon Win alatt 35 fokos...
-
goro1000
aktív tag
Undercover a 8.12 RC3 -al ennyit javult 1680x1050 minden fullon és márnem lagol
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2290, 73892, 25, 40, 30.991 -
-
Kzo
tag
GB HD 4670 -é nél a ventilátor igen csak hangos.Van valami megoldás a halkítására?Mert nem akarok + pár ezerért hűtést venni rá.Ilyen 'kifogással' vissza lehet vinni a boltba?Mert nagyon jó kártya csak a hűtése az ami nagyon nagyon zavar.
-
sqaddy
tag
Üdv!
Egy kis barkácsolással sikerült a VF700-at ráapplikálni a kártyámra, szépen csendben végzi a dolgát...
A hőmérséklet pedig legalább 5 fokot csökkent... -
válasz
tutinet #2612 üzenetére
Nos a Catalistban nem tudom ezeket állitgatni , de melyik szoftverrel lehet bekapcsoni a hardveres gyorsítást mert szerintem alapból nincs benne. Amugy is 40-50 %-osra terheli a core2duo-mat ami 2Ghz-en ketyeg.
Benne van az, nem a kártya hibája, ha nem megy. Egyrészt a dekódolónak kell tudnia (MPC-HC), másrészt vanna olyan release-ek, ahol nem figyeltek erre, azokkal meg nem nagyon lehet mit kezdeni. Lehet matyizni bennük, de legtöbb esetben fabatkát sem ér. Ezért
kell mindenből sample-t nézni! -
tutinet
csendes tag
Ja a hűtése nem a legjobb.
Másik: nézek MKV-s HD-s blueray-ről lekonvertált videókat is 37 collos PANA plazmán.
Persze HDMI-n jófajta HAMA kábellel. Milyen videomódot érdemes használni ?1080i vagy 1080p ? A TV mindkettőt tudja de a hardveres felbontása csak 1080i vagy 720 p.
De tudja a 24p-s lejátszást is.Meg a DXVA chekkerel megnéztem a H.264-et és VC1-et támogatja hardveresen is.
Nos a Catalistban nem tudom ezeket állitgatni , de melyik szoftverrel lehet bekapcsoni a hardveres gyorsítást mert szerintem alapból nincs benne. Amugy is 40-50 %-osra terheli a core2duo-mat ami 2Ghz-en ketyeg.
-
kelzsoca
félisten
Persze tudja automatikusan is, és tudod manuálisan is szabályozni, de ha ez nem lenne elég a Gainward saját szoftverét is használhatod a szabályzásra!
A táp valóban hangtalan, viszont egy xar gyári hűtő van a procin
Amúgy tényleg nem zavaró a hűtő hangja, a melegedésről pedig annyit hogy játék alatt sem megy nagyon fel a kártya 45 fok fölé!TV-vel még mindig nem tudtam kipróbálni sajnos
-
Chaser
legenda
válasz
tutinet #2608 üzenetére
Azt is 5V-ra kell kötni hogy fasza legyen..tegnap pár órára volt szerencsém birtokolni 1et
Sokkal faszábbb a hűtése..méginkább nem fogod érteni mit akart a GB a 4670-ével elérni..a legszarabb hűtés címet talán?
szerk: Nálam már egy ilyen duruzsol...ill. duruzsolna, ha lenne rajta venti, de nincs..így csak hangtalanul teszi a dolgát
Hangról jut eszembe, a GB-nél terhelés alatt hallható volt valami cicipelés. -
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #2576 üzenetére
2 slotos, alapból kiesett
Nehogy már egy ilyen kártyának 2 slot kelljen a hűtéséhez...
#2578 Geza26: Ilyen irányú tapasztalatom nincs.
#2582 tutinet: Kösd 5V-ra, ha neked úgyis hangos akkor vidd vissza, 3 napon belül cserélik..ha jó fejek utána is
#2599 CHIPman: A ram 1általán nem minden, a 4670 révén megtanulhattuk, hogy a ram sávszélessége se feltétlen mérvadó. A 3850 256 megás xarrá veri a 73gt-t..gpu órajel, ram órajel, régen pixel/vertex shaderek száma, ma stream prosszerok, raszterizálók, textúrázók..ezek határozzák meg a vga sebességét, azt még tudni kell, ami atinál 256mb, az nv-nél kb 384-nek felel meg...az atinak sokkal jobb a ramkezelése. Csak akkor vegyél 4670-et ha meghúzod a procit, vagy cseréld E5200-re.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #2599 üzenetére
Ha a GTA4-el akarsz játszani, kösd fel a gatyád
Erős proci kell hozzá, úgy tűnik egy 3 - 3.2 Ghz-es C2D kevés neki, vga-ból pedig HD4600-nál erősebb kell hogy 1280-ban, medium, high beállítások mellett játszható legyen.
Rendszer memóriából is kell 3-4 GB, meg videomemóriából is legalább 512...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC .:BONTATLAN:. .:2év garancia:.
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest