- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
minden egy konektorról megy gép, TV, házimozi. a gép mindig megy tehát nem tudom kikapcsolni a hoszabítót
,ha minden ki van kapcsolva 15W a készenléti fogyasztás
amugy kikapcsolható a hosszabító és mester és szolga funkció is van rajta+túlfeszülcség elleni védelem és villámcsapás elleni(lehet paranoiás vagyok)a hűtőhöz és mosógéphez meg nem sok értelme lenne kikapcsolhatós hosszabbítónak
-
tzsolesz
nagyúr
Na akkor rákattintassz arra a kisfülre, majd a kis videókariszerű (első) ikonra, és ott lesz ez az opció.
Bepipálod a "enabled low-level hardware overclocking"-ot és már lehet is tuningolni.
Ha azt akarod, hogy induláskor ezzel a tuning beállítással induljon, akkor pipáld be azt is lentebb...
-
-
-
-
Moric
aktív tag
Azért nem egészen. Most kb. 200 ft 1 dollár. A múlt héten volt majdnem 220 is, előtte való héten 195 volt a jellemző. A 3 héttel előttit nem írom, mert ott nagy kilengések voltak 185-195 között.
Hol van itt a 20-23% forint gyengülés?
Természetesen, ha az elmúlt egy hőnap leggyengébb és legerősebb árfolyamat nézzük, akkor megvan a 20%.Az összes oldalon azt írják, hogy napi árfolyammal dolgoznak, szóval a múlt héthez képest esnie kellett volna 10% körül, ha igaz lenne amit állítanak.
-
fsb1000
nagyúr
Kösz!
Ezen az ASUS-on még nem tudtam rájönni hogy megy a ventiszabályozás, de csak kéne lennie...90%-ban net+szövegpötyögés 10% játék . Ez alatt elviselném a zajt, de hogy 2D-ben is tolja a levegőt... most 36 fokos a kari. A ramojai fagyosak...
Az viszont tetszik, hogy drasztikusan csökkenti a GPU/MEM frekvenciát 2D-ben.
Remélem a feszt is, de azt tegnap nem tudtam megnézniLehet egyáltalán állítani a GPU feszültségét 4670-en?
Tuning próbához jó lenne... -
barnam_
nagyúr
5V-ra kötve fur benchmark (szőrös fánk) alatt: [link]
szoba hőm: 23 °C, 2db 12cm venti 5V-on, egy hátul, egy a ház tetején, proci hűtő 1000 rpm körül, a táp nem passzív.
nem azt mondom hogy nem jobb az S1, egy komolyabb tuningnál biztos hogy jól jön, csak nagyobb különbségre számítottam. -
Pala
veterán
Thx!
Lehet, hogy megvárom...
nagyon körltekintőnek kell lenni, mert sokféle középkategóriás kártya van sokféle teljesítménnyel és ráadásul a válság miatt az árak is ugrálnak.
Nekem csak a jó hűtés, a fél giga videoram és a 3850-es teljesítménye (minimum!) a cél. És persze számít az, hogy mindezt ne 50 ezerért kapjam meg a Hülye azért nem vagyok bótban. -
Mercutio_
félisten
Nem ismersz és gőzöd nincs mivel foglalkozom, mennyi és milyen szegmensére van rálátásom a belföldi kereskedelemnek, de azért osztod az észt és nyomod a gunyoros dumát.
Gondolom g@bo aki nagykerben dolgozott is csupa hülyeséget írkál a Ph-ra szerinted
Részemről lezártam a témát
-
Symbio
senior tag
Miért, menyivel hihetőbb, hogy az amd-nél ülnek az íróasztalánál és tudják menyit el tudnának adni, de csak durcásan bámulnak ki az ablakon és azért sem gyártanak többet. Kell a fenének az a profit.
(egyébként csak kérdeztem ! mert esetleg amikor 280 volt 1ajró, akkor nem kapkodtak, hogy készleteket halmozzanak, pedig a kereslet megugrott) -
-
Moric
aktív tag
#1298 Chaser
Nekem kellene a UVD2, szóval 4000-es szériában gondolkodom.sysrq
Pont az a felső határ amit rá tudok szánni, amit Te is írtál, 20e Ft. Sajnos ennyiért nem lehet mostanában 4670-est kapni. 25e-ért Asus van raktáron, az összes többi csak rendelésre lesz, valamikor. Senki nem tudta megmondani milyen áron.
4650 van 17e-ért több is.Azt hiszem várok, egy jóárú használtra....
-
Chaser
legenda
Az enyém se eszik 100-nál többet, elhiheted
#1248 glutamin: A textúrázókat megduplázták, a ROP egységeket meg felezték, gpu és ram órajel magas, ez némileg ellensúlyozza a 128 bites ramvezérlőt...sztem ennyi a titok.
#1250 smilecat: Nem bazárosokra és használt lelőhelyekre vagyok kíváncsi
A 3850 havi 5-8k-val dobta meg a villanyszámládat a 4670 ellenében?
Az igen érdekes lenne. Az egész havi villanyszámlánk szokott lenni 5-6000ft...ebben benne vav egy baszott nagy hűtő, igaz A+, egy kis 51-es tv, egy LCD tv, aminek 140W TDP-t írtak, mikro, mosógép, világítás, meg a gépem 19-es LCD-vel, eddig csak igp volt a gépben, majd most meglátjuk...
"a 4670-es kártyához alapon 40-55w-ot írnak játék közben meg max 147w-ot..." Ezt honnan vetted? Idle értéket nem ír a gyártó, amennyiben tényleg visszaveszi a gpu és ram órajelét/feszültségét 20-30W-ot ehet, max TDP 70W, ergo játék közben is 70W a max.
-
Chaser
legenda
Én kb ránézésre
Ez ugye felbontás függő is, talán már 1680-ban nem lenne cpu limit x2-nél 3G-n, 1280-ban meg már necces, de 2.5G biztos kevés. Még egy E2xxx széria is kevéske lenne 1280-ban, pedig azonos órajelen jóval erősebb. Sajnos elavult architektúra már a K8.
#1133 TripleM: Fentebb láthatod.
szerk: #1135 rumkola:Lehet nem jó szó a "kihajtja" ide, de végülis helytálló. Kérdés adott felbontáson mennyire befolyásolja a cpu teljesítménye a 3D megjelenítést, feltételezve, hogy a vga-n nem múlik semmi.
-
fagy53
nagyúr
Nem számolják ki!
A proci soha nem hajtotta meg/ki a VGA-t és fordítva sem történik meg ez soha. A program hajtja meg mindkettőt, ezért a helyes kérdés az lenne, de így soha nem teszi fel senki, hogy a procim ezen az órajelen elég lesz-e ehhez a játékhoz?
Azt, hogy elég lesz, egyszerűen az illető játékkal kell letesztelni úgy, hogy a legalacsonyabb felbontást állítjuk be és a lehető legjobban lebutított graf beállításokat alkalmazzuk. Teszünk egy próbakört a rémesen kinéző játékban és Fraps-szel monitorozva ha azt állapítjuk meg, hogy soha nem ment a min FPS 25-30 alá, akkor az a proci nem lesz akadálya az akadásmentes játéknak. A multizoknak ez az FPS érték legalább 100 legyen!
A VGA a továbbiakban szól a dologba, amikor növeljük a felbontást és a grafikai beállításokat. Értelemszerűen minél erősebb a VGA, annál nagyobb felbontásban játszhatunk és a növelhetjük a grafikai beállításokat. -
törölt tag
Visszakellene vennie, lehet, hogy a kari biosában nincs levéve a memória órajele. Teszteld le, mennyi az a minimum amin még stabilan megy. ATT-vel lehet készíteni auto 2D/3D profilokat, és ez majd belövi a memóriát alacsonyabbra. Amúgy a HD karik egyike se veszi vissza alapból a memória órajelét.
-
Chaser
legenda
Itt pl annyi, nem kamu bolt, ismerem őket. Nagyrészt a ramiristől szerzik a cuccokat, tehát ha az van a termék mellé írva hogy raktáron, nem biztos hogy fizikailag náluk is benn van a boltban, de azonnal tudják hozni a ramiból, mert ott van. Innen veszem vagy ezt, vagy a 4670-es zafírt, ami sajna csak a rendelhető tételek közt van, ergo a nagykerben sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest