- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen digitális videókamerát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
ez télleg jó ez a 440Ghz ja azt szeretném kérdezni tőletek hátha tuttok segíteni hogy ati tray tools mé 14/14mhz-re irja ki a karim és ha tuningolni akarok vele vagy rámegyek hogy def-be nyomja a karit elmegy a kép oszt kékhalál ezt nemértem amugy fasza mer 3 progival toom elérni a fasza teljesítményt att-vel nyomom hogy a d3d és az open gl performance-re legyen állítva ati toollal a ramot húzom riva tunerrel a gpu-t mer ati tool nem engedi 850 fölé szal tök jó ja ráadásul a procit is windowsbol húzom ntune-vel szal ha az ember először csinálja és tuningolni akar akkor néha el se jut odáig hogy elindítsa a markokat
-
athomi
veterán
Félreértettelek, azt hittem a 7900-as húzhatóságáról kérdezel.
A 7900-as max.-on gond nélkül viszi a játékot.Másnak sem ment jól HD2600-al.
Nem a DDR2 miatt megy ilyen rosszul. Bármit állítok (akár max., akár min.), akkor is 10-15 FPS-em van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Ez jól hangzik.
Tehát azt is lehet, hogy 2D-ben pl. 500/500-on menjen, 3D-ben meg 850/1000-n?
Mert akkor meg van mit fogok használni.Csak azt nem szeretem, hogy 4 fajta program van a gépemen:
Powerstrip: hogy Vista-n 85Hz-en menjenek a játékok
Rivatuner: monitorozás
ATT: CCC-t helyettesíti
AGCT: 860MHz feletti tuninghoz.Jó lenne már ha egy program tudná mindezeket.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én fényképeztem, ha arra gondolsz. Vmodot meg mindig kivezetem, mert ugye menet közben kell beállítani, és párszor leírtam már a véleményemet a ceruzázásról, főleg hogy itt 650-ről kb. 550 ohmra kéne leceruzázni, ami elég meredek ötlet.
Itt van egy újabb kép, már bent a gépben, így könyebb elképzeni: [link]
És itt a teljessen összerakott gépről:
[link]Igen, "más" elképzeléseim vannak a számítógép mibenlétéről...
-
barnam_
nagyúr
Csináltam még egy mérést, most tuningolt órajelen:
880/1000 Mhz, a venti 29%-on, a szobahőmérséklet 27°C (megjegyzem: megsülök)
3DM06-ban 57°C-ig ment fel, amiből ha levonjuk a szobahőmérséklet különbségét (4°C), akkor 5°C-al jobb az 1900-2000-es fordulaton mértnél (58°C, szh: 23°C), és 11°C-al jobb a fix 5V-on mértnél (64°C-os volt tegnap Crysis-ban). A gyári hűtőnél kb. 20°C-al jobb -
barnam_
nagyúr
Találtam 2 hotfix-et:
Crysis hotfix - 7.11
8.1 HotfixAz utóbbi is tartalmaz Crysis javítást, de DX10-eset, én pedig DX9-ben játszom.
Eddig nálam se volt gond a Crysis-el. -
barnam_
nagyúr
Legújabb ATT: 1.3.6.1067
Magyaritás
Leírás: Ati Tray Tools A-tól Z-igHa mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, működni fog.
-
DeadMeat
nagyúr
Komolyan mondom nincs semmifele szinhiba,mint amit emlegettek.Egyedul a friss telepites utan csoppet homalyosak a betuk,de a monitor kalibralasa utan semmi hiba nincs.Vagy en vagyok vak,de akkor nemcsak en,direkt megkertem acconyt sasolja meg...
Es igen vistat hasznalok. -
tewe15
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt az üzieimhez, sokat tanultam belőlük!!! Meddig érdemes, lehet húzni a kártyát? Főleg, ha nem Qimonda memchip van rajta, és passzív hűtéssel? Mag, memória freki? Ha valaki már húzta, írjon már légyszi adatokat, és azt hogy milyen progival húzta.
Köszi!
-
Drimi
tag
Tudok tuningolni, de eddig ami ment fagyás, újraindulás, és képernyő kikapcsolás
mentesen, az 880/850. De itt már néha-néha bevillan 3DMark06-ban 1-2 fekete
kocka, és hát nem sok pontot tudtam ezzel a beállítással elérni(munkahelyen
vagyok, de úgy emléxem 4500 volt alapból és úgy hogy proci is feljebb lett tekerve,
plussz a kari 4800 lett a vége)! Szóval még megpróbálkozom majd procit 333-al
meghajtani, az talán még hoz pár pontot, aztán nekem végülis már ez is frankó,
de azért epekedve várok egy jó kis bios frissítést! -
barnam_
nagyúr
Ez XP SP2-vel készült teszt.
AA=off, shader= high, többi medium: 33.14 FPS
Milyen órajelen ment a vga? Nekem 880/1000 MHz-en volt ennyi, ugyanezzel a beállítással.
Szerintem így még szép, és simán játszható.#6153: Igen, ez elég zavaró hogy nem lehet visszarakni defaultra.
Viszont ha elküldöd aludni a gépet (S3 - supsend to ram), és utána bekapcsolod, alapórajelen fog menni. -
barnam_
nagyúr
Hali,
A Rabit oldalán a 2.2.1 a legújabb, és az nem ismeri a kártyát. A bios-t megtudod nyitni, de semmit sem tudsz állítani benne. -
levill
tag
nekem 856/ 940-en nem stabil
3Dmark05/06 ban 1-2 perc után fekete kép.
elöbb majdnem behaltam
kenyér piritóba lejjeb nyomtam a kenyeret egy késsel mert nem jól raktam bele a vas hozzáért a melegitőszálhoz és lebaszta az egészházban az áramot
még jó hogy a müanyag végü kést vettem fel
de adig szenvedtem még megtaláltam a kisbiztiket miután átestem a széken
szerk: ja és ezek után sikerült kihoznom a 2805Mhz-t kihozni a procimbol
-
tildy
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
[OFF]Anno (és többet nem) kiadtam 45K-t egy 9800Pro 256/256 -os karira, és 6600/7300GT-m csak azért lett, mert elfüstölt... Nameg remek 3dmark cheates, árnyékeltüntetős nvidia driverektől mindig kiakadtam...
Küönben meg mit akarok? HL2 gaméban minden maxon 1280*720-ban, és simán szalad kis 2600pro-mmal...[/OFF]
Project Torque ben nálatok van élsimítás? (sosem szerettem autós gamékat, de ez tetszik)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Fogyasztásban alapon kb. ugyanott vannak, csak AMD-t szeretnek 30-40W-os nVidia chipset mellett tesztelni (590SLI RoX
), aztán apróbetűvel, alul csillagozva megjegyezni, hogy min. -20W, persze erre senki sem figyel.
X ezer Ft-ért kb. Y teljseítményt kapsz mindkét oldalon 35-40k-ig, főleg alsó/középkategóris VGA mellett édesmindegy hogy X2 3600+ vagy QX6850 van-e.
Tuningban két dolog lehet fontos:
1. Maga a tuningolás folyamata, bütykölés, állítgatás. (ezt még megértem, én ezért csinálom)
2. 3DMark, SuperPI, WinRAR, stb. futtatása, majd eredmény linkelése FAN-topikokba közös recskázás céljából. (na erre világ életemben magasról sz@rtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest