- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Minap vettem tartalék kártyának (meg mert olcsón hozzáfértem) egy Sapphire HD2600XT 256MB-os, GDDR3-RAM-al szerelt VGA-t. Mármost ugye kirpóbálni azért csak ki kell, mit bír, hogyan mennek a gamek stb... S már jöttek is a problémák.
1.A 3dMark06 ikonjára rákattintva kifagy a gép, kékhalál ati2vdg (azt hiszem, nem tudom pontosan). Másik alaplapban kifagy, és nincs kékhalál. Mindkét esetben ATI Cat 7.9 volt fenn.
Továbbá az első gépben ahol kékhalálozott is abban egyszer egy csíkozódást is benyomott (tipikus memihba effekt). Mindkét gépen a rendszer friss (max 1 hónapos).
Miért nem indul a 3dmark?
2.Driverben auto tuning és a manuál sem megy. Sem a Rivatuner sem az atitool betáival nem sikerült órajelet állítanom manuláisan... (mindig visszaáll alapfrekikre, vagy kapásból kifagy).
Mivel lehet húzni illetve tesztelni a kártyát?
3. 30 perc Airborn, 30 perc Bioshock semmi hiba, semmi különös észrevétel... A kártya jónak tűnik, 10 perc scan for artifact is lement 0.27b2 atitollal.
Miért csíkozódott be a kép ?
Ha valakinak van valami véleménye/tapsztalata/ötlete a fenti anomáliákkal kapcsolatos, kérem jelezze illetve írja meg ide a forumba.
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest