Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2600XT GDDR3 kártyát szeretnék beszerezni. Nagyon fontos volna, hogy halk legyen, gyakorlatilag ne is hallatszódjon. Egy passzív hűtéses darabon gondolkodom, de sokfelé olvastam, hogy ezek túlságosan melegszenek. Főleg mivel házhűtésem egyáltalán nincs, érdekelne, hogy szerintetek mennyire kéne túlmelegedéstől tartanom? (csak alapfrekvencián járatnám)
Esetleg egy ventis kártyát is bevállalnék, ha az nélkül nem megy. Ebben az esetben az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legcsöndesebb? A házamban egy FSP táp van 12 centis ventivel és egy AC Freezer 64es, amit 1000 fordulaton járatok, a vinyóm is egy szivacson csücsül, hogy a ház se rezonáljon be. Gyakorlatilag semmit nem hallani. Ezért szeretném a lehető leghalkabb megoldást.
Esetleg szereljek be házhűtést a passzív mellé, vagy akkor már jobb egy ventis katyó?
Én egy HIS kártyát néztem ki Zalman passzív hűtéssel, vagy esetleg egy aktív Asust.
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest