- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2600XT GDDR3 kártyát szeretnék beszerezni. Nagyon fontos volna, hogy halk legyen, gyakorlatilag ne is hallatszódjon. Egy passzív hűtéses darabon gondolkodom, de sokfelé olvastam, hogy ezek túlságosan melegszenek. Főleg mivel házhűtésem egyáltalán nincs, érdekelne, hogy szerintetek mennyire kéne túlmelegedéstől tartanom? (csak alapfrekvencián járatnám)
Esetleg egy ventis kártyát is bevállalnék, ha az nélkül nem megy. Ebben az esetben az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legcsöndesebb? A házamban egy FSP táp van 12 centis ventivel és egy AC Freezer 64es, amit 1000 fordulaton járatok, a vinyóm is egy szivacson csücsül, hogy a ház se rezonáljon be. Gyakorlatilag semmit nem hallani. Ezért szeretném a lehető leghalkabb megoldást.
Esetleg szereljek be házhűtést a passzív mellé, vagy akkor már jobb egy ventis katyó?
Én egy HIS kártyát néztem ki Zalman passzív hűtéssel, vagy esetleg egy aktív Asust.
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest