- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Megjött az új Catalyst 7.11 !
-
szatyi85
csendes tag
Rájöttem mi okozta a problémát: Asus GamerOSD vagy/és Smart Doctor.
Mindkettőt leszedtem és nincs több restart.Úgytűnik vigyázni kell velük.
-
szatyi85
csendes tag
Nemrég vettem egy Asus 2600XT DDR3-at. Már kezdtem csodálkozni, hogy telejesen simán megy minden, gond nélkül beüzemel a kártya, stabil is meg minden. Pár napja azért kiderült, hogy azért nem lehet minden teljesen rendben. Az történik, hogy ha elindul a Windows és még nem áll fel teljesen(antivirus, videokaris progik töltődnek be), bármit próbálok csinálni, a gép újraindul. De ha megvárom azt a pár másodpercet, hogy szépen betöltődjenek, utána semmi gond nincs. Pedig néha napokig nem kapcsolom ki a gépet és közben semmi probléma.
Szóval kissé aggasztó, de inkább tűröm, minthogy visszapostázzam és utána heteket várjak, hogy küldjenek egy másikat!
-
szatyi85
csendes tag
-
szatyi85
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2600XT GDDR3 kártyát szeretnék beszerezni. Nagyon fontos volna, hogy halk legyen, gyakorlatilag ne is hallatszódjon. Egy passzív hűtéses darabon gondolkodom, de sokfelé olvastam, hogy ezek túlságosan melegszenek. Főleg mivel házhűtésem egyáltalán nincs, érdekelne, hogy szerintetek mennyire kéne túlmelegedéstől tartanom? (csak alapfrekvencián járatnám)
Esetleg egy ventis kártyát is bevállalnék, ha az nélkül nem megy. Ebben az esetben az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legcsöndesebb? A házamban egy FSP táp van 12 centis ventivel és egy AC Freezer 64es, amit 1000 fordulaton járatok, a vinyóm is egy szivacson csücsül, hogy a ház se rezonáljon be. Gyakorlatilag semmit nem hallani. Ezért szeretném a lehető leghalkabb megoldást.
Esetleg szereljek be házhűtést a passzív mellé, vagy akkor már jobb egy ventis katyó?
Én egy HIS kártyát néztem ki Zalman passzív hűtéssel, vagy esetleg egy aktív Asust.
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest