Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VGA hiba
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Azért teszteltem 1024-ben mert a jelenlegi kártyámat akartam összehasonlítani a haver 8600GT-jével.
Nem mondtam hogy értek hozzá, bár azt se mondanám hogy nem, mivel egyrészt nem kevés információt össze szemezgettem a pár éve alatt amióta a monitort bámulom. Másrészt nekem nem az a lényeg, hogy hány pontot kapok, a különféle tesztekben, hanem az, hogy amivel játszom éppen, az milyen látványvilággal és milyen sebességgel fut. Az elmúlt pár év alatt egyedül a S.T.A.L.K.E.R volt amivel nem bírt a gépem, bár azt még a D820-as procimmal próbáltam, 1GB rammal, és egy 945 chipsetes lapon.
Van itt egyébként valaki, akinek a szeme meg tudja különböztetni, hogy egy mozgókép 30 fps-el, vagy 120 fps-el fut a monitoron? Mert ha van ilyen minden tiszteletem az övé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HBO Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest