- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
VR6-Fan #3424 üzenetére
Bundás:a PH teszt frissitve lett és mi van ha az atit is tuningoljuk?(kis IQ figtherem)//mert te csak a azt érted jó akkor sem 3napos cikk mind1 sztem a 8600 a nyerő szted a radeon én csak próbáltam a tényekre támaszkodva fény hozni ide
a radeont meg már alapból agyontunningolva hozzák ki a gyárból, nemcsoda h +50mhz-et ha sikerül kihozni belőle, mi lenne ha az nvidia gondolna egyet nyomna a 8600-os ra gyári feszt+erős hűtőt és kiadná a 900 mhz-es változatú 8600GT-t, fillérekbe kerülne a változtatás és állva hagyná a radeonokat(legalábbis ezeket)ha nagyon megerőseödne az ati ebben a kategóriában ezt még megléphetik, tuti h nagy sikere lenne ha ugyanolyan olcsón adnák
a radeonban meg már semmi tartalék
[Moderálva. - peterkeT]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest