Hirdetés
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PLC programozás
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ezért nehéz az élet enélkül:
https://www.ebay.com/itm/24MHz-8CH-USB-Logic-Analyzer-24MHz-8-Channel-Compatible-to-Saleae-ARM-FPGA-M100/272828061041?hash=item3f85d1d571:g:9rgAAOSwFjlZqCfv:rk:5:pf:0Egy ilyen 1800 forintos analizátort kötsz a kimenetre, és máris nagy felbontásban, nagy pontossággal, vissza tudod nézni PC-n hogy mit adott ki a szerkentyű. Én már többször javasoltam, hogy ne sajnáljátok rá azt az 1800 forintot. Nekem van ez is, meg a 100 megás is, de az esetek 99 százalékában elég ez a kisebb.
Persze még könnyebb lenne az élet egy jobb digitális tárolós szkóppal, de az százezer fölött kezdődik, aki nem mindennap használja, annak nem éri meg. Pedig pergés (prell) ügyben az az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Árat emel a Spotify
- Debian GNU/Linux
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest