Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én is így tudom, de időnként kezdők is járnak erre, akiknek nem biztos, hogy mond valamit a GCC, ezért írtam inkább gyárit idézőjelben.
Egyébként nem vagyok részleteiben járatos ebben a témában, pl. nem tudom, hogy az ESPhez használt xtensa-lx106-elf-gcc (packages\esp8266\tools\xtensa-lx106-elf-gcc\1.20.0-26-gb404fb9-2\bin)
mennyi specialitást tartalmaz. Fordítani is csak egyszer próbáltam win parancssorból, de olyan sok és hosszú path kellett volna a könyvtárak miatt, hogy w beintett. Aki jártasabb ebben, írja le lsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Fotó állvány eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest