Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Köszi szépen a sok hasznos információt.
Sajna a méreteit nem láttam sehol, mert nekem az a baj, hogy na az nincs.
Ez a projetKözépen az a két hosszúkás az egy olyan épített egység, mely az 5V-os PWM-et feldolgozza, és a MOSFET-nen pont ugyanakkor feszültséget az PWM nélkül kis 5V-os ventijeimnek ami kell. (ha jól értettem a tevézőt
)
Elvileg 'nincs veszteség'.
Na most itt lehet nálam a gond, hogy ha 3V a PWM, akkor az nem biztos, hogy nem úgy fog megjelenni, hogy a vetik fel, hogy 3V kiment, és akkor igazából el sem indul a venti.
A többi ilyen gyári egység talán tolerálná a 3V-ot is. (Talán még a DS1821+ -os hőszenzor is.)De ha jól értelek, akkor ha csak ez a kimenetem lenne a gond, akkor akár ezt a kisebb modulnál is meg lehetne csinálni (ha ez nem férne el)?
Mármint ezt a felhúzó ellenállást.
Sajna én SW-ben vagyok jártas, ezrét ugye jól értem, a kimenetet rákötöm nem csak egy 5V-ot kívánó egységre, hanem az összeköttetést egy 10K-s ellenálláson keresztül az 5V-ra is rátöröm?
És ezt csak az 5V-ot amúgy is toleráló lábakon lehet gondolom elvégezni.Nekem FTDI232-m van a Moni Pro-hoz. Még nem is használtam.
Nem tudom ez valamire jó -e ide.
Most csak annyit kéne tudnom SOS-ben, hogy az egység jó lehet -e, úgy kéne kialakítani a helyét amit most kell befejeznem, mert borítani kéne már. Utána már ráérek szórakozni, kitapasztalni a lelki világát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- XPEnology
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest