Hirdetés
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Janos250 #3482 üzenetére
Köszi, sokat utánaolvastam, sok helyen azt írják amit te, néhányan viszont nem tudtak rá írni. "Serial port is busy" üzenettel állt le az égetés.
Annó az UNO(nem eredeti volt)-val én is találkoztam ezzel az üzenettel, amikr egyszerre volt megnyitva a serial monitor és égettem volna bele, na akkor rendszeresen erre futott ki.
A Mega(ami nem utánzat mega) nem ír ki ilyet, serial monitor mellett is ír rá. Remélem sikerül, már csinálom hozzá a shieldet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest