- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pentax DSLR topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
MasterMark #3462 üzenetére
"szabad is ilyet venni"
Persze. Közben rájöttem, hogy nem ezzel voltak gondjaim a feltöltésnél, hanem ezzel:
[link]
mert nincs USB csatlakozás, soroson kell feltölteni, és nem figyeltem arra, hogy kézzel kell a feltöltés előtt bootloader módba állítani.
"nem gyújtja fel a lakást?"
Nem! :-)
5V, (vagy 3.3) és párszáz mA még akkor sem csinálna bajt, ha valami gubanc lenne, de nem szokott lenni.
Mennek ezek rendesen. Nálam még az egész arduino seregből egy se purcant ki, pedig mind a legolcsóbb kínai.
Ha meg túl pesszimista az emberfia és fél az 1-2 Watt-tól, akkor egy olyan táppal hajtja meg, ami eleve csak kisebb áramot tud leadni.Az más kérdés, hogy én helyette (mivel ez ATmega328 procival megy) inkább az ARM chippel készülteket szoktam ajánlani, pl:
[link]
Ezt a lapocskát én nagyon szeretem. Jók a paraméterei, gyors, miegymás. Na, meg ARM.
vagy :
[link]
Az a jó - többek között - az Arduino kompatibilis lapokban, hogy a megírt program az adott lapra fordítva ugyanúgy fut gyakorlatilag mindegyiken. Persze, ha nem használunk spéci dolgokat.Na, meg ezeket is kedvelem, mert szintén nagyon jók a paraméterei és alapból benne van a WiFi:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest