Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sokimm

senior tag

válasz ghostie #3295 üzenetére

Elektronikai alapismeretek nélkül feleslegesnek látom az ilyen készletet (magamból indultam ki), mivel az arduino átlagosan csak egy legónak tekinthető, mindaddig, míg nem neked kell az elektronikai részéhez hozzányúlni (kivéve egy egy alkatrész cseréje, egy potméter bekötése, egy gomb-led bekötése). De az itt felsorolt lista nem igényel ilyen elektromos kezdőcsomagot. Az ardunio az felnőtt legó (szerintem), összerakod, írsz (vagy ollózol a netről) hozzá egy kódot, majd nézed és örülsz a végeredménynek. Ha ez elég stabilan megy (és mélyebb szinteket is megérintesz, akkor mélyülhetsz akár elektormos irányban, akár kódolás irányában (nem netről lopott include-okkal játszol), de ez még az elején nem igényel semmi mást, csak az alappanelt, meg a cél hardvereket, amilyen irányba készíted a projekted. (szerintem!)

Természetesen ez egy magánvélemény, lehet tévedek (bátran javítsatok ki), de pár poti, led, előtét-ellenállás, lehúzó ellenállás (amit majd ha utánanézel, rájössz, hogy milyet vegyél) és kész is a "kezdő elektronikai kiegészíő pack".

Új hozzászólás Aktív témák