- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Itt van megnyitva az adatlap az egyik lapon, 660 oldalas pdf. Azért csak úgy brahiból nem fogok nekiállni kiolvasni.
Referenciaként használom, de ahhoz tudnom kell mit keressek.
De akkor most meglesem az SRAM működését.Köszi a figyelemfelhívást! Így visszamentem a tutorial-hoz és közben már látom is, hogy a mutató deklarálásánál a típus nem a mutató típusa, hanem az adaté, amire mutat.
De azt a "8 bites tömböt" nem értem, amit írsz.
Úgy érted, hogy 8 bitből álló egység (bájt)?uint8_t *report = SP+1;
Ez visszaadja a stack utolsó elemét.
Az utolsó elemének a címét pontosabban, nem?
Az utolsó elem értékéhez ha jól értem, kell a dereference (*).
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest