-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Kérhetnék egy kis elektronikai segítséget?
Megcsináltam a vezetéknélküli program feltöltést, viszont a reset-elő áramkör nem működik vmiért.
Nálam R3 = 10 kOhm, R2 = 20 kOhm (2x10 sorba kötve). A kondi egy u1J63 izé, ami a kezdő csomagban volt, ha jól tévedek ez éppen akkora, amekkora ide kell.
Rámértem multival:
1. átvitel közben a PIN32 lehúz földre, ahogy kell; amúgy 3,3V.
2. a reset PIN-en stabil ~4V van minden helyzetben.
szerk: 3. a kondi egyik lábán a feszültség állandó ~4V, a másik lábán meg 3,3/0V mérhető üzemmódtól függően.
A bekötést n+1 alkalommal ellenőriztem.
A nulla felé konvergáló elektronikai ismereteimmel a feszültségosztót is épp csak kapisgálom, de a kondi nem tudom hogy viselkedik, vagy hogy kéne neki.
Vmi tipp?
Köszönöm!szerk: manuális reset-tel véletlenül elkaptam egy getsync kísérletet, a program szépen feltöltött szal ezen apró bug-on kívül elvileg jó.
Mellékhatása a mod-nak, hogy a monitor megnyitásakor is lesz egy reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged