Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
joczo1337 #21472 üzenetére
Szia!
DHT11-et engedd el!Az nem való kültérre. Ha kültéren párát is szeretnél mérni, akkor arra AHT20/AHT21 az ócó és a pára része pontos, de ez I2C, közel kell legyen a boardhoz. Beltérre jó és ócó cucc.
Hőmérsékletre kültéren szerintem OneWire a megfelelőbb (pl. Dallas DS18B20 szenzor), a DHT22 drága.ESPEasy-t lehet FW-nek használni, kontrollernek a Thingspeak vagy uhh, nem is tudom mit használtam, Blynk volt asszem...
Ez nem "gyári" cloud, csak a Te dashboardodra küldi az adatokat, azt sem tudja, h mitől és mit kap. Otthoni szerverre is MQTT-t tud küldeni, ha a szerveren van bróker.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest