Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11 #1699 üzenetére
tök jö, bár az ebayen kapható led vezérlők ugyanezt tudják és fillérek ! (igaz azt nem az ember csinálta)
Hacsak nem valami különleges feladatra kell, akkor ezt a wirelest tipust már szereltem pár helyre. Annyi, hogy az eredeti (ajánlott) elem helyére 2032-is bemegy, én azzal használom.
3 dedikált gomb 25, 50, 100% szinte mindig ezt használják, azt hiszem 7 lépcsőben állitható. (Plusz, amit én sose használnék, különböző idegesitő villogások, annak a sebessége is állitható, én kb 10mp ig birtam, de volt aki meg azt mondta, hogy az állat, ők használják...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest