Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16819 üzenetére
Most volt időm végigolvasni ez a hosszú hozzászólást
Eddig abban a hitben voltam, hogy egy graceful shutdown után áramtalanítani is szeretnéd minden alkalommal az eszközt (magamból indultam ki). Ha tervezetten mindig áram alatt lesz, és csak az esetleges áramszünetekre kell a backup megoldás, akkor valóban inkább valami elemet kellene használni, pl 2db CR2032.
A számláló nullázására én megint más metódust használnék
Ha nem lesz kijelző, akkor lehetne 3db RGB led (vagy egyszerűen csak 3db led) mint állapot visszajelző, olcsó és hatékony megoldás.
Érdemes lenne a csövek hőfokának mérését is bevenni a projektbe, ahogy írtad, elég fontos paramétere a működésnek. Vagy külön termisztorral, vagy esetleg a fűtőszál ellenállásának a változásával, ahogy a forrasztópákáknál szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest