-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16819 üzenetére
Most volt időm végigolvasni ez a hosszú hozzászólást
Eddig abban a hitben voltam, hogy egy graceful shutdown után áramtalanítani is szeretnéd minden alkalommal az eszközt (magamból indultam ki). Ha tervezetten mindig áram alatt lesz, és csak az esetleges áramszünetekre kell a backup megoldás, akkor valóban inkább valami elemet kellene használni, pl 2db CR2032.
A számláló nullázására én megint más metódust használnék
Ha nem lesz kijelző, akkor lehetne 3db RGB led (vagy egyszerűen csak 3db led) mint állapot visszajelző, olcsó és hatékony megoldás.
Érdemes lenne a csövek hőfokának mérését is bevenni a projektbe, ahogy írtad, elég fontos paramétere a működésnek. Vagy külön termisztorral, vagy esetleg a fűtőszál ellenállásának a változásával, ahogy a forrasztópákáknál szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest