Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16819 üzenetére
Most volt időm végigolvasni ez a hosszú hozzászólást
Eddig abban a hitben voltam, hogy egy graceful shutdown után áramtalanítani is szeretnéd minden alkalommal az eszközt (magamból indultam ki). Ha tervezetten mindig áram alatt lesz, és csak az esetleges áramszünetekre kell a backup megoldás, akkor valóban inkább valami elemet kellene használni, pl 2db CR2032.
A számláló nullázására én megint más metódust használnék
Ha nem lesz kijelző, akkor lehetne 3db RGB led (vagy egyszerűen csak 3db led) mint állapot visszajelző, olcsó és hatékony megoldás.
Érdemes lenne a csövek hőfokának mérését is bevenni a projektbe, ahogy írtad, elég fontos paramétere a működésnek. Vagy külön termisztorral, vagy esetleg a fűtőszál ellenállásának a változásával, ahogy a forrasztópákáknál szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Energiaital topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest