Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Régebben én is megnéztem, de úgy döntöttem, maradok az ESP32-nél:
Okok:
A legfontosabb, hogy az ESP32-n bótilag ott a WiFi
Ugyanígy 2 mag van benne, amihez elég jó a kezelés, nem tudom, ez hogyan van a RP-nél
C++11 fordító van hozzáillesztve, lehet, hogy az RP-nél ez jobb, mert ARM proci van benne.
Vannak, akik szidják az Arduino kezelő felületét, de én megszoktam, nekem jó.
Az ESP32-n van még egy csomó hardver (periféria) lehetőség, ami hasznos, de az RP-n nincs.
Az, hogy az ESP32 összes lábát bármire tudom használni, azaz bármit át tudok helyezni bármelyik lábró bármelyik másikra, az számomra előny.
Az ESP32-re rengeteg kidolgozott program, könyvtár van, fene tudja, mi a helyzet az RP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest