Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16488 üzenetére
Szia!
Én egy projektben úgy oldottam meg, ezt, hogy:
- Leválasztottam az MCU tápkörét egy diódával és tettem egy nagy kondit mellé, hogy csak az MCU-t táplálja, a többi fogyasztót ne.
- Figyeltem a betáp feszültséget egy interrupt lábbal
- Ha leesett a betáp, akkor felírtam eepromba az üzemidőt, amíg a kondi élve tartotta az mcu-t.Én erre mondjuk nem használtam RTC-t, csak az arduino saját számolását, ami pontatlanabb, de amire kellett, arra még úgyis bőven elég. Illetve én leherpákoltam minden LED-et róla, mert a fogyasztás jelentős részét azok tették ki.
Szerk.: Ha graceful shutdown-t használsz, akkor nem kell még a kondival sem foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest