- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek!
Ismét elővettem a betűs órámat, amivel eddig az volt a gond, hogy valamiért külső tápról nem működött a távirányító. Kondik nem segítettek az infra vevőhöz a buck miatt zavarszűrőként, ugyanúgy megmaradt a probléma, és most derült ki, hogy a programban van valami gond. Teljesen alap infra vevő programot rátöltve tökéletesen működik külső tápról is. A hiba ott van, hogy azért látszik úgy, hogy nem működik a távirányító, mert össze-vissza mindenféle hexa értékeket vesz az infra vevő, csak azt nem, amit kéne egy adott gomb megnyomásakor. Szerintetek ez mitől lehet? Milyen programrészlet lehet az, ami bezavar egy másik résznek?
Kb. 20 random érték után jön egy rendes, aminek kéne, majd megint vagy 10, 20, 30 rossz, mikor mennyi... Segítsetek, legyetek szívesek, mert teljesen elakadtam.
Mondjak le a távirányítós óraállításról egy hiba miatt, ami fogalmam sincs, hogy mitől lehet? Sima nyomógombokkal kéne inkább megcsinálnom?
zka67, gyapo11, tvamos, szerintetek? Az lehet esetleg, hogy a sok led, vagy tranzisztorok, ellenállások, ilyenek zavarják az infrát? Kondi már van rajt, amit tvamos javasolt, de nem segít. Teljesen le vagyok már törve, hogy nem működik úgy, ahogy szeretném, és nem tudom, hogy mitől.Ma is már órák óta ezzel kínlódok, de nem jutottam semmire, csak arra, hogy ez a hosszú program nem tetszik neki, de ha kitörlök mindent, és csak az infra kezelő részét hagyom meg, akkor meg megy.
A program itt van .txt-ben, itt pedig rendes programként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest