- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Az az érdekes ebben, hogy én is 0-ról kezdtem, a példaprogramokat próbálgattam, és sose volt gondom a serial kommunikációval arduino és pc között. Viszont nem volt sose szükségem két soros portra, mert nem használtam olyan modult, ami soros porton kommunikál az arduinoval. I2c is ment egyből felhúzó ellenállással. Talán ezért jó ha led villogtatással kezdi valaki, és lépésenként halad, mert ha egy kicsit bonyolultabb cuccot rak össze és nem megy, akkor nem tud mihez nyúlni, nincsenek működő példái.
Itt is legalább két részre bontanám a problémát, először menjen az arduino-pc soros port kapcsolat, utána gps-pc kapcsolat, amihez persze kellene 3.3 V meg a jelekhez szintáttevés, és ha mindkettő jó, akkor már rá lehetne tenni az arduinora és mennie kell. Start-stop bitekről volt már szó? Összeföldelés, baudrate, start-stop bitek, rx a tx-re és viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest