-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki használja az easyEDA programot? Ha a programon keresztül akarom megrendelni és legyártatni a panelt, akkor hogy tudom, ugy beállitani, hogy a 10x10 cm-es panelméretbe több különálló panel tervét is be tudjam tenni és igy egy panelként legyártattni majd később meg szétszedni darabokra, hogy ne sérüljön. valami perforációra gondoltam amit csak szét kell pattintani a megadott helyen addig meg egybe tartja mig leszállitják.
Láttam a YT videokon, hogy lehet panelositani a PCB-ket, de ott csak azt mutatták be, ha ugyan arról a panelről akarnak többet gyártani , de nekem minden panelből egy kellene csak viszont nem akarom, hogy mindegyiket külön kelljen megrendelni és külön fizetni érte a postát meg a gyártást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest