-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki használja az easyEDA programot? Ha a programon keresztül akarom megrendelni és legyártatni a panelt, akkor hogy tudom, ugy beállitani, hogy a 10x10 cm-es panelméretbe több különálló panel tervét is be tudjam tenni és igy egy panelként legyártattni majd később meg szétszedni darabokra, hogy ne sérüljön. valami perforációra gondoltam amit csak szét kell pattintani a megadott helyen addig meg egybe tartja mig leszállitják.
Láttam a YT videokon, hogy lehet panelositani a PCB-ket, de ott csak azt mutatták be, ha ugyan arról a panelről akarnak többet gyártani , de nekem minden panelből egy kellene csak viszont nem akarom, hogy mindegyiket külön kelljen megrendelni és külön fizetni érte a postát meg a gyártást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest