-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
repvez #13805 üzenetére
Gondolom a te problémád már rég megoldódott, de én most találtam rá a megoldásra. Beteszem ide, hogy meglegyen, hátha még valakinek szüksége lesz rá:
Hogyan lehet EasyEdaban a panelon nem kerek lyukat, hanem "vágást" csinálni?
Mint pl. ahogy mostanában illik a panelon a kisfesz és nagyfesz részt úgy is szétválasztani, hogy a panelon vágást teszünk közéjük:
A pad-nél az attributamai között a Hole(D) mellett van egy olyan is, hogy Hole(Lenght). Ha ezt nagyobbra állítjuk, akkor egy D vastagságú, Lenght hosszúságú vágás lesz (multilayer) az eredmény.
-
Janos250
őstag
válasz
repvez #13805 üzenetére
Én használom, de nem tudom a választ. Viszont 1-1 db-ot nem érdemes rendelni, (nem is tudom, 5-nél kevesebbet lehet-e)
Viszont - úgy rémlik - hogy ha többet egyszerre beraksz a kosárba, és egyszerre fizeted, akkor egy szállítást fizetsz, de ez nem biztos, nem használtam így.És, ha egybe rakod a kapcsolási rajzokat, és egy panelra szerkeszted le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest