- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Aktív témák
-
boba6
senior tag
én felkínlódtam az Android Commander miatt tegnap
alighanem volt egy felesleges lépésem is mert egy régebbi youtube video alapján próbáltam ami azóta aktualitását vesztette
a lényeg szerintem: a settingsben a force https bepipálása és hogy a teló usb hibaelhárítás módban legyen (alkalmazások-általános bejövő...) -
Balinov
titán
hihi, nalam nem sokkal lehetsz idegbetegebb, ha valami nem megy elsore...meg mielott lett androidos telo megprobaltam feltenni az sdk-t kivancsisagobl,hogy probalkozzak valami hello wolrd kaliberu apk-t osszekalapalni, de felesegem fogta le a kezem, hogy ki ne vagjam az egeret a konyhaba, mert nem sikerult...Tenyleg nem veszes, kezd elorol, ahogy a google oldalan le van irva,
szerk: ez inkabb erosen off akart lenni
-
Ghostface
senior tag
-
Inarus
addikt
Valahol van pár step-by-step leírás, de az is kérdéses hogy mit akarsz rootolni.
A Tattoo-dat vagy netán a Streak-et?
Amúgy itt a Universal Androot xda-s linkje (ne tévesszen meg hogy Nexus gyűjtőn belül van!), itt leírják, hogy az up-to-date verzió mivel kompatibilis. Onnantól meg felrak -> elindít -> Root -> mosolyog.LOL, csak ma harmadjára linkelem...
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest